0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inş abi almasın demem bak trabzonspora karadeniz fırtınası yapıyolar adamlar avrupada inş güzel bişeylere imza atarlar:D
sağol serdar,şampiyonlar liginden devam etseydi çok iyi olacaktı ama interin yüzünden uefaya gidiyorlar.
o bile büyük basarı gitselerde uefaya gitseler
yıllardır maç izlememiştim.... çok keyifli bir maçtı her iki tarafı da tebrik ederim.... ben Beşiktaş taraftarıyım ama dün akşam GS ı destekledim..... Güzel oynadı çocuklar.....
3 yilda 1 kez yenip 4 yil sevinen takima cincon denir ))
Galatasaray her seferinde Fener yenilip dağılmasın da dört büyükler üçe düşmesin diye yenilmiştir.
Neslihan bu konuyu kimin açtığını bilmiyorum ama açan fena yapmış. Kendi topuğuna sıkmış. Bu arada Türkiye kupasını 15 kere kaznıp 17 kere kutlayan tek takımı biliyormusun? Fenerin Galatasarayı yendiği maçlara bir bak. Her yenilgiden önce Fenerin dağılmak üzere olduğunu, Galatasarayın Fenere yenilmesiyle Fenerin biraz toparlandığını göreceksin. Galatasaray her seferinde Fener yenilip dağılmasın da dört büyükler üçe düşmesin diye yenilmiştir. Ancak bu sefer Galatasaray yenilse de Fenerin işine yaramayacaktı.
şekil 1-A gariban tesellisi herşeye bir bahaneniz var tebrikler
Seyit bey konuyu ben açmıştım ama bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim )))))))
Maçtan önce:.........................................Maçtan sonra.Önce yazılan durum kalkar sonra yine fenerliyiz rengimiz aynı hadi bakın dalganıza.Büyük Fenev taraftarı
Bu konununda kilit zamanı gelmiş artık.....
bence ilk bi kaç mesajdan sonra kilitlenmeliydi! koymalar, kapaklar havada uçuşuyor.
Mesele de bu zaten Oktay.Cem Yılmaz'ın askerde ki koyma konusu gibi.Bilmem anlatabildim mi? Zaten bu konuda gereksiz bir konuydu.Neslihan ne diye açtıysa artık.Fener sürekli yeniyor diye bir Bjk'lı olarak fazlası ile GAZ'a gelmiş olmalı ki bu konuyu açtı.Halbuki hali hazırda bir konu vardı.
Abi niye açıldığı o kadar önemli değilde, forum içinde saygıdan falan bahsettiğimiz milletin ceza aldığı şu günlerde bu yazıların yazılabilmesi enteresan geliyor bana. konu bu açıdan gerekli imiş bence herhalde sistem yollardaki radarlar gibi işliyor. benim patronun daha E5 te 100 ün altında gittiğini görmedim ama ben 79 ile ceza yemişim