Gönderen Konu: bugüne kadar kaç tane otomobil elinizden geçtii ??  (Okunma sayısı 14239 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: bugüne kadar kaç tane otomobil elinizden geçtii ??
« Yanıtla #40 : Kasım 21, 2011, 21:44:31 »
Yok canım ne yaşlısı... :D

Senin iki katın eksi iki tam benim yaşım oluyor.  :olu:
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 21, 2011, 21:44:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 21, 2011, 21:48:20 »
olsun abi bizlerde gelip geçicez.. böle kalcak halimiz yok. :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Kasım 22, 2011, 00:17:13 »
85 model europa broadway orjinal bej döşeme :)
88 doğan
96 doğan slx
97 toyota corolla xei
2004 honda civic vtec
2011 toyota corolla 1.33(hala devam)
2008 fiat fiorino 1.3 multijet (hala devam)
2006 vw passat 2.0 TDİ (Hala devam)
   Hayatım arabalar üzerine kurulu durdurak yok tüm hedeflerim otomobiller doğrultusunda binmediğim araç kalmayacak... :) (Bu arada yaşıma bakıpta babadan gelen arabalar denmesin lütfen corolla hariç ve passatın parasının yarısı hariç gerisinin hepsi kendi araçlarım babadan bağımsız :) )
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #43 : Kasım 22, 2011, 07:12:05 »
.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Kasım 22, 2011, 09:44:56 »
Valla bu zamana kadar hep babam sağolsun :) Ama gerçekten bayağı bir araç geçti elimden babamın arabalarını saymadan bana alınan arabaları sayayım bari.Valla kimse yanlış anlamasın o zamanlar oturdugumuz ev, ilçe merkezine uzaktı,10 km kadar. o sebebten  sabah liseye gidebilmem için ilçeden çanakkaleye kalkan mınıbuslere sabahın 6 sında bınmem gerekıyodu.Babam gece dukkanda  annemde gündüz ehliyet kursunda çalısıyordu.O yuzden ilk arabam hazırlıga gıderkenyanı 14 yasında alındı :)

(67)  pre kasa vosvos= ( açık mavi renkti amcam kullanmıyordu bana düştü :) 6 ay kullandım sonra conta yaktı hurdaya gitti :D)

(72 )renault 12 ts binek kasa = (kırmızı renkti rahmetli dedem almıstı)

(91) fıat bis sulu motor (beyaz renkti renault ile köpeğe çarpmıstım :) bıs alındı ama  hayatımı maf etmısti resmen. arka koltukta 1 aku 1 bidon benzın ve 1 bidon suyla gezerdım.   )

(87) tofaş şahin.( ılk adam akıllı arabam :) beyaz renkti ne gezdım onunla ama dedem bağa bahceye gitmeye kullanmak için aldı kendı 2. arabası granadayı verdı :) sonra o şahin senelerce depoda yattı 3 sene önce toplayıp satmıstım :) )

(82) ford granada 2.8 v6 ( bal köpüğü rengındeydı.sunroofla ve deri koltukla tanışma :) benzın canavarıydı. Ama şahane arabaydı 3 ay yaz tatılınde kullanabıldım otomatık şanzıman su koyverınce satıldı. )

(90) tofaş şahin ( beyaz renkti. grandadan sonra alındı 2 ay falan kullandım güzel paraya satmıstık)

(93)lada samara ( nedense en çok sevdiğim arabamdı ates kırmızıydı ilk cd playerımı bu arabaya aldım prımıer marka :) ne gezdım onunla çok derdimi çekti sonra halamın oğluna sattım )

(89) renault flash 1.7( klimayla tanısma :) beyaz renkti teyzemden satın almıstık. 2004 senesınde, orjınal 60.000 kılometredeydı annemle araba kavgası olunca ona vermek zorunda kaldım :) )

(05) chevrolet spark 1.0 (ehliyet hedıyesı :) o zamanlardan belliydi Toyota merakım.ben yaris isterken ucuz dıye  o alındı. beyaz renkti, yumurtaya benzıyordu :D ben istemıyorum bunu dıye dıretınce flash satıldı. spark anneme kaldı )

(94) renault 19 europa 1.8 rti (babam sağolsun.Bordo renkti  fransa üretimdi. klıma,elektrıklı aynalar elektrıklı ön camlar sis farı vardı.Valla güzel kaçıyordu. :) )

(98) honda civic 1.6 ies ( Oda bordo renkti,Europa ile takas etmıstım.Üste 3000 tl fark vermıstım o 3000 tl ilk bırıktırdıgım paraydı.otomatık vıtes,elektrıklı sunroof, otomatık 4 cam,elektrikli aynalar.sis  gıbı özellikler vardı ama klımasızdı :) sözde amerıkan versıyondu ama bılmıyorum sahıbı öyle demıstı enişteme sattım hala kullanıyor. )

(95) bmw 3.20 i (sıralı 6 silindir) (lacivert renkti babamda 2003 beyazı vardı o zamanlar bana vermıyordu bende 95 aldım :) temız bulabılmek için önce izmire,sonra istanbula gittim ama sonunda kocaelınde buldum diş doktoruydu ikinci sahıbıydi. hiç sıgara ıcılmemıstı 180.000 deydı 2 hava yastıgı,klıma, elektrıklı ayna,ön camlar otomatıktı arkadan bır ufak kazası olmus sadece. üstünde  brc lpg vardı o zamanlar 16-18 000 dı sahıbı  pıyasaları sahıbı 17.000 istiyordu Adama yalvar yakar 15.700 e aldım ama alana kadar  kocaelıne  2 defa gidip geldim :)  neyse tam 2 sene cok buyuk zevkle kullandım zevki olarak komple simli lacıverte  boyattım grı renk derı koltuk kaplattım  4000 tl e yakın para harcadım.ta ki yagmurlu bır gunde duramayıp park halınde 2 tane araca carpana kadar :( kaskom tabıkı yoktu o yuzden bayağı bır zorlandım o gunler. babamada guzel masraf açtım arabada 5000 tl masraf cıktı oda motorcu arkadasım kaportacı enıstemdı parcalarıda ucuza bulmustuk yanı mınımum masraftı ama arabanın şasesı kaynaklandıgı ıcın. sağa çekme oluyordu motoruda zaten 230.000 e gelmıstı ama kazadan sonra yağ ve su eksıltmeye basladı.Motor ıstıcektı.Bıde üstüne klımada bozuldu,Neyse soğudum arabadan.12.000 e verdım ama hala aklımda gecenlerde sahıbınden.com da gezerken çanakkalede galerının tekınde gordum boyası iyice solmus yıpranmıs. 18" BBS CH Motorsport jantları cıkarılıp kıslık lastıklerle beraber verdıgım kapaklı jantlar takılmıs.3.5 luk yaylarım sökülmüş.Kazadan sonra aldıgım sıfır içi grı renklı angellerım sökulmus.uyduruk sıyah angel takılmıs.teybındekı ve kafalıklardakı lcd ekranlarım iç edılmıs  deri koltuklarım yıranmıs.orjınal m3 spoılerım sökülmüş kısacası cıplak kalmıs 18.000 tl ıstenıliyor  bide.insan o halını görünce uzuluyor

(95) toyota corolla xl (tamamıyle şans eseri geldı araba bakmaya izmire gitmiştim o zamanlar dayım daha yenı.Bir galerıye ortak olmustu gel elımızde e190 mercedes var demıstı gittim baktım ıcıme sınmedı ön camlar bıle manueldı neyse gel bu corolayı verelım dedı sahra beji renkti  baktım buda boş tabı o zaman xl xe xei gli ne bılmıyorum karburatörlü oldugunu aldıktan sonra öğrendım. baktım km sıne 340.000'de ve arabanın rengi soluk ama hıc lpg takılmamıs üstünde klıma var bakımları hep servıste yapılmıs.İzmirde yerel bı radyonun şirket arabasıymıs neyse dayım 9.500 ıstedı kavga dovus 7900 e aldım :) voltran marka lpg taktırdım taktırmaz olaydım 2 ay sonra motoru yedı zaten hazır motor yaptırcam komple arabayıda tamponlarıda çatlak konsoluda boyatayım dedım :) boyattım.yıpranmıs tavanı,koltukları döşettım  ön camları otomatık ve merkezı kılıt 4 tane pırellı lastık aldım ve Bakmak ıstıyorum ona dedı adam 
jantlardan taktırdım  km yıde motor yaptırdım dıye  100.000'e ındırdım :) sis farı taktırdım lpg sıstemını telefex ile değiştirdim yanı tam bınılcek araba oldu.Ama sırf o sene yenı yüksekokula baslıycam okulda havam olsun dıyedı :) tam 3.5 ay ugrastım 4.500 tl 'i gecık para harcadım neyse 1-2 aydır biniyordum ama muayne zamanı geliyordu lpg işli değildi bıde  ben daha üstüme  almamıstım izmire gıdıp ustume almam gerekıyordu ama zamanım yoktu neyse gitmeye neyse hıc unutmuyorum cuma gunuydu babamla canakkaleye gtmiştık  galerı sahıbı bır tanıdıgımıza ugralayım dedık corollamı ben galerının onunde park ettım sohbet ederken yaslı bır adam içeri girdi gri toyota sızınmı dedı galerı sahıbıne.galerıcı hayırdır dedı Bakmak ıstıyorum ona dedı adam meğer adam ızmırlıymıs yazları canakkalede duruyormus araba bakmaya gelmiş 35 plakayı görunce dıkkatını cekmıs :) galerıcı babama baktı babam tamam baksın dedı ben ya olmaz bıle dıyemedim  kapının onune cıktım neyse açtım kapıları adam ıcıne baktı motora bakmak ıstedı açtım kaputu bagaja bakayım dedı napıcan bagajı dedım tersledım adamı begenmesın dıye ugrasyorum neyse galerıcı ercan aç işte dedı açtımadam sahıbı sızmısınız dedı yok dedı sahıbı ıcerde  dedıyanı babamı gosterdi adam kaç para ıstersen dedı babam dırek 13.500 dedı adam bı ırkıldı ama sürmek ıstedı babama anahtarları verdım sen bındır dedım neyse 10 dk sonra adamla babam geldıler pazartesı görüşürüz dedıler şok oldum naptın sen dedım muayneyle tüple kim uğrasıcak verelım gıtsın dedı ve babam 13.000 e verdı en cok uzuldugum hıc bır fotosu yok elımde nasıp olmadı cekmek belkı ondandır sımdı bındıgım tum arabaların bol bol fotosunu cekıyorum o bej corollayı unutmıycam 35 ak 3455 tı plakası herkez rengıne grı dıyordu ama bejdı :) valla yaklasık 2 saattır yazıyorum anılarım deprestı yazdıkca yazdım :)

geri kalanı zaten bılıyorsunuz

2010 toyota corolla comfort füme halen var

2008 toyota auris elegant füme  halen var

abi kullanmadığın araba kalmamış piyasada:D
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Kasım 22, 2011, 10:47:47 »
1-74 murat 124 beyaz hacı (1300 cc) :)
2-83 murat 131 beyaz şahin
3-86 broadway
4-98 broadway
5-01 polo hb comfortline - çok sevdiğim
6-03 kango 1.8 grand saloon
7-10 Auris A/T Comfort Extra - en çok sevdiğim ;)
2013 Auris Active Skypack Multidreve S BRC-LPG
2010 Auris Comfort Extra AT. CC BRC-LPG (arkadaşıma sattım)

English Teacher

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Kasım 22, 2011, 10:56:22 »
1)1998 model efsane kasa 1.6 gli special
2)2003 model 1.9 dti megane expression
3)2011 model 1.4 d4d auris
2011 auris d4d comfort extra kar beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Kasım 22, 2011, 11:03:52 »
1)1998 model efsane kasa 1.6 gli special
2)2003 model 1.9 dti megane expression
3)2011 model 1.4 d4d auris

başlangıç iyiymiş :D
umarım bende aynı hızla devam ederim ;)
son araç fena

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : Kasım 22, 2011, 11:39:51 »
1993 Şahin
1995 Renault 19
1999 Ford Focus
2011 Toyata Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #49 : Kasım 22, 2011, 13:45:35 »
1. 2000 Symbol
2. 2004 Fiesta
3. 2006 Getz
4. 2011 Yaris

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Küçük Balık yoksa Büyük Balıkta yok!
« Yanıtla #50 : Kasım 22, 2011, 14:21:41 »
84 - Doğan Füme
90 - Doğan L Buz Mavisi  ( Bu ikisi ailemin bana aldıkları devamı kendimin :)
93 - Broadway Beyaz
96 - Corolla 1,3 XE AC Gri
98 - Corolla 1,6 XEİ AC Special Fıstık yeşili
97 - Corolla 1,6 XEİ AC Lacivert
03 - Corolla 1,6 SOL Sedan Beyaz
05 - Corolla 1,6 SOL Sedan Buz mavisi
01 - Peugeot Boxer 14+1 Beyaz - Mevcut
96 - Corolla 1,6 XLİ AC Gri - Mevcut
Zeynel-Tekirdağ 1980 0 rh +
Yavaş beya... Arabada kızan var....:)
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Kasım 22, 2011, 14:31:48 »
84 - Doğan Füme
90 - Doğan L Buz Mavisi  ( Bu ikisi ailemin bana aldıkları devamı kendimin :)
93 - Broadway Beyaz
96 - Corolla 1,3 XE AC Gri
98 - Corolla 1,6 XEİ AC Special Fıstık yeşili
97 - Corolla 1,6 XEİ AC Lacivert
03 - Corolla 1,6 SOL Sedan Beyaz
05 - Corolla 1,6 SOL Sedan Buz mavisi
01 - Peugeot Boxer 14+1 Beyaz - Mevcut
96 - Corolla 1,6 XLİ AC Gri - Mevcut

zeynel abi efsanelerle yasıyosun hep:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #52 : Kasım 22, 2011, 14:34:17 »
zeynel abi efsanelerle yasıyosun hep:D

Evat Serdar öyle. Çocukluğumdan beri hayalimdi. Allah nasip etti çok şükür.
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #53 : Kasım 22, 2011, 14:35:59 »
Bir tek GLİ kısmet olmadı. Onunda beyaz special ini bulursam bi daha da satmam. :)
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Kasım 22, 2011, 14:44:40 »
Bir tek GLİ kısmet olmadı. Onunda beyaz special ini bulursam bi daha da satmam. :)

:D satmazmısın sahiden ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Kasım 22, 2011, 14:48:12 »

tadından yenmez yaa:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #56 : Kasım 22, 2011, 15:08:46 »
:D satmazmısın sahiden ?

Herhalde satmam belki, kesin, galiba. :)
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #57 : Kasım 22, 2011, 15:09:19 »
tadından yenmez yaa:D

Bakalım o da olur inşallah. :)
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Kasım 22, 2011, 15:11:47 »
Bakalım o da olur inşallah. :)
inş abi hayırlısıysa olsun tbi:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Kasım 22, 2011, 15:32:18 »
Bu arada bu arabaları yazan arkadaşlar ya galerici yada çok yaşlılar bu ne böyle 2-3 yılda bir araba neden değiştirilir _? anlamadım benim yaşım 2 tane arabam oldu.

1-2008 clio symbol
2-2006 avensis

değiştirme sebebim biraz daha güvenli biraz daha konforlu bi araç istememden kaynaklanıyordu..

Ailelerinde kullanilan diger araclari da eklemisler sanirim. Yoksa her araba degisimi masraf ve büyük ihtimalle zarar demek.
Ben de 38 yasindayim 3 tane araba sahibi oldum; ikisi halen bende.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante