0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu bütün arabalarda böyle..Siz bunu clio yla felan bir deneyin sizin tabirinizle yolda nasıl geziniyormuş..Yanından kamyon geçse sarsılıyor araba..Bende verso var araba 1,5 ton oda dediğiniz gibi.
ben gayet memnunum gezinme vs. yok. corollaya yay takıp alçatmayı deneyin belki işe yarayabilir
Merhaba arkadaşlar,Sorun;Hafif rüzgarlı havalarda aracı yolda tutmanın biraz zor olduğunu söyleyebilirim,aracın ortalama 130-150 km sonrası rüzgar tutması oldukça fazla hafif dalgınlığa kesinlikle izin vermiyor ve direksiyon hakimiyetinizin iyi olması gerek sonuçta corolla iri gövdeli bir araç bunun hepinizin sorunu olduğundan eminim ama kimse aracını kötülemek istemez. fakat bu corolla'nın bir sorunu malesef.Üzülmeyin ben onuda çözdüm sonuç:Rüzgarı yarmak için rüzgarın sertliğine göre gaz vermek aceleniz yoksa oryalama km'niz 90-110km olmalı çünkü bu süratlarde araç fazla rüzgar tutmuyor.Çözüm:Hani derlerya nabza göre şerbet,anlayan anladı.burada hızı yazmam doğru olmaz.Yani arada kalmayın ya düşük ya hızlı.
işte.... gör bak nasıl haklıyım.... yenilemek şart.....