0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 saatte nasıl yapmışlar ya, ben kendim uğraşıyorum baştan savma yapıyorum en az 3-4 saat sürüyor.
Sadece wax 1-1.5 saatte biter. Kil, makina, pasta falan işin içine girerse 8-9 saat sürebilir.Ben sadece kapıları 6 saatte yaptım salı günü, sonra tavan için dün uğraştım.Collinite'ı en iyi tutunma için önceden wax sürülmemiş yüzeye uygulamak lazım. Eğer önceden başka şeyler sürülmüş ise, izopropil alkol veya killeme yapılabilir. Ben wax öncesi mutlaka kil yapıyorum.Eğer sık kullanımlık birşey istiyorsanız Meg Ultimate Quick Wax tavsiye ederim. Uygulaması çok kolay ve 1-2 hafta Collinite benzeri etkisi oluyor.
yıkama hariç 4 saat ve makina ile sizin elde yapmanız kadar uzun sürmez tahminimce.3 aşama geçti ilk kat glaze uygulandı, 2 kat meguaris dispanser yazan bir kutudan uygulandı( bana nano dedi ) sonrada bişey daha sürdü ne diye sorduğumda teflon dedi. sadece bu teflon dediğini sünger ile sürdü diğerlerini makina ile yaptı. birde B sınıfı araç Sedan corolla kadar uzun sürmez heralde
Nedir bu ezmeler Ercan ya B sınıfı araç makinasız yapmalar filan Ayrıca bende makinayla yapıyorum ve Auris C sınıfı bir araç
Estagfurullah Serkan hocam bilmiyordum makina ile yaptığınızı. Auris benim Mitsubishiye göre büyük kaçıyor +1 saat eklemek lazım 1.33 mi auris? birde yakıt ortalamanız nedir? çok gittim baktım mitsuyu almadan önce ama 39bine çıkamadım ama çok beğenmiştim. gerçi mitsuyada bayıldım çok isteyerek aldım ve hiçbir şikyetim yok araçtan aksine çok memnunum
Şaka ya takılıyorum Benim Auris dizel. Yakıt ortalamam şuanda 5.3 bir depo ile pursaklar/gimat arası 1000 km ye yakın yol yapıyorum. Mitsubishi de süper araba. Ne de olsa Jepon Hangi modelini aldınız siz?
dizele güç yetmezdi zaten. bende mitsubishi colt aldım1.3 mıvec benzinli motorlu 1045kg 45lt deposu var uzun yol 1100km gidiyor uzun yol ortlamam 4,5 şehir içi 5,5-6 arası değişiyor. yakıttan yana çok memnunum.birde aurisin en fullünde bile olmayan donanım mitsuda var hemde auris 39bin iken mitsuyu 29'a aldım
Yakıt çok iyimiş gerçekten. Hayırlı uğurlu olsun güzeL günlerde kullan
Ercan hayırlı olsun arabansıfır mı aldın 29 bine, 2011 modelmi yani ; birde vites düzmü yoksa otomatikmisen en iyisi bi fotosunu koysaneskiden beri hevesim var mitsubishi-Cold almaya
Hayırlı olsun Ercan, güzel günlerde kullan...
tam bilmioyrum çünkü araç sıfırdı toyotaya gelip yapmışlardı ama takriben 7 saat gibi bir şey
hayırlı olsun aracınız, Kemal Amca alacaksan düz vitesini al, veya otomatiğini almadan önce bir test sürüşü yap. zaten vazgeçeceksin