0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MEHMET BEY gercekten işin pirisiniz ve ben arkadaşlara tavsiye ediyorum bildiğim kadarıyla 8-9 kişi takdırdı onlarda memnun bana göre reklam budur. bir kaç isteye daha yazmıştım özençler diye saygılarımla
Hayırlı olsun süper değerler elde etmişsiniz benim aracım da 2010 auris A/T. ben de mocan otogaz da takdırdım 2 ay önce. şehir içi kullanımda km de 20 kuruş falan yakıyorum kırıkkale'de ama ankaraya gidip geldiğimde değerler düşüyor. otomatik vites aracı sakin kullanmak ile atak kullanmak çok fark ettiriyor yakıtta. ilk kontrole 1500 km olunca gidebildim ben. kontrol ve küçük bir ayardan sonra daha güzel oldu. ilk ayara göre yakıtı azaldı. kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
benzinli araç soğuk hava şartlarında 3 dakikada kaç ml benzin tüketir sizce ? km si kaça geliyor hesaplamak için benzinide hesaba katarsak kaç lira çıkar hesaplamak için...
iyi günler kayahan bey 2011 corollanıza bu dönüşümü yaptırdıktan sonra servis bakımlarınızda bi değişme olacakmı acaba ? yani servis garantisi dışına çkarmı aracınız servis ücretleri artarmı? birde yakıt sistemi garanti dışında kalıyormu lpg dönüşümü sonrası daha hangi kısımları garantiden çıkıyor? teşekkürler. bukadar soru bombardımanına tutmamın sebebi benimde lpg dönüşümü yaptırmak istemem şimdiden teşekkürler...
lpg taktırdıktan sonra periyodik bakımlarınızı nerde yaptırıyorsunuz peki. biliyorsunuz garantinin devamı için periyodik bakımın servise yaptırılması gerekli ?
Lakin şöyle bir durum var.. Toyota servislerinde LPG'li araç giremez gibi bir durum varmış.. Duyan varmı..? Yapsalar bile hatır için yapılıyormuş.Prosedürlerinde LPG'li araca bakım yapmıyorlarmışşş...