Gönderen Konu: COROLLA SES SİSTEMİ VİDEO  (Okunma sayısı 5108 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: COROLLA SES SİSTEMİ VİDEO
« Yanıtla #20 : Ocak 15, 2012, 11:29:03 »
:) vida değilde ciğerlerini sökücek arka koltukta oturanların, kimse arkada oturmak istemiyo :)

süper olmuş gerçekten :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 15, 2012, 11:29:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 15, 2012, 11:42:56 »
şimdi ufak çapta yenilikler yapıyorum en kısa aman da yeni konuyla fotolarını koycam bakalım beğenilicekmmi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 15, 2012, 12:02:17 »
Ben araçta yüksek ses değil kaliteli ses ararım.Yani tüm sesleri duymak isterim....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ocak 15, 2012, 19:58:19 »
Ben araçta yüksek ses değil kaliteli ses ararım.Yani tüm sesleri duymak isterim....
katılıyorum ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 15, 2012, 20:20:53 »
Bunu yaparken amacınız neydi merak ediyorum bir ses sisteminin sadece yüksek bas vermesi o sistemi başarılı yapmaz aksine kötü olduğunu gösterir . İyi bir ses sisteminde önemli olan tüm frekanstaki sesleri homojen bir şekilde çıkarmaktır .

Zevk sizin zevkiniz eğer sizin hoşunuza gidiyorsa bize laf söylemek düşmez fakat bunu yaparkende çevreye rahatsızlık vermemeye özen gösteriniz çünkü her ne sebeple olursa olsun kimsenin başka birini bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yok .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 15, 2012, 21:06:08 »
Bu ses arabayı mahfeder. Arka cam silecek süpürgesi gitmiş zaten.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ocak 15, 2012, 23:22:34 »
Bunu yaparken amacınız neydi merak ediyorum bir ses sisteminin sadece yüksek bas vermesi o sistemi başarılı yapmaz aksine kötü olduğunu gösterir . İyi bir ses sisteminde önemli olan tüm frekanstaki sesleri homojen bir şekilde çıkarmaktır .

Zevk sizin zevkiniz eğer sizin hoşunuza gidiyorsa bize laf söylemek düşmez fakat bunu yaparkende çevreye rahatsızlık vermemeye özen gösteriniz çünkü her ne sebeple olursa olsun kimsenin başka birini bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yok .
aracımda yüksek bassı sadece yarışmalarda dinliyorum oda mecburiyetten  baslar kısıldığı anda normal gayet iyi çalıyo yani ben sadece yarışmadan kareler di,ede belirttim hangi dB yarışlarında mid takımlarının kablosu (rca) takılı girilmiş  bana açıklarmısınız ? yüksek bass sistemin iyi olmadığını gösterirmiş demişsiniz ya orada ona dayanarak soruyorum  yanlış anlamayın yani, bir ses sistemindende her hrz almak mümkündeğildir  nasıl alırsınız yumuşak çalan basslar vardır yani 30 ile 40 hrz arası bunda dolgun sarsıntıyı yaşiarsınız ama 60 70 80 hrz arasında da odun gibi ses çıkar iş spl ye geldiğinde ise nekadar düşük hrz de dB çıkarsa okadar sağlam sistemin olduğunu belirtirsiniz .
Bu ses arabayı mahfeder. Arka cam silecek süpürgesi gitmiş zaten.
sarsıntıdan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #27 : Ocak 16, 2012, 00:06:21 »
aracımda yüksek bassı sadece yarışmalarda dinliyorum oda mecburiyetten  baslar kısıldığı anda normal gayet iyi çalıyo yani ben sadece yarışmadan kareler di,ede belirttim hangi dB yarışlarında mid takımlarının kablosu (rca) takılı girilmiş  bana açıklarmısınız ? yüksek bass sistemin iyi olmadığını gösterirmiş demişsiniz ya orada ona dayanarak soruyorum  yanlış anlamayın yani, bir ses sistemindende her hrz almak mümkündeğildir  nasıl alırsınız yumuşak çalan basslar vardır yani 30 ile 40 hrz arası bunda dolgun sarsıntıyı yaşiarsınız ama 60 70 80 hrz arasında da odun gibi ses çıkar iş spl ye geldiğinde ise nekadar düşük hrz de dB çıkarsa okadar sağlam sistemin olduğunu belirtirsiniz .sarsıntıdan :)
Bir sistemden sadece yüksek bas almak onun başarılı olduğunu göstermez daha önceki mesajımda bunu söylemiştim gene söylüyorum ama aynı zamanda o sistemden sadece bas alınması onun kalitesiz olduğunuda göstermez sadece o sistemi başarısız yapar . Bir ses sisteminden her frekansı almanın çok zor olduğunu bilyorum ama sadece yüksek veya düşük frekans almakta marifet değildir . Yarışma için yapıyormuşsun orası ayrı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ocak 16, 2012, 00:30:29 »
Bir sistemden sadece yüksek bas almak onun başarılı olduğunu göstermez daha önceki mesajımda bunu söylemiştim gene söylüyorum ama aynı zamanda o sistemden sadece bas alınması onun kalitesiz olduğunuda göstermez sadece o sistemi başarısız yapar . Bir ses sisteminden her frekansı almanın çok zor olduğunu bilyorum ama sadece yüksek veya düşük frekans almakta marifet değildir . Yarışma için yapıyormuşsun orası ayrı.
bende tekrar belirteyim ozaman dB yarışmasında bass ın araç içersindeki şiddetine bakıyorlar bu araç show arabası değil show arabası oluıpta sadece bass çıksa tmm dediğiniz doğru haklısınız ama bu araç normal cadde arabası cadde arabasınında 150 dB çıkartması benim için gurur verici daha iyisini yapıyorsanız ne mutlu size tabiki el elden üstündür ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #29 : Ocak 16, 2012, 09:22:41 »
bende tekrar belirteyim ozaman dB yarışmasında bass ın araç içersindeki şiddetine bakıyorlar bu araç show arabası değil show arabası oluıpta sadece bass çıksa tmm dediğiniz doğru haklısınız ama bu araç normal cadde arabası cadde arabasınında 150 dB çıkartması benim için gurur verici daha iyisini yapıyorsanız ne mutlu size tabiki el elden üstündür ;)
Orkun yapmaya kalkacak olsam her türlü yaparım sonuçta sendeki sistem dünyada tek 1 tane üretilmedi kaldı ki arabama öyle bir para harcıcak olsam jant lastik ve kısa yaya harcıyarak yol tutuşunu arttırırım zaten bu dediklerime orjinal lastikleri bittiğinde harcıcağım .

Sana gittiğin yolda başarılar dilerim benim için ses sistemi okadar önemli değil bana benim duyabileceğim şekilde mp3 ve radyo dinlettirsin yeter .

Ama ben halen niye bu sistemi yaptığını anlamadım yarışma için demişin yarışmada birinci olanlara ödül falan mı var .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ocak 16, 2012, 11:15:46 »
Orkun yapmaya kalkacak olsam her türlü yaparım sonuçta sendeki sistem dünyada tek 1 tane üretilmedi kaldı ki arabama öyle bir para harcıcak olsam jant lastik ve kısa yaya harcıyarak yol tutuşunu arttırırım zaten bu dediklerime orjinal lastikleri bittiğinde harcıcağım .

Sana gittiğin yolda başarılar dilerim benim için ses sistemi okadar önemli değil bana benim duyabileceğim şekilde mp3 ve radyo dinlettirsin yeter .

Ama ben halen niye bu sistemi yaptığını anlamadım yarışma için demişin yarışmada birinci olanlara ödül falan mı var .

ben sadece bana bitane üretildi die idda etmiyorum ki :) ayriyetten aracımda lastiklerimde var maxtrac 3.5 cm spor yaylarda var yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 16, 2012, 12:29:51 »
bursalı olduğunu göstermişsin  :alkis:

bildiğim kadarıyla madalyadan kupadan başka bi ödülleri yok  :lol: ama zevk meselesi. uğraş meselesi gibi..
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 16, 2012, 12:46:01 »
arabayı büyütüp işide büyütmelisin (corollaya acıdım)

Arbanın ses sistemi kızın saçlarını uçuruyor www.gonder.in
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ocak 16, 2012, 12:48:02 »
bursalı olduğunu göstermişsin  :alkis:

bildiğim kadarıyla madalyadan kupadan başka bi ödülleri yok  :lol: ama zevk meselesi. uğraş meselesi gibi..
bursada yarışmalra gidiyosanız bu aracı görmüş olmanız lazım :)önemli olan aktivitelere katılmak arkadaş dost çevresini genişletmek bursa ve yalovada bu işlerle uğraşan arkadaşlarımız abilerimiz aracımı bilirler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ocak 16, 2012, 12:49:39 »
arabayı büyütüp işide büyütmelisin (corollaya acıdım)

Arbanın ses sistemi kızın saçlarını uçuruyor [url=http://www.gonder.in]www.gonder.in[/url]
bunlar bizi aşar bunlar show araçları :) herkezin bildiği gibi maddiata dayalı bizimki buna yetti bu kadar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ocak 16, 2012, 12:51:06 »
yarışmalara vs. gitmiyorum.. ama bursa da çevremdekilerin hemen hemen hepsi ilgili.. tanıyor olabilirler seni bi sorayım  :lol:
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ocak 16, 2012, 12:52:05 »
yarışmalara vs. gitmiyorum.. ama bursa da çevremdekilerin hemen hemen hepsi ilgili.. tanıyor olabilirler seni bi sorayım  :lol:
olabilir :)