0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inşallah biz kalabalığızdır ama
Daha düne kadar toplanamayan,kendinden aciz bir İstaanbul grubuydunuz.Ankara ekibini kıskançlıkla izliyordunuz.Büyümü yaptınız nedir bilmiyorum ama siz bir anda dirildiniz Ankara ekibi de bir anda saman alevi gibi söndü.Ankara ekibini diriltip kendine getirmek gerek
ooo ooo özcan abi sen kaç 2008 den bahsediyorsun galiba ben 2006 da aktiftim sonra 2010da tekrar aktif hale geldim tabi ekipde öyle ist den istemesek 15kişi çıkıyor beaa ama angara ekibininde hakkını vermek gerek 2yılda birde olsa buluşabiliyorsunuz
2009 yılında ve 2010 yılında resmen dökülüyordunuz Sercan.2011 yılı Ankara için sönük geçti.Gerçi ekip telefon ile ani toplantı gerçekleştiriyor ama bunu foruma taşımıyorlar.Bknz Coşkun ve çetesi
Fotoğrafları anladımda adisyon ne iş Sercan
sürekli mekan değiştiriyoruz yeni trend bu her yarım saatte bir başka bi mekana geçiyoz adisyonlardan gezdiğimiz yerleri tespit edip ortalama kaç kişi olup ne kadar araç geldiğini ve kaç lt yaktığını bulabilirsiniz
Pazar mı, ne pazar'ı Emre? 3 Aralık Pazar degil bilakis Cumartesi
abi konun başlığını değiştiremiyorum pazar günü 4 aralık 18 de buluşacaz diye bolt karakterle yazdım.
Şimdi en son buluşma günü, saati ve yeri ne oldu
Yoneticilerden rica edelim gerekli düzenlemeyi yapsınlar.Pazar gunü için saat 18 gec olur kanısındayım.
gün : 4 kasım 2011 saat : 18:00 yer : a.o.ç herzamanki toplandığımız yer...
Emre bey a.o.ç her zaman toplandığımız yer demişsiniz ama her zaman ki yeri bilmeyen yeni arkadaşlar belki fırsat bulurlar ise katılmak isteyebilirler sadede geliyorum her zaman ki yer neresidir ?
Saati biraz öne alamıyormuyuz? 18.00 bence çok geç.