0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi bakalım hayırlısı buda değişik bir tutku heralde .bende bu ara derslerle boğuşmaktan kafayı yedim migrostan helikopter aldım evde oyalanırım azcık diye 15. dk sürmedi duvara çarptım
duvardan sonra çalışmaya devam ettiyse sorun yok bende düşünmüyo değilim..
o tutku bende de var murat can benim aracım 4.1 cc 3 hp 31.000 rpm hpı savage 25 var süper birşey 50-60 km hıza çıkıyor ama 2 veya 3 sene önce motor krank milini kırdım daha hala alamadım motorun fiyatıda 500 tl biraz pahalı bi hobi ama devamını getirmeni dilerim.ama o biraz pahalı bir hobi olunca bunları toplamaya başladım buda bana göre güzel bi hobi
O nası şarj aletiymiş de öyle 17dolar la
pervanesi kırıldı abi japonla yapıştırdım şimdi azcık yamuk uçuyor ama maşallahı var :)güzel oyuncaklar bizim çocukluğumuzda çok pahalı oyuncaklardı ,malesef ulaşamıyorduk şimdide o günlerden içimizde kalanları deşiyoruz sanki
Konuyu toparlayayım bariii Hayrını gör adaşşşşşşşşşşşşşşşş Adam yancı yeaa
Aldık abi aldım taktik oynuyo adam Şimdi ona şeker pembe bi kep yapıcaz ışık yerlerinede zavaroski dobrovski taşlar koyucaz tüm avm ler Muratcana mekan artık
onun kep'i hazırladım ben gençler
bu bayağı canavarmış abicim bunu topla da oynamaya gelelim avcılara
yalnız halil arkadaşım sanki hayallerimi gerçekleştirmişsin hayran kaldım koleksiyonuna hep kafamda böyle bir şey vardı inş bir gün bende böyle bir şey yapabilirim.
oktay bi git yaaa , harbi düşündüğüm şeyi mi düşündün
aboovvv ya kaç kere sana dedim ama bana kep lazım diye hiç bahsetmedin bu zavoroski daşlardan