0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyatına göre sadece Emgrand alınabilir.Bindim ve 70 km yol gittim.Arka tarafı 2011 Corolla'ya göre daha konforlu
ben motoruna baktım e 12 kasa corolla nın emme manifoltu ayını şarj ve klima motoruda aynı abs merkezi aynı sadece yeri degişik bu aynı dediklerim aynısını yabmışlar yane corola parçası degil tabi görsel aynı araç içine gelince orta konsol ve göstergeler anımsatıyor sinyal kolu ve cam dügmeleride öle
Ramazan anımsatmıyor canim.%98'i aynı desek yalan olmaz.Ben otobüsü alırken satıcı kiz müşteriye arabayı anlatırken "üstünde Toyota motoru var" dediğinde şok olmuştum resmen
sonradan fark ettim bu siyah olan zaten Mercedes'miş
Kocaelide ford bayisi Es oto satış ve servis hizmetlerini veriyor.Konuştuğum bir kaç memur arkadaş almış ve memnunlar.Fabrika çıkışı tüplü.Adam öğretmen ve alırım 5 yıl binerim diyor ve aldı.PAzar günü geely ile sapanca gölü ne kahvaltıya gideceğiz ve ben kullannacağım.Bakalım ne olacak.
Sırf tipinden dolayı bu alınır sonradan fark ettim bu siyah olan zaten Mercedes'miş
Bu araba tutulacak demedi demeyin yıl başından sonra fiyatları yaklaşık 2 bin tl artacakmış bu arada
Konuya sonradan hakim oldum bu yorumu görünce yazasım geldi. İstediğin zaman istediğin galeriye git hep aynı yalan kış sonu zam gelecek yaz sonu zam gelecek yıl başı zam gelecek vs vs vs... o anda arabayı itiklemek için herşeyi diyorlar.
Ramazanalr hundai gets aldı Gökhan.Ama kou güncel ve tartışmaya değer bence