0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar,Araçlarımızın camları zaten renkli olduğundan üstüne film çekmek gece manevralarında zorluk çıkardığı gibi fazla koyu olursa Trafik polisinin insafınada kalıyorsunuz, fakat o konuda haklılar da.Eskiden aklımda kalan bir konuyu anlatmak isterim. Şu an elimde telefonu veya adresi olmayan bir cam üretici firma bi-ara bu işlerle ilgileniyordu. Oraya gidiyorsunuz, camlarınız sökülüyor, ilaçlanıp tekrar fırınlanıyor gibi işlemler uyguluyorlardı. Eğer camlarınız beyaz ise ön cam hariç, açık olmak kaydiyle film uygulaması yapmanız sağlıklı olur. Koyu renk olanlar aslında farklı mekanlar için uygulanır (dükkan, büfe), fakat bazı otomobil reklamlarında koyu cam kullanıldığından sürücüler bunun yasal ve güvenli olduğunu zanneder.
Bende film çektirmeyi çok düşündüm fakat kapı içlerini söktükelri için çekindim sökülüp takılırken bir yerde bişeyler kırılırsa sürekli ses yapar diye çok araştırdım araca özel bod perdeye karar verdim montajı çok kolay camın hareketini engellemiyor ve istediğiniz zaman kolayca sökülüp takılabiliyor görünümde ise filmden bir farkı yok bence bod perde araştırın...