0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neydi bu şimdi? Hakan abi aslında evli olsam eşim'in bunları isteme gibi lüksü olamaz.O lüksü yaşatmam ona Çünkü evde her daim yeterli seviyede her şey bulunur.Bizim Doğu kültüründe,eve misafir geldiğinde,mutfakta hiç bir şey yok dediğinde bile 3-4 çeşit yemek yapılır. Kadınların beyinleri 100 terabayt kapasitesindedir.Onlara "02/11/1977 yılında ıspanak yaptım evde yoğurt yoktu" deme ihtimalleri yüksek olduğu için onların eline koz vermemek adına evde hiç bir şeyi eksik bırakmamak gerek.Unutulan bir evlilik yıl dönümünde bile bu yoğurt karşımıza çıkabilir
üstadım ne kadar doğru dedin böyle... )) bu arada bayanların bellek mükemmel hiç birşeyi unutmuyor,format felan hak getire )))
Özcan tam evlenecek adamsın valla )) seni tanıdığımdan böyle diyorum, bak gülme valla ciddi diyorum )))
Bayanların bellek tam bakımsız akü gibi.Format'a falan gerek yok E biliyorsun gönlümüzde yatan bir aday adayının adayı var.Bilemiyorum artık Muhammet
yok bilmiyordum, e hayırlısı o zaman özcan ))
Nasıl bilmiyorsun yahu.Daha iki gün önce sana mesaj attım.Güzel yorumlar ve güzel dileklerde bulundun.Halay çekmek için sabırsızlandığını dile getirdin.Hatta gelin arabası için Auris'ini bile feda ettin.Biraz bayanların belleğinden örnek al Muhammet.
belleğimde yanyana getirdim ve şahsen çok yakıştırdım?....
Arkadaşlar, şifreli konuşmayın ya, bizde bilelim
Helal süt emmiş birini bulsam da evlensem diyorum.Şifre bunun neresinde Hakkı
Bu konunun sonunda Özcan abinin düğüne gitcez gibi ya hadi hayırlısı artık
Bu ne demek oluyor Gülsüm hanım? Yapılan yorumlara mı yoksa konu hikayesine mi?
Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Kocα)2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Kocα)3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Kocα)4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Kocα)5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Kocα)6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Kocα)7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Kocα)8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim.. Yok Böyle Kocα alıntıdır
İşte Kadın-Erkek farkı. Hiçbir şey yazmadan nasıl polemik yaratılır, bunun dersini vermiş bayan üyemiz.
Şimdi erkekleri ti ye mi alıyor, yoksa gerçekleri kabul mu ediyor, hadi yorum sizin.