Gönderen Konu: GS-FB maçı  (Okunma sayısı 9044 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: GS-FB maçı
« Yanıtla #40 : Aralık 08, 2011, 09:35:53 »
inş abi almasın demem bak trabzonspora karadeniz fırtınası yapıyolar adamlar avrupada inş güzel bişeylere imza atarlar:D
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 08, 2011, 09:35:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Aralık 08, 2011, 09:40:58 »
inş abi almasın demem bak trabzonspora karadeniz fırtınası yapıyolar adamlar avrupada inş güzel bişeylere imza atarlar:D

sağol serdar,

şampiyonlar liginden devam etseydi çok iyi olacaktı ama interin yüzünden uefaya gidiyorlar.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Aralık 08, 2011, 09:44:20 »
sağol serdar,

şampiyonlar liginden devam etseydi çok iyi olacaktı ama interin yüzünden uefaya gidiyorlar.

o bile büyük basarı gitselerde uefaya gitseler
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Aralık 08, 2011, 09:51:42 »
o bile büyük basarı gitselerde uefaya gitseler

fenerliler hep böyle düşündü. birçok taraftar trabzon şampiyonlar liginde ne yapacak? ülkeyi rezil edecek diye düşünüyorlardı fakat 7 puanda iyi bir sonuç. yani sıfırdan iyidir :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Aralık 08, 2011, 09:55:05 »
kim olursa olsun türk takımlarına sonuna kadar destek  :parti: :dans3: :zombi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Aralık 08, 2011, 15:33:22 »
yıllardır maç izlememiştim.... çok keyifli bir maçtı her iki tarafı da tebrik ederim.... ben Beşiktaş taraftarıyım ama dün akşam GS ı destekledim..... Güzel oynadı çocuklar.....

Evet öncelikle GS yi tebrik ediyorum. Anlayamadığım şey Fenerbahçe kimle oynarsa oynasın süper ligdeki diğer 17 takımın tamamı FB nin karşısındaki takımı destekliyor. Örnek olarak, Hande Hn dan alıntı yaptım ama daha çarpıcı bir örnek verirsek yıllar önce bjk başkanı yıldırım demirören in FB şampiyon olmasın Gs olsun dediği beyanatı aklıma geldi, keza gecen yıllarda trabzonun bursa ya yatması, bursa nın trabzona yatması, Fenerbahçe nin büyüklüğünü buradan anlayabiliriz diye düşünüyorum. Şike mike derken takımın yarısını tırpanlasalarda sonuna kadar mücadele edeceğiz adalet
er geç yerini bulacaktır. (hukuk, guguk oldu)

not:memleket  Bursa, ama cehennemin ateşi buz olana kadar FENERBAHÇE liyiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #46 : Aralık 08, 2011, 16:25:48 »
Arkadaşlar  maç dün bitti neyi tartışıyoz hala yaaaa:)))))) Kim açtı bu konuyu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Aralık 08, 2011, 18:00:57 »
‎3 yilda 1 kez yenip 4 yil sevinen takima cincon denir :)))

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Aralık 08, 2011, 21:51:46 »
Neslihan bu konuyu kimin açtığını bilmiyorum ama açan fena yapmış. Kendi topuğuna sıkmış. :)

Bu arada Türkiye kupasını 15 kere kaznıp 17 kere kutlayan tek takımı biliyormusun?

Fenerin Galatasarayı yendiği maçlara bir bak. Her yenilgiden önce Fenerin dağılmak üzere olduğunu, Galatasarayın Fenere yenilmesiyle Fenerin biraz toparlandığını göreceksin. Galatasaray her seferinde Fener yenilip dağılmasın da dört büyükler üçe düşmesin diye yenilmiştir. Ancak bu sefer Galatasaray yenilse de Fenerin işine yaramayacaktı. :) :) :)
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Aralık 08, 2011, 22:32:37 »
Dostluk budur ıste yaaaa.
Hıc bu acıdan dusunmemıstım. Artık gs antıpatım alenı azaldı :D ;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Aralık 08, 2011, 23:05:00 »
Galatasaray her seferinde Fener yenilip dağılmasın da dört büyükler üçe düşmesin diye yenilmiştir.

şekil 1-A gariban tesellisi :D
herşeye bir bahaneniz var tebrikler :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #51 : Aralık 09, 2011, 00:46:17 »
derbiyi bir kenara bırakalım da şampiyonlar liginde dönen şikeye bakın. Platini'nin takımı lyon deplasmanda zagrebi 7-1 yeniyor. Öte yandan Ajax da 3-0 yeniliyor.  Ajax'ın verilmeyen penaltıları. Zagreb-Lyon maçında ilk yarı 1-1 52. dk 4-1 oluyor. Kaleci her yediği golde sırıtıyor.
Trabzonu da baktılar yenemiyorlar son dakikalarda CSKA ya maçı sattılar. Trabzonu' da şikeden atmamak için kendiliğinden elenmesi gerekiyordu. Uefa liginde de ilk turda elenirler göreceksiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Aralık 09, 2011, 09:42:24 »
"Fenevbahçe büyüklüğü öyle bir büyüklüktür ki 1000 lahmacun ustası bir araya gelse o büyüklükte bir lahmacun yapamaz" :rofl: :rofl: :rofl: Dün nette dolaşan geyiklerden biri ;) :D :D
Ee, bir de madem o kadar galibiyetten emindiniz madem büyüktünüz niye maçın 1. dakikasından itibaren zaman çalmaya oynadınız? Maç 3-0 iken Volkan efendi aut kullanacak en az 1 dk. oyalandı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #53 : Aralık 09, 2011, 12:38:28 »
Neslihan bu konuyu kimin açtığını bilmiyorum ama açan fena yapmış. Kendi topuğuna sıkmış. :)

Bu arada Türkiye kupasını 15 kere kaznıp 17 kere kutlayan tek takımı biliyormusun?

Fenerin Galatasarayı yendiği maçlara bir bak. Her yenilgiden önce Fenerin dağılmak üzere olduğunu, Galatasarayın Fenere yenilmesiyle Fenerin biraz toparlandığını göreceksin. Galatasaray her seferinde Fener yenilip dağılmasın da dört büyükler üçe düşmesin diye yenilmiştir. Ancak bu sefer Galatasaray yenilse de Fenerin işine yaramayacaktı. :) :) :)

Seyit bey konuyu ben açmıştım ama bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim :))))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Aralık 10, 2011, 00:21:47 »
şekil 1-A gariban tesellisi :D
herşeye bir bahaneniz var tebrikler :D

Çok haklısın Sefa gariban tesellisi. Gariban Fenerlileri teselli etmek amaçlı yenilgiler. :) :) :)

Seyit bey konuyu ben açmıştım ama bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim :))))))))

Evet neslihan yüzyılların derbisine böyle bir konu başlığı açmak düşündürücü. :) :) :)
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Aralık 10, 2011, 12:06:29 »
Bu konununda kilit zamanı gelmiş artık.....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Aralık 10, 2011, 13:10:27 »
Maçtan önce:.........................................Maçtan sonra.Önce yazılan durum kalkar sonra yine fenerliyiz rengimiz aynı hadi bakın dalganıza.Büyük Fenev taraftarı :alkis:

maçtan sonra farkettim ki ne kadar çok galatasaylı varmış çevremde (forumda değil). maç akşamına kadar bi tanesi bile belli etmedi. çalıştığımız başka bir firmada elemanın biri forma giyip gelmiş hatta ona da sordum. dün akşam mı aklına geldi diye? ;)

Bu konununda kilit zamanı gelmiş artık.....

bence ilk bi kaç mesajdan sonra kilitlenmeliydi! koymalar, kapaklar havada uçuşuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Aralık 10, 2011, 13:12:44 »
bence ilk bi kaç mesajdan sonra kilitlenmeliydi! koymalar, kapaklar havada uçuşuyor.
   Mesele de bu zaten Oktay.Cem Yılmaz'ın askerde ki koyma konusu gibi.Bilmem anlatabildim mi?  :D
Zaten bu konuda gereksiz bir konuydu.Neslihan ne diye açtıysa artık.Fener sürekli yeniyor diye bir Bjk'lı olarak fazlası ile GAZ'a gelmiş olmalı ki bu konuyu açtı.Halbuki hali hazırda bir konu vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Aralık 10, 2011, 13:23:06 »
   Mesele de bu zaten Oktay.Cem Yılmaz'ın askerde ki koyma konusu gibi.Bilmem anlatabildim mi?  :D
Zaten bu konuda gereksiz bir konuydu.Neslihan ne diye açtıysa artık.Fener sürekli yeniyor diye bir Bjk'lı olarak fazlası ile GAZ'a gelmiş olmalı ki bu konuyu açtı.Halbuki hali hazırda bir konu vardı.

Abi niye açıldığı o kadar önemli değilde, forum içinde saygıdan falan bahsettiğimiz milletin ceza aldığı şu günlerde bu yazıların yazılabilmesi enteresan geliyor bana. konu bu açıdan gerekli imiş bence ;)

herhalde sistem yollardaki radarlar gibi işliyor. benim patronun daha E5 te 100 ün altında gittiğini görmedim ama ben 79 ile ceza yemişim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Aralık 10, 2011, 13:28:02 »
Abi niye açıldığı o kadar önemli değilde, forum içinde saygıdan falan bahsettiğimiz milletin ceza aldığı şu günlerde bu yazıların yazılabilmesi enteresan geliyor bana. konu bu açıdan gerekli imiş bence ;)

herhalde sistem yollardaki radarlar gibi işliyor. benim patronun daha E5 te 100 ün altında gittiğini görmedim ama ben 79 ile ceza yemişim :)
   Kimse üzerine alınmasın,kimseyi de suçlamıyorum ama biraz ceza gündeme gelmeli.Bazı konularda seviyesiz,haddi aşan,insanı insanlığından utandıran yorumlar yapılıyor.Haklı cevap yazılınca da,cevap hakkını kullananda dahil olmak üzere,o ana kadar haksız yorumda bulunanlara SESİNİ ÇIKARMAYAN bazı yönetici arkadaşlarımız "konu ile alakasız yorumlar silinmiştir" diye durumu geçiştiriyorlar.Bence ceza sistemi tekrar geri dönmeli,ama bu yapılırken de gerçekten ADALETLİ olunmalıdır.