bu gidile arabayı değiştireceksin galba
yol tutuş işini halledebilirsem değiştirmem (b390'lardan olduğu düşüncesindeyim)
Arkadaşlar merhaba. 2006 corolla d4d triptonik vitesli arabam var.Arabayı aldığım zaman merak edip sormormuştum fren balatalarını nezaman değiştirmemiz gerektiğini, servis 20.000 km de değişmesi gerekiyor dedi. Aracım 33.000 binde ve balatalarım haala 3-5 bin km idare eder durumda. Düz vitesli bir araçta 17.000 çok az bence. SAYGILAR
ah ah hala aklıma geldikçe içim yanıyor zaten
selam lar valla ben 10.000 kmde balata dgstıren gordum sızınkı 17.000 gıtmıs bnce bu yenı takdrdıgınz balata n kdr gıdıck onu hesaplayın bıde, bnce 20.000 ini asar cunku yenısı farkettysenız yesıl renk glstırılmıs balatadr eskı bıttı degınz fabrıkasyon sıyah balatadır tabı orıjınal 17.000 kmde ıse aracınız bu ddgm gcerlı kullanım sartıda cok buyuk etkn bıde daha ıyı fren performansı ıcın aspes madde kaldırıldı bıde kanser e ndn oldugu ıcın,bundndn dolayı balatalar yumusadı ae101 aracların balataları daha uzun omurlu 40.000 km gıder onler arkalar 100.000 km gıder ama durma mesafesı daha uzn eskı arclara gore
artık balatalarda kanserojen madde olan asbest kullanılmıyor, ondan çabuk bitiyor
Normalde balatalar düzgün kullanıldığında en fazla 50-60000 km dayanabiliyor..