Gönderen Konu: Cam Filmi hk.  (Okunma sayısı 4015 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam Filmi hk.
« Yanıtla #20 : Aralık 24, 2011, 22:55:19 »
4senedir corolla aracımda 2 numara cam filmi kullanıyorum.Camlarımı söküp yaptırdım.araçta herhangi bir arızada olmadı.Muayenede az kusurlu olarak geçiyor.Polis konusunada gelince memurun o anki durumuna bağlı.Ayrıca diğer aracım caddy de orjinal çıkışlı lazer siyah camlar var polis çevirdi ve bana inatla film çektirdiğimi söyledi.En sonunda camları sökün film varsa ceza yazın ama yoksa sizi şikayet edecem dedim ondan sonra bıraktılar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 24, 2011, 22:55:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Aralık 26, 2011, 19:09:31 »
Anladım. o zaman fazla koyu olmamak şartıyla yaptıralım bişeyler :)

İlgilenen herkese teşekkür ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 26, 2011, 21:30:08 »
kesinlikle yaptıaracaksanız yan camlar 1 arka cam2 numara olsun yok benim gibi polis görünce tırsarak geçersiniz :D
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 26, 2011, 21:50:03 »
arabama 2 kere cam filmi çektirdim ,ikisinide beceremediler.iğne başı gibi hava kabarcıkları ,toz zerreleri kaldı,bende sinirlendim söktüm.şimdi internetten araca özel perde istedim gerçekten çok güzel ,istediğin zaman sök,tak çok basit ,malum kadınlar ferah araba seviyor ,onlar binince perdeler bagaja konuyor ,ininice tekrar cama takılıyor
adresi şu
  http://www.hepsiburada.com/Liste/bod-toyota-verso-2011-perde/productDetails.aspx?productId=otbod4321&categoryId=20037121&SKU=OTBOD4321

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 151234
  • Model Yılı: '04
  • 189 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 28, 2011, 11:04:19 »
Ahmet bey bu perde verso ıcın mi yoksa dıger araclarada oluyor mu? corollaya uyar mı acaba ?
Kalite + Konfor + Güven + Yakıt = AVENSİS ;)

Safkan BEYAZZ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Aralık 28, 2011, 11:25:18 »
Aynı perdenin corolla için olanıda var. bod perde diye arattırabilirsiniz bende düşünüyorum...

Corolla için Bod Perde
http://www.hepsiburada.com/Liste/bod-toyota-corolla-2009-sedan-perde/productDetails.aspx?productId=otbod2884&categoryId=20037100&SKU=OTBOD2884
2007 Corolla 1.4 D-4D Comfort MMT
Yeni Kasa...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 28, 2011, 11:44:22 »
Merhaba arkadaşlar,

Araçlarımızın camları zaten renkli olduğundan üstüne film çekmek gece manevralarında zorluk çıkardığı gibi fazla koyu olursa Trafik polisinin insafınada kalıyorsunuz, fakat o konuda haklılar da.

Eskiden aklımda kalan bir konuyu anlatmak isterim. Şu an elimde telefonu veya adresi olmayan bir cam üretici firma bi-ara bu işlerle ilgileniyordu. Oraya gidiyorsunuz, camlarınız sökülüyor, ilaçlanıp tekrar fırınlanıyor gibi işlemler uyguluyorlardı.

Eğer camlarınız beyaz ise ön cam hariç, açık olmak kaydiyle film uygulaması yapmanız sağlıklı olur. Koyu renk olanlar aslında farklı mekanlar için uygulanır (dükkan, büfe), fakat bazı otomobil reklamlarında koyu cam kullanıldığından sürücüler bunun yasal ve güvenli olduğunu zanneder.   
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 28, 2011, 17:51:43 »
Merhaba arkadaşlar,

Araçlarımızın camları zaten renkli olduğundan üstüne film çekmek gece manevralarında zorluk çıkardığı gibi fazla koyu olursa Trafik polisinin insafınada kalıyorsunuz, fakat o konuda haklılar da.

Eskiden aklımda kalan bir konuyu anlatmak isterim. Şu an elimde telefonu veya adresi olmayan bir cam üretici firma bi-ara bu işlerle ilgileniyordu. Oraya gidiyorsunuz, camlarınız sökülüyor, ilaçlanıp tekrar fırınlanıyor gibi işlemler uyguluyorlardı.

Eğer camlarınız beyaz ise ön cam hariç, açık olmak kaydiyle film uygulaması yapmanız sağlıklı olur. Koyu renk olanlar aslında farklı mekanlar için uygulanır (dükkan, büfe), fakat bazı otomobil reklamlarında koyu cam kullanıldığından sürücüler bunun yasal ve güvenli olduğunu zanneder.
kaliteli cam filmi gece araç kullanırken zorluk çıkarmıyor metalize filmler gayet kullanışlı hem gündüz güneşten koruyor hemde gece rahat bir sürüş sağlıyor lazerle karartma işlemi çok yüksek fiyatlara yapılıyor camlar sökülüyor ortalama 1000 tl gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 03, 2012, 13:56:09 »
Bende film çektirmeyi çok düşündüm fakat kapı içlerini söktükelri için çekindim sökülüp takılırken bir yerde bişeyler kırılırsa sürekli ses yapar diye çok araştırdım araca özel bod perdeye karar verdim montajı çok kolay camın hareketini engellemiyor ve istediğiniz zaman kolayca sökülüp takılabiliyor görünümde ise filmden bir farkı yok bence bod perde araştırın...
Bu işi kapı içlerini sökmeden çok profesyonelce yapan yerlerde var artık.
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 03, 2012, 14:03:05 »
Merhaba arkadaşlar,

Tabi ki bazı eksileri var cam filminin her nekadar kaliteli olsada gece leri ayna kullanımı zorlaşıyor. Ama artılarıda azımsanmaz özellikle izmir gibi yaz mevsimi olabildiğince sıcak geçen yerlerde faydaları saymakla bitmiyor. klima daha verimli çalışıyor. güneşin zararlı etkilerini azaltıyor ve aracın iç döşemelerini güneşten oluşabilecek iz ve çatlaklardan koruyor.Mesela bir artısıda ,yoğun trafikte ilerlerken yanınızda kız arkadaşınız varsa bazı insan demekte zorlandığım şahısların rahatsız edici bakışlarından kurtulabiliyorsunuz.
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)