0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konuyu kimsenin açacağı yok, ben açayım dedim Eski buluşmaların konularında olsa iyi olur diyenler! hadiyim bakalım
samuray yoksa evden dışarı çıkma abi sakın bide buluşmaya falan gelirsin aman diyiim heeh
artık gençlerin önünü açmak lazım muratcım artık meydan sizlerin malum efsaneler Sklar (e12) falan gitti artıkın siz organize edeceniiz
the k!ng e 12 ramazan alkan - son kale tüpsüz efsane muratcan akman
tarih belli gibi 11 kasım cuma selçuk abi belediyenin mesire alanı iyi olmaz mı sence ?
Betül hanım özellikle sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.Zira son dönemlerde özellikle bayan üyelerimiizn katılımı ile dostluk ve kardeşlik ortamı daha da şenleniyor. Muhtarımız Nagihan ve Neslihan sizi yalnız bırakmaycaktır... Terlik ustadı Hande hanım sankim gelir gibi gibi ))Bu arada cuma olursa bende varım ama cumartesi akşamı Antakya ya gidiyorum dönüş tarihim ise perşembe....
biz ekip olarak hazırız değilmi efsaneleer
şimdiden hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar
mesaj alınmıştır
mesaj almak için daha erken selçuk abi bu aralar baya yoğun bi trafik içindeyim. işlerimi ayarlayıp ayarlayamama sıkıntım var. ama ayarlarsam yine gelmeyi istiyorum. bide anadolu yakasındaki organizasyonu göreyim dimi ama bide şu gerçek varki anadolu yakasını pek bilmiyorum ben
gel tabi yaa, bu sefer olmazsa bir sonraki sefere gelirsin. Anadolu yakasında sorun yok, sen feribottan indinmi tamamdır. biz tarfite ederiz, olmadı gelip eskortlukta yaparız.he bu arada artık koy bir resim şu avatara en yarislisinden. işlerinde kolaylıklar dilerim.
merak etme ben yakında koyarım bi resim en taze yarislisinden