0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Acemilik:Mebs Mamak bilen bilir işkence yeridir Usta Birliği:Ankara Merkez Komutanlığı 1.As.İz. Blg K.lığı Karakol İnzibat Çavuşu gece adli olaylara bakıyorduk gündüzde cenaze merasimi ne ara başladı ne ara bitti şafak sayamadan gitti bitti ama çok yoğunduk allah var yukarıda Vatani görevimi çok içten ve gururla yaptım Saygılar P.Çvş.Sercan KARABULUT
Abi hangi dönemlerde askerdin acaba?İkinci üniversiteyi göz önünde bulundurarak almazlarsa askere gideceğim yer belli acemiliği Samsun Sahra ve Sıhhiye Eğitim Merkezi Komutanlığında yaparım, usta birliğine de Allah Kerim.
6 ay önce askerdim kardeşimm 337.KD dostluklarımız iyidir o yüzden hiç sıkıntı çekmedik hep arkadaşlarla destekdik birbirimize 12 Aralık 2010da askerdim ama üniv okumadan gitme
Yok yok daha erken benim için 2. okuluda bitireyimde bir öyle giderim.Benim kuzenimde askerdi orda ondan sordum. Yüzbaşı Uğur Şener
Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı...
Bu konuyu şöyle bir kaç ay daha geç açsa idik sanırım şu tabirler de olacaktı..Askerliği nerede yaptın?Evde, annemlerde, işte, layla da, şehrin caddelerinde arabamda vs vs gibi uzatılabilir sanırım...
Artik yalniz degilim Cem abi hangi bolukteydin?
Eskiden Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde üzüm bağları vardı.Ve o civarda 5 katlı iki apartmandan birinde oturuyorduk.Hergün balkondan inip kalkan Jet'leri hayranlıkla izlerdim.Pilot gelir merdivenleri tırmanır uçağına biner,cam kapak kapanır uçar giderdi.... vay be....
Artık bundan sonra "Askerliğimi 15 dakikada bankada yaptım." şeklindeki cevapları da okuruz herhalde