0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Moruk bu değilde bir arkadaş paylaşmıştı hangi konuydu hatırlamıyorum orda çıkmıştı karşımıza ve çokda karizmaydı ama bizimkiler daha iyi Heh hatta bu sayfanın en üstünde sen paylaşmışsın.
Hacı arabamdan soğudum. Bugün i30 test sürüşüne gittim ben gittim sen gitme ben bu kadar söylüyorum
Ne işim var Seko ya Safirim yeter bana. Ya artık kimse uydurarak araç üretme şansı yok çünkü rekabet son gaz devam.
Hacı yeni kasa Auriste göreceğiz bakalım ne yapmış toyota efendi. Herifler arabaları uçuracaklar yakında bizimkilerde daha hız sabitleyici yok.
Sorma tek sıkıntım o uğraşıyorum sürekli en sonunda garaanti maranti dinlemyeceğim başka yollardan yapıcam.
Ne gibi yollar abi o?
Mustafacım sitede de var bir kaç konuda da aracı biraz bozuyor yani bir hayli uğraştırıp ama açıkcası uğraşmak ve yapamamak korkutuyor.
En iyisi oynamamak abi.
Sekom, umarım öyle olur ama benim isteğim biraz daha geç çıkması daha yeni aldım yahu Aurisimi.
Bu araç en erken 2013 martından gelir gibi geliyor bana.
Öyleyse iyi en azından biraz daha zamanım var keyfini çıkarırım bol bol.
Sercanım biz araçların keyfini uzunca bir süre çıakrtırız gibime geliyor çünkü araç sanki birşeye benzemeyecekmiş gibi
Yok ben yeni kaasadan umutluyum Sekom, bu sefer bir hayli iddialı gelecek gibi.Özellikle yine göze iyi hitap edecekler.
İnşallah ama ne bileyim benim pek umudum yok. 1.6 Dizel motorla gelirse birşeyler olabilir. Hem belki hız sabitleyicide takarlar