0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1-Park ettiğim yerde park edilemez levhası yoktu ! ve her yerde park etmiş bir sürü araç vardı hatta sizin için yarın benim aracımın kaldırıldığı yerin resmini çeker size gönderirim hem kendiniz görürsünüz başka aracın park halinde olduğunu..2-Bu akşam vaktim olmadığı için resim çekemedim, yarın sabah ilk işim bunu yarın resimlerle ve videolarla belgelemek ve mahkeme yoluyla cezanın iptaline başvurmak olacak.3-Ne hakkında olursa olsun söylenecek bir şey varsa içimde tutmam, etrafımdaki herkezde açık sözlü olduğumu bilir.bende saklı birşey kalmaz.benim kızdığım konuda tam bu zaten.Bir sürü araç varken neden benimki kalkıyor arkadaş neden !
Belediyeler bildiğim kadarı ile apartmanlar yapılırken park parasını da alıyor, bu durumda park yerini uygun şekilde tayin etmeliler. İstanbul'da belediyelerin parkının saati 5 Tl. den başlıyor.
motorsiklet tavsiye ederim...park sorunu olmuyor..
heryerde tabele olması gerekmez dedi, sizin aracınızı park ettiğiniz her yere tabela koymak zorunda değil devlet dedi
bu nasıl bir saçmalıkmış böyle.Devlet her yere tabela koymak zorunda değilmiymiş? "burada tabela park yapmanın yasak olduğunu söylüyor" ve siz buna rağmen park ettiniz beyefendi deyip ceza yazmayı biliyorlar.O halde tabela olmayan yerde serbesttir ve ceza/çekme olayı yapılamaz.Ringo'nun ahırımıymış sokaklar? Çorlu'da ki park sıkıntısını bende biliyorum.Gerçekten sıkıntı var.Crafter ve Novo'yu otogara park edip otele kadar yürüyordum
Benimde aracım çekildi, park ücretini yatırıp çıkardım ama cezasını ödemedim. Aracımı sattım şimdi ve satarken noterde cezası falan görülmedi. Ben ödemeli miyim şimdi o cezayı, ödemezsem ne olur ?
Benimde bu sene ceza alma yılım sanırım toplam 4 adet cezam duruyo:) 2 kırmızı ışık 1 poliçem bitmiş ondan ceza yedim diğeride araçta tfl ile konuştuğumdan dolayı ceza yemişim.