0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yardım gerekirse ararım abi
Taylan o kadar iddialı konuşma.Yazıktır arabana Oğuz C.tesi gece Ankara'ya dönerken düz yolda 110 km/h'da sabit bir şekilde epey bir mesafe 4,5 seviyelerinde geldim.Bilgin olsun (M/M ile)....
Yok abi düşmüyor o kadar uğraştim hem aurisle hem corolla ile yok. 300 km düz yol 90-100 arası sürekli 5.1 hadı dıcem aurisin torku az 5 vites ama corollanın torku fazla 6 vıtes o zaman bende sorun var hayatta görmedim 4.3 ben bi defa 4.5 oldu oda 30 km yolda 80 ıle gitmiştim zorunlu olarak merak edip 0 lamıstım onu saymıyorum
Yağ kalın lastik basınçları düşük çok fazla ağırlık var arabada işçilik dahil 1000 tl bakımınız hayırlı olsun
Valla dediklerinden bi ağırlık kısmı doğru malum 93 kıloyum Her zaman lastik basınç ayarlarını kontrol ederim her iki toyotada'da castrol magnatec 5w-40 yağ kullanıyoruz.Kesin bende sorun anladım
Vallahi bizim ki gidiyor Temmuz'da otoban da bir deneme yaptım.2.600 devirde 160 km/h ile giderken sence anlık yakıt tüketimi kaçı gösterir?Yazınca inanamayacaksın.Not:Düzce-Hendek arası otoban'nın boş olduğu bir zaman'da 7-8 dakikalık denem amaçlı 160 km/h yaptım... Otoyollar da otomobiller için hız sınırı 120km/h'dir...
Rahat ol özcan abi sen ...
Gecen abanta giderken 8.2 lt yakti d4d mm. donuste mazot azdi 4.8 yakti az yakiyo diyenler yalan
Sen 8,2 yakması için en büyük etkensin Seçkin 8,2 yaktırdıysanız ciddi anlamda sürücü kaynaklı bir şey.Arabanın ne suçu var.Sürücü ne yaparsa araç ona göre tepki verir.Siz hiç direksiyonunu sola çeviren sürücüye araba sağa dönerek yanıt verdiğini duydunuz mu hiç? Ben duymadım doğrusu
8.2 litre.. Bizim corolla bile uzun yolda o kadar yakmıyor olm
araba 5 kişi ve sürekli bastık siz düşünün gerisini