0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O yüzden ben bu forumdaki arkadaşların her birine bir honda alıp parayı biraz azaltarak akıl sağlığımı korumaya karar verdim
söz mü kemal amca
ilk olarak forumda bir çeşit çekiliş yaparım benim avensisi çekilişi kazanan arkadaşa hibe ederim . daha sonra varsa eğer ferrari forum tr ye üye olurum.Daha sonra bir kaç yatırım yaptıktan onra türkiyedeki hayatımıda sonlandırırım büyük bir ihtimal barcelonaya yerleşirim ferramin depoyuda daha ucuza doldurur ve daha ekonomik bir şekilde gezerim .
yörük amcanın hali perişan ama h.ç olmazsa özgürTurgut özal zamanında ilk kez MP bir milyar denince herkes şok olmuş sonrada biletlere hucum etmiştio bir milyar adanalı bir muhasebeciye çıktı, kendi halinde meyus,mazbut bir adam iken paranın gücüyle aslan kesildi herifçevresine yalakalar doluştu, derken bir resoranda hiç tanımadığı birini öldürdü, kendisine saygı göstermemiş diyeşimdi içerde ....işte aniden gelen yüksek paranın insanı getirdiği nokta buO yüzden ben bu forumdaki arkadaşların her birine bir honda alıp parayı biraz azaltarak akıl sağlığımı korumaya karar verdim
Allah kimseye evlat acısı vermesin kemal amca o yörük amcanın oğlu hapiste inan yüreği daha çok yanıyordur.
ne yaptıki hapise düştü
Bence gider direkt tüp taktırısın....
bana çıkmaz.....zira bilet almadım....
Açık etmeden , banka müdürünü gönder parayı alsın, ilk iş adını kimliğini falan değiştir, hatta bir estetik operasyon da fena olmaz