Gönderen Konu: Kim demiş Hyundai kötü diye =))))  (Okunma sayısı 5503 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Kim demiş Hyundai kötü diye =))))
« Yanıtla #40 : Kasım 29, 2011, 22:35:47 »
ben yukarıda neyden bahsettim video linki koymusum adam cüzdan bul dıyor wv ceosundan daha iyi biliyor ya arkadaş...
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 29, 2011, 22:35:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 29, 2011, 22:39:06 »
astra konusunda bilincsizce derken birisi ordan toyotadaki sorunsuzluğu ararsın diyor bende diyorumki opel arabası incik boncuk elektriksel sıkıntılar yaratır oda genellikle eski model 94 sonrasında olur ;) bunun nedenıde dünya kadar elektronık aksamının donanımın olmasıdır...
sayın bakalım 2011 model en full corolladaki donanımı nesi sıkıntı yaratsın opeldeki donanımın yarısı yoktur ezelden bu yana doğal olarak donanım olmayınca elektriksel sıkıntıda olmuyor ;) bu arada sadece opeli savunmam yeri gelir civic karşısında corollayı bile savunurum yeri gelir avensisi vectraya karşı savunurum ama burada aşırı bir marka fanatizmi var;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Kasım 29, 2011, 22:40:03 »
Fathi boş konuşma ;)  Karşındaki insanın fikirleri hakkında bilgin olmadan ileri geri konuşmana gerek yok kimin ne yaptığının farkındayız babam toyotanında hyundaininde sahibi değil ;)

Sana tek diyeceğim konunun ilk mesajını dikkatli oku sonra diğer tüm mesajları oku ve bu polemiği başlatan kendi mesajını oku, haydi kal sağlıcakla ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Kasım 29, 2011, 22:44:56 »
ben orada alaycı postlara doğru yazdım ve düyaca ünlü bir marka ceosunun videosunu paylaştım polemik yaratma gereği duymadım evet neyin ne olduğunu biliyoruz toyota hyundaiden şuanda daha iyi durumda olduğunu biliyoruz hyundainin gelişmekte olduğunu ben biliyorum bilmeyen arkdaşlara mesaj iletiyorum siz cüzdan bulun diyorsunuz ;) 1 sene sonra i30 çıkınca ne corolla ne astra nede golf satışları bu kadar yüksek olacak hyundaide gaza gelip fiyatları arttırmazsa...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Kasım 29, 2011, 22:48:36 »
Fatiiiiiiiiiiiiiihhh :D Yapma gözünü seveyim :D Forumu araştır kimse bahsettiğin şeyleri kötülemiyor hatta bizzat benim açtığım hyundai konuları adamlar aştı dediğimiz konular var biz zaten olan bitenin farkındayız ;) 

İlk mesajda da belirttim bu konudaki tek amaç gırgır yapıp biraz eğlenmekti ki fotodaki kasanın uçan teneke olduğunu herkes bilir :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Kasım 29, 2011, 22:50:14 »
astra konusunda bilincsizce derken birisi ordan toyotadaki sorunsuzluğu ararsın diyor bende diyorumki opel arabası incik boncuk elektriksel sıkıntılar yaratır oda genellikle eski model 94 sonrasında olur ;) bunun nedenıde dünya kadar elektronık aksamının donanımın olmasıdır...
sayın bakalım 2011 model en full corolladaki donanımı nesi sıkıntı yaratsın opeldeki donanımın yarısı yoktur ezelden bu yana doğal olarak donanım olmayınca elektriksel sıkıntıda olmuyor ;) bu arada sadece opeli savunmam yeri gelir civic karşısında corollayı bile savunurum yeri gelir avensisi vectraya karşı savunurum ama burada aşırı bir marka fanatizmi var;)

bi düşün bakalım neden cevap vermemişim sana o konuda çünkü daha bi tecrüben yok e12 nin sorunsuzluğundan bahseden benim niye buna bu kadar taktın ki neyyse sana heee heee diyip geçiyorum :D ahmedin dediği gibi fatihcim kal sağlıcakla
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Kasım 29, 2011, 23:40:46 »
Evet ıtıraf edıyorum ben bır TOYOTA fanatıgıyım, hatta manyagıyım. Ama sadece efsane kasasının :D :D
ACD'm konuya naıl resmın acılımı olacak mı? ;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Kasım 30, 2011, 00:00:33 »
  Senaryo aynı oyuncu farklı yine.Ahmet,kardesim neden polemik içerikli konular acıyorsun.Seni Ahmet Kirik Voneticime şikayet edeceğim :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Kasım 30, 2011, 10:47:10 »
Selcuk abim acılımı yaptım zaten ::)

Sıkıntı yok özccan abi yauvv ben haaala eğ-le-ni-yo-ruuumm :dans2:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Kasım 30, 2011, 11:56:10 »

Geçen biri x forumunda "anlamam bir türlü toyota gibi beş para etmez bir arabayı neden översiniz" diyo. İşin ilginci adamın övdüğü araba da chavrolet aveo. Hayır bre bilgisiz. Övdüğün araba gerçek chavrolet bile değil. (Bu yazıyı Yaris alıp yarisin ne kadar güzel bir araba olduğunu anlayan birine yazıyor. )

Ha şunu da diyim Hyundai kötü araba değil aksine aslında çok güzel araba. ÖZellikle Elantra gerçekten mükemmele yakın bir araç.

2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Kasım 30, 2011, 12:20:32 »
Sıkıntı yok özccan abi yauvv ben haaala eğ-le-ni-yo-ruuumm :dans2:
Bugün ayın onudur eylen Ahmet eylen
Yüküm buğday unudur yandım Ahmet oyy :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Kasım 30, 2011, 14:05:56 »

bi düşün bakalım neden cevap vermemişim sana o konuda çünkü daha bi tecrüben yok e12 nin sorunsuzluğundan bahseden benim niye buna bu kadar taktın ki neyyse sana heee heee diyip geçiyorum :D ahmedin dediği gibi fatihcim kal sağlıcakla
benden 4 yuaş büyük birinin tecrübesini merak ettim ;) 12 bendede var elimdeki malzemelere göre kıyaslarım zaten ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Kasım 30, 2011, 21:08:01 »
benden 4 yuaş büyük birinin tecrübesini merak ettim ;) 12 bendede var elimdeki malzemelere göre kıyaslarım zaten ;)

ahahaha fatih kardeşim öncelikle kırıcı konuşmadığın için tebrikler fakat şöyle bi durum var tecrübe dediğim yaşta değil yaptığın icraatta yani sen siteye işi düşünce giren acilll aciiill diye konu açan arkadaşlardansın anladığım kadarıyla ama biraz forumu araştırmanı tavsiye ederim bi bak bakalım neden tecrübe demişim 12 dediğin e12 oluyor heralde ne olduğunu biliyosundur umarım benide yormazsın boşuna dünyada en verimli 3. araba seçilmiştir 2004 ya da 2005 te tam hatırlayamadım tarihi farkındaysan sana cevap değil doğruları konuşuyorum verilere dayanarak sevip sevmemek değil  yani kalkıp benim 6 senedir kullandığım bi aracı bilmeden yorumlaman çook komik geliyor saygılar fatih kardeşim bu arada 4 yaş büyük olarak tecrübemi merak ediyorsun ya sadece merak edebilirsin...
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Aralık 01, 2011, 23:20:21 »
ahahaha fatih kardeşim öncelikle kırıcı konuşmadığın için tebrikler fakat şöyle bi durum var tecrübe dediğim yaşta değil yaptığın icraatta yani sen siteye işi düşünce giren acilll aciiill diye konu açan arkadaşlardansın anladığım kadarıyla ama biraz forumu araştırmanı tavsiye ederim bi bak bakalım neden tecrübe demişim 12 dediğin e12 oluyor heralde ne olduğunu biliyosundur umarım benide yormazsın boşuna dünyada en verimli 3. araba seçilmiştir 2004 ya da 2005 te tam hatırlayamadım tarihi farkındaysan sana cevap değil doğruları konuşuyorum verilere dayanarak sevip sevmemek değil  yani kalkıp benim 6 senedir kullandığım bi aracı bilmeden yorumlaman çook komik geliyor saygılar fatih kardeşim bu arada 4 yaş büyük olarak tecrübemi merak ediyorsun ya sadece merak edebilirsin...
e12 olduğunu bilmiyordum aldıktan sonra öğrendim zaten sendede var bendede var toyota corolla ben corolla hakkında düşüncelerimi yazıyorum ve kullandığım bir araç olduğu için yazıyorum ;) en verimli araç seçilmesi değilki konu ben sadece arıza olayına değinerek söyledim sen astra j kullanmadan belkide kullanan birisini tanımadan direk sorunlu lafını yapıştırmana söyledim daha corolla e12'lerin bir çoğunda cam düğme ışıklandırması yokmus ben bu forumdan öğrendim böyle düz donanımsız bir aracın nesi arıza yapar bana ondan bahset ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Aralık 01, 2011, 23:24:47 »
ARKADAŞLAR ARTIK ŞU SİDİK YARIŞINDAN VAZGEÇSENİZ
Muhabbetiniz gerçekten KABAK tadı vermeye başladı artık....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Aralık 01, 2011, 23:37:30 »
e12 olduğunu bilmiyordum aldıktan sonra öğrendim zaten sendede var bendede var toyota corolla ben corolla hakkında düşüncelerimi yazıyorum ve kullandığım bir araç olduğu için yazıyorum ;) en verimli araç seçilmesi değilki konu ben sadece arıza olayına değinerek söyledim sen astra j kullanmadan belkide kullanan birisini tanımadan direk sorunlu lafını yapıştırmana söyledim daha corolla e12'lerin bir çoğunda cam düğme ışıklandırması yokmus ben bu forumdan öğrendim böyle düz donanımsız bir aracın nesi arıza yapar bana ondan bahset ;)

fatihcim sana bişeyden bahsetmemek gerek çünkü neyin ne olduğunu bilmiyorsun ve hangi arabada ışıklandırma var hangi arabada yok onu bile öğrenememişsin kullananda gördüm bizzat kullandımda özelliklede hani şu kalkış yaparken bi 10 saniye önceden gaza basmak gereken dizelleri var ya opelin onlardan

verimli araç derken verimlinin ne anlama geldiğini anlattırma bana gözünü seviyim arızasından tutta lt başına yakıtı nasıl kullandığına mekaniğinin sağlamlığına vs vs vs...
Taklitlerden sakının