Acemilik:Mebs Mamak bilen bilir işkence yeridir 
Usta Birliği:Ankara Merkez Komutanlığı 1.As.İz. Blg K.lığı Karakol İnzibat Çavuşu gece adli olaylara bakıyorduk gündüzde cenaze merasimi ne ara başladı ne ara bitti şafak sayamadan gitti bitti ama çok yoğunduk allah var yukarıda Vatani görevimi çok içten ve gururla yaptım
Saygılar
P.Çvş.Sercan KARABULUT
Abi hangi dönemlerde askerdin acaba?
İkinci üniversiteyi göz önünde bulundurarak almazlarsa askere gideceğim yer belli acemiliği Samsun Sahra ve Sıhhiye Eğitim Merkezi Komutanlığında yaparım, usta birliğine de Allah Kerim.
Abi hangi dönemlerde askerdin acaba?
İkinci üniversiteyi göz önünde bulundurarak almazlarsa askere gideceğim yer belli acemiliği Samsun Sahra ve Sıhhiye Eğitim Merkezi Komutanlığında yaparım, usta birliğine de Allah Kerim.
6 ay önce askerdim kardeşimm 337.KD dostluklarımız iyidir o yüzden hiç sıkıntı çekmedik hep arkadaşlarla destekdik birbirimize 12 Aralık 2010da askerdim ama üniv okumadan gitme
6 ay önce askerdim kardeşimm 337.KD dostluklarımız iyidir o yüzden hiç sıkıntı çekmedik hep arkadaşlarla destekdik birbirimize 12 Aralık 2010da askerdim ama üniv okumadan gitme 
Yok yok daha erken benim için

2. okuluda bitireyimde bir öyle giderim.
Benim kuzenimde askerdi orda ondan sordum. Yüzbaşı Uğur Şener
Eğitim : 1. Piyede Er Eğitim Alayı/Manisa (Batı Kışla)
Ustalık : 5. Zırhlı Tugayı, 1. Hudut Alayı, Ağır Havan bölüğü/Gaziantep
Yok yok daha erken benim için
2. okuluda bitireyimde bir öyle giderim.
Benim kuzenimde askerdi orda ondan sordum. Yüzbaşı Uğur Şener 
hayırlısı kardeşim hakkunda Yzb se pek tanımama genelde Binbaşı ve üstü ile görüşüyordum ben bi de kendi bölüğümdeki rütbeliler
319. Kısa Dönem 4. Zırhlı Tugay Komutanlığı Tugay Bilgi İşlem Şubesi Palandöken Kışlası / ERZURUM
Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı...
Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı...
Artik yalniz degilim

Cem abi hangi bolukteydin?
1973/2 tertip olarak acemibirliği manisa kırkağaç ta usta birliğinide siirt/pervari komando bölüğünde.askere giderken 15 ay diye gittik ama 19 yaptırmıştı tansu çiler.
267. K. Dönem , İzmir / Narlıdere - Ege Ordu Komutanlığı
Bu konuyu şöyle bir kaç ay daha geç açsa idik sanırım şu tabirler de olacaktı..
Askerliği nerede yaptın?
Evde, annemlerde, işte, layla da, şehrin caddelerinde arabamda vs vs gibi uzatılabilir sanırım...
Artik yalniz degilim
Cem abi hangi bolukteydin?
Özcan kardeşim, 2. bölükteydim fakat uzun kalmadım
Bende 12. Bolukteydim.Bazı geceler 1. bölüğe fasil'a giderdik.Kafa dengi bir üst teğmen vardı takilirdik öyle
acemilik 1:hatay serinyol j. er eğitim alayı(havancı bölüğü(12))
acemilik 2 :bilecik söğüt j. ulaştırma taburu (2.ehliyet-1.bölük binek şöförlüğü)
usta birliği : ankara güvercinlik grup k.lığı (santralci+ şöför)
normalde 82/1 gitmem lazımdı açık öğretimi bitiremedik daha fazlada uzatmak istemedim 86/1 olarak gittim paşa paşa 15 ay yapıp geldim
Eskiden Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde üzüm bağları vardı.Ve o civarda 5 katlı iki apartmandan birinde oturuyorduk.Hergün balkondan inip kalkan Jet'leri hayranlıkla izlerdim.Pilot gelir merdivenleri tırmanır uçağına biner,cam kapak kapanır uçar giderdi.... vay be....
evet Özcan söylediler eskiden üzüm bağları varmış ondan Bağlar demiişler. Ama biz o bağları göremedik. Şimdi her yer bina olmuş.

Bu arada 3 tane havacı olduk.

yok mu artıran?
Usta birliğimin Diyarbakır'a çıkmasını cok istedim ama bir yarbay abimiz kendince bana torpil yapmış Eskişehir Ordu evine gittim
Artık bundan sonra "Askerliğimi 15 dakikada bankada yaptım." şeklindeki cevapları da okuruz herhalde
Artık bundan sonra "Askerliğimi 15 dakikada bankada yaptım." şeklindeki cevapları da okuruz herhalde 
İnternet şubesinden de olur belki 1.5 dakika malum arkadaşların parası çok vakti az bence şubeye kadar gitmesinler yazık yahu...