eskidi bunlar eskidiii.... sat kurtul kardeşim

şaka şaka; hayırlı olsun
Hayırlı olsun bu arada dostum heyecana kapılıp unutmuşum

Neyse artık ay sonuna doğru bizim caponlarla foto çekeriz Eskişeerde
Arif bey foto makinesine dedi sanırım Cihat

AWD arabayla ne drift yapıcaz yauuvvv

Vurduk mu yola şahin tepesine bile çıkarız
Ercü benim isveç çeliğine yaparmıyız bir çekim 
Yaparız abi

36lık pozu 1 ay önce tamamladım bitti ama daha elim eripte fotoğrafçıya götüremedim aklıma gelmiyor birara götüreyimde çektiklerimi buraya aktarayım
ercüm hayırlı olsun, ayarlarını tan yaptınmı çok güzel fotoğraf çeker
ercüm hayırlı olsun, ayarlarını tan yaptınmı çok güzel fotoğraf çeker 
Teşekkür ederim Aydın abicim ayarlarını dijitalden alışık olduğum kadar yapmaya çalışmıştım ama halaaa fotoğrafları bastıramadım böyle bir tezatlık var film yapışır diye korkuyorum açıkçası :/
Hayırlı olsun Ercü.Güzel makina bende lisede harçlıklarımı böyle çıkarmıştım.O dönem dijital çok yaygın değildi.Cep telefonu fotograf çekmekten çok sokakta saldıran köpeğin arkasından atılacak cinstendi

))))
Hayırlı olsun Ercücüm. Çok hoş makina bu tarz makinalar hep ilgi odağımdır.
Hayırlı olsun Ercücüm. Çok hoş makina bu tarz makinalar hep ilgi odağımdır.
Teşekkür ederim Sercan abi
ercüment güzel bir hoby tebrik ederim) o makinedeki elektroniğin bulunduğu bölüm sadce flash bölümüne ait...şunu unutmaki dijital makineler negatifin kalitesini hiç bir şekilde tutamaz ama dijitaldeki kolaylıklar ve pratikliklerde negatifte bulunmaz:) gerçi dijital teknolojisi gelişmekte ama negatif teknolojiside aynı oranda ilerlemekte:)) tekrar tebrik ederim:) negatif kullanacak birinin öncelikle ışığı iyi öğrenmesi gerekir buu unutma:) ışık bilgisi şart:)
ercüment güzel bir hoby tebrik ederim) o makinedeki elektroniğin bulunduğu bölüm sadce flash bölümüne ait...şunu unutmaki dijital makineler negatifin kalitesini hiç bir şekilde tutamaz ama dijitaldeki kolaylıklar ve pratikliklerde negatifte bulunmaz:) gerçi dijital teknolojisi gelişmekte ama negatif teknolojiside aynı oranda ilerlemekte:)) tekrar tebrik ederim:) negatif kullanacak birinin öncelikle ışığı iyi öğrenmesi gerekir buu unutma:) ışık bilgisi şart:)
Kesinlikle katılıyorum ama şu aralar o makine ile uğraşamıyorum ilk filmi içinde duruyor malesef yapışacak diye korkuyorum bir türlü ayarlayıpta bastıramadım fotoğrafları hani ne çektim ne durumdalar bilmiyorum :)tekrar teşekkür ederim Seydi abicim
Ercü sene geçti, git artık.
Ercü sene geçti, git artık. 
Abicim gideceğim de işte vaktim yok ki olsa maddi durum kritik oluyor bakalım ayarlayacağım bir gün
Abicim gideceğim de işte vaktim yok ki olsa maddi durum kritik oluyor bakalım ayarlayacağım bir gün 
Sat kurtul.

Çıkartıp nemsiz ortamda sakla bari.