0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
astra konusunda bilincsizce derken birisi ordan toyotadaki sorunsuzluğu ararsın diyor bende diyorumki opel arabası incik boncuk elektriksel sıkıntılar yaratır oda genellikle eski model 94 sonrasında olur bunun nedenıde dünya kadar elektronık aksamının donanımın olmasıdır...sayın bakalım 2011 model en full corolladaki donanımı nesi sıkıntı yaratsın opeldeki donanımın yarısı yoktur ezelden bu yana doğal olarak donanım olmayınca elektriksel sıkıntıda olmuyor bu arada sadece opeli savunmam yeri gelir civic karşısında corollayı bile savunurum yeri gelir avensisi vectraya karşı savunurum ama burada aşırı bir marka fanatizmi var;)
Sıkıntı yok özccan abi yauvv ben haaala eğ-le-ni-yo-ruuumm
bi düşün bakalım neden cevap vermemişim sana o konuda çünkü daha bi tecrüben yok e12 nin sorunsuzluğundan bahseden benim niye buna bu kadar taktın ki neyyse sana heee heee diyip geçiyorum ahmedin dediği gibi fatihcim kal sağlıcakla
benden 4 yuaş büyük birinin tecrübesini merak ettim 12 bendede var elimdeki malzemelere göre kıyaslarım zaten
ahahaha fatih kardeşim öncelikle kırıcı konuşmadığın için tebrikler fakat şöyle bi durum var tecrübe dediğim yaşta değil yaptığın icraatta yani sen siteye işi düşünce giren acilll aciiill diye konu açan arkadaşlardansın anladığım kadarıyla ama biraz forumu araştırmanı tavsiye ederim bi bak bakalım neden tecrübe demişim 12 dediğin e12 oluyor heralde ne olduğunu biliyosundur umarım benide yormazsın boşuna dünyada en verimli 3. araba seçilmiştir 2004 ya da 2005 te tam hatırlayamadım tarihi farkındaysan sana cevap değil doğruları konuşuyorum verilere dayanarak sevip sevmemek değil yani kalkıp benim 6 senedir kullandığım bi aracı bilmeden yorumlaman çook komik geliyor saygılar fatih kardeşim bu arada 4 yaş büyük olarak tecrübemi merak ediyorsun ya sadece merak edebilirsin...
e12 olduğunu bilmiyordum aldıktan sonra öğrendim zaten sendede var bendede var toyota corolla ben corolla hakkında düşüncelerimi yazıyorum ve kullandığım bir araç olduğu için yazıyorum en verimli araç seçilmesi değilki konu ben sadece arıza olayına değinerek söyledim sen astra j kullanmadan belkide kullanan birisini tanımadan direk sorunlu lafını yapıştırmana söyledim daha corolla e12'lerin bir çoğunda cam düğme ışıklandırması yokmus ben bu forumdan öğrendim böyle düz donanımsız bir aracın nesi arıza yapar bana ondan bahset