Eğer bir yardımımız dokunduysa(ne mutlu), buda senin güzel
insan olduğundandır abla
Bu arada ben ilgilenemedim bile, çok hastaydım, hatta ikinci gün ayakta duracak halim yoktu, bu nedenle malesef birçok işi Dörtnal ekibine yıktım. Ve o ikinci gün hakikaten ben o kadar kötüydüm ki bantları bile oradan geçerken uğrayan Ceyhun abiyi işinden alıkoyarak söktürdüm. o kadar kötü olabileceğimi düşünmemiştim. Ceyhun abime harbi harbi teşekkür ediyorum. Bana
ikinci kez ağabeylik yaptı.(ilk katıldığım buluşmadaki kokoreç mevzusunu unutmadım)
Ogün ustaya, Bekir abime ve
her zamanki gibi Sadık ustaya herşeyden dolayı çoook içten teşekkür ediyorum.
şimdi bayan olmak varmış
))) peruk taksam bizim ankaralı uşaklar beni tanımazlar sanırım
))) 3 silahşör kardeşimizin eline sağlık...
frene basmak için taş yeterli olur sanırım...
Bayanlıkla alakası yok abi, reel hayatta tanışıpta sosyal yatırım yapabileceğime inandığımız her insana böyle davranırız. Benim evimde ağırladığım çok insan oldu. Ve bu benim değil, o insanların iyiliğinin kanıtıydı. Şahsen ben sadece insanlara ederi kadar değer veriyorum o kadar. Önce tanışıp bişeyler paylaşmak gerek tabi.

Ankaraya gelirseniz TcT Ankara olarak size özel bir organizasyonda yaparız. Tanışırız, sohbet ederiz vs.. Ondan sonrada herşey karşılıklıdır. Ben Hande ablamın insanlığına dair birşeyler yakalamışım ki bunun karşılığını nacizane bir şekilde göstermeye çalışmışım.

Bu forumda evimde ağırladığım insanlarda olmuştur, Yüzüne dahi bakmadığım insanlarda. Ama hepsininde bir nedeni vardır.
Bazı adamlar vardır, vip kısmına girmek için randevüleştiğin yere gelmezler. Gideceğin yere senden ayrı giderlerken kapıda karşılaşırsın. Sonra bide sen onlar için VİP kısmına girmekten feda edersin. Sonrada içerideyken kıçlarında dolaşmadın diye seni suçlarlar. Seninde Vip bölümüne girmene engel olurlar. Ve erkendende bırakıp giderler. Ben birşey olduğunda insanları suçlamıyorum, Hatalarını direk söylemiyorumda ondan oluyor sanırım. Ondan sonra ben suçlu oluyorum. Yani kısacası, değer verilmesi gerekene ölümüne değer veriyorum. Silinmesi gerekeni ölümüne siliyorum. Kötü bir huyum var sanırım...

Yani ağabeyim bu sadece Hande ablaya değil, Hande abla gibi özel insanlara karşı olan standart davranış biçimi.. En basitinden daha geçenlerdede Mustafa Timuçini ağırlayabilme onuruna erişmeye çalışmıştım.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=36542.msg489865#msg489865