0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni bir test. Bu biraz daha karmaşık.
hocam kavun koymamışın şıklara.. ben kavun diyorum
Tamam, bunun cevabını çok uzatmayayım arkadaşlar. Elmayı seçtiyseniz: bu demektir ki sen elma seven birisin.Muzu seçtiyseniz: sen muz seven birisin.Çileği seçtiyseniz: sen çilek seven birisin.Şeftaliyi seçtiyseniz: sen seftali seven birisin.Portakalı seçtiyseniz: sen portakal seven birisin.
Amerikan kariyer testi.“Kedinin biri agaca çıkmış ve inmek bilmiyor… Kediyi o agactan indirmek için ne yaparsınız?. ..1-Ağaca tırmanırsınız;2-Ağaca merdiven dayayıp tırmanırsınız;3-”Gel pisi pisi” diye bagırırsınız;4-Dişi bir kedi bulup ağacın altına getirirsiniz;5-İtfaiye gibi kurtarıcı görevlileri ararsınız;
kavunu karıştırma şimdi hocam bunun sonu beyaz peynirle ufak rakıya doğru gider sonra
Yeni bir test. ''Iste sana karakterini ögrenmen için ücretsiz super bir firsat…Hayal et simdi….Ormandasin, nehrin kenarindan yürüyorsun. Bir kulube görüyorsun. Kapiyi itip açiyorsun. Sag tarafta 7 küçük yatak ve ortada küçük yuvarlak bir masanin etrafinda 7 küçük sandalye var. Masanin ortasindaki meyve tabaginda da 5 çesit meyve var.a. Elmab. Muzc. Çilekd. Seftalie. PortakalHangi meyveyi seçersin?'' Bu biraz daha karmaşık.
Elma kesinlikle olmaz yiyip bayılıp başımıza iş almaylım elin prensi ile sonra...
Cevap geliyor, yorumları siz yapın artık. Bu bir Japon testi imiş bu arada. ''Çöl zorlukları simgeler.Hayvanlar ise;Aslan = GururMaymun = ÇocuklarınızKoyun = Arkadaşlarİnek = Temel ihtiyaçlarAt = Hırslarınız.Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz. Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler. ''
Amerikan kariyer testi.Kedinin biri agaca çıkmış ve inmek bilmiyor Kediyi o agactan indirmek için ne yaparsınız?. ..1-Ağaca tırmanırsınız;2-Ağaca merdiven dayayıp tırmanırsınız;3-Gel pisi pisi diye bagırırsınız;4-Dişi bir kedi bulup ağacın altına getirirsiniz;5-İtfaiye gibi kurtarıcı görevlileri ararsınız;
al işte tam da ben hırslıyımdır
Elmayı seçtiyseniz: bu demektir ki sen elma seven birisin.Muzu seçtiyseniz: sen muz seven birisin.Çileği seçtiyseniz: sen çilek seven birisin.Şeftaliyi seçtiyseniz: sen seftali seven birisin.Portakalı seçtiyseniz: sen portakal seven birisin.
aman gözünü kör etmesin sercanım.ama ben biliyorum bu hırsının hepsi efsane için