Peki bu 43 adet olan special limited'ler (Abs+Klima+Airbag) genelde beyaz ve belden aşağı gri boyalı,çelik jantlı ve rüzgarlığı bagaj kapağına arada boşluk kalmayacak şekilde yapışık olanlardan (benim araçtada sıfırken varmış,
https://picasaweb.google.com/canermanozcan/ToyotaM#5584246448917952146 mı?
Yücel bey bende aynı durumdan muzdaripim,
Selçuk bey ben 2 sene aradım (gözüm 99-2000 Abs-Klimalılardaydı) 101 kasayı hiç sevmemiştim ama aracı temiz bulduğum için balıklama atladım,ama herkese söylüyorum Marttan bu yana 17.000 Km yaptım (İstanbul-İzmir-Antalya-Samsun-Amasya) ve bu kadar yer gitmeme yer yer örselememe rağmen sadece; (orjinal-hiç değişmemiş bu zamana kadar) iç aks lalesinin tekini ve ön fren balatalarını değiştirdim.Bakım masraflarını saymam asla yağ-buji-hava filtresi vs zaten genel giderdir ve onları da servisten almama rağmen fiyatları çok uçuk gelmiyor.Ve şimdiki aklım olsa yemin ederim 2002'de askerden gelir gelmez diğer markalarda macera aramadan 101 kasa sahibi olmaya çalışırdım.
Son bir ekleme daha 1.4 Uno 70 s ile şehir içi yakıt tüketimi (Lpg'de) kesinlikle aynı.Şehirler arasında %10-20 arasında bir fark oluşur onu da performans ve konforuna sayarım.