0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiat Bravo da 300 tork ama bedava verseler bile satamıyorlar
fiatın önce çelik malzemeden ördüğü duvar şeklindeki ön yargıları yıkması lazım alper hocam.. bir arkadaşımın söylediğine göre marea da yok yokmuş ama 13-14 bin tl ye satılıyor
marea yı askerde kullandım ama şimdiki kasalar gibi pek tutmadı o kasa ve tip. donanım olarak baya zengin bir donanımı var doğrudur fakat işçilik kalitesi ve malzeme kalitesi ozaman için pek iyi değildi. Zaten marea serisinden sadece albea kaldı oda makyajla yırttı.
Eskiden öyleydi Benim Vectra da D sınıfıdır, yakın bir arkadaş da Marea almıştı, baya karşılaştırdığımız oldu. Bugünün Corollası ile aynı boyda iki araç da.
sanrırım neden donanım açısından biraz zengin olduğunu da anladım mareanın yaaa ... d sınıfı bir araçmış ... o nasıl d sınıfı araç yaa genişliği bizim corolla kadar ancak gelir
Oh be.Sonunda şu corollamıza bir rakip bulduk..Bulduk ki şu anlamda, toyota en sonunda 1.6 ya cıkmak zorunda bırakılacaktır ve umarım böyle olur. İşte o zaman zevk alarak sürebiliriz şu meretleri
Honda ancak rüyada sollar.
bence çıkarmazla 1.6 ya taşko bende isterim ama yapmazlar çünkü vergisi bi hayli fazla oluyor hemde zaten yapmış motoru teknolojiyi bi daha oynamaz sistemle