0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eibach yaylar ses ve sekme problemi yok yol tutuş ve tüketim konusunda artı kazançlarım oldu tavsiye ederim ama 16 jantlarla takmıştı 17 ye çıkardım gördel açıdanda çok hoş durdu
herkese merhabalar sonunda spoiler buldum 120 lira plastik fiber karışımı çarşamba taktırıcam inş bir de kafamda yay var 3.5 santimlik eibach 212 euro fakat ben 350 TL'ye anlaştım araçta 16 jant var taksam çok sırıtırmı sizce? makyajlı kasa auris için bana artıları ve eksileri ne olur?
emre bey sizden resimler bekliyoruz sabırsızlıkla
çarşamba sabah en geç inş spoilerı takmış olucam beğenirsem yeri söyleriz benim ismimi vererek gidebilirsiniz bakırkoyde lifetuning tabelasında daytona tuning yazıyor bugun yayları taktırdım görüntü çok güzel oldu ayrıca arabadan çıkan yaylardan daha konforlu inanamadım ama cidden öyle
yaylar takıldıktan sonra 16 jantla çekilmiş foto var mı acaba, paylaşırsanız sevinirim, yay düşünüyorum ama jant çapını artırmam mümkün değil, 1.33 çünkü, küçük tekerli şahinler gibi durur mu merak ediyorum, yoksa yere 3,5 cm yaklaşması benim zaten istediğim bir şey
yayın sertleşmesine ek olarak yanak çapının da daralmasının ara yolların berbat durumda olması nedeni ile konforu iyice azaltacağı düşüncesindeyim, her halde 45 yanaktan aşağı kurtarmazdı, aslında yayların spor amortisör ile kullanılmasının esas istenilen sonucu vereceğini öğrendim, Koni amortisörden sıkça bahsediliyor, sertlik ayarı olduğu da yazıyor ancak fiyatın 300-400 olmadığı kesin, auris in yerden çok yüksek olduğu konusunda da bir yanlış algılama var bu arada, aynı jant ebadında olan rakipleri ve yeni kasası arasında 5-6 cm fark var ancak bu farkın büyük oranı, aracın altı ile yüzey arasındaki mesafeden değil tavanın yüksek olmasından kaynaklanıyor yüksek oturuş pozisyonu da buna eklenince bayaa yüksek bir araçmış gibi duruyor
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=39545.0abi burada fotoğraflar mevcut buldum
Arkadaşlar merhaba; Auris 2012 model için İstanbul'da adam gibi bir spoiler alabileceğim mekan biliyor musunuz? yardımcı olabilirseniz sevinirim. servise sordum. 580 diyo sadece parcaya! ayrıca vidalı değil yapıştırmaymış. eee ne farkı kaldı ozaman piyasadaki ürünlerden?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
bu fiyat farkı ile muadil ürün almakta haklısınız ama hiç olmazsa kanat açısı olarak orjinali gibi olsun dik duranların aracın aerodinamiği ile uyumlu olup olmadığı meçhul çünkü, gittigidiyorda aynı şekilde olanını görmüştüm bilginiz olsun
birebir orjinal kalıptan çıkartılıyor büyük bir kısmı. fiber olduğu için hafif bir ürün ama üzerinde çok az boya dalgalanması oluyor. bariz bir dalganma yok ama yakından dikkatlice bakıldığında anlaşılıyor. bagaj spoiler'ların hemen hemen hepsi silikonla yapıştırılıyor. servislerde de aynı şekilde yapılıyor. bagajı delerek vidalama şeklinde yapılanlarda belirli bir süre sonunda paslanma oluyor. karar sizin tabiki benim tercihim silikon oldu.