0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vida değilde ciğerlerini sökücek arka koltukta oturanların, kimse arkada oturmak istemiyo
Ben araçta yüksek ses değil kaliteli ses ararım.Yani tüm sesleri duymak isterim....
Bunu yaparken amacınız neydi merak ediyorum bir ses sisteminin sadece yüksek bas vermesi o sistemi başarılı yapmaz aksine kötü olduğunu gösterir . İyi bir ses sisteminde önemli olan tüm frekanstaki sesleri homojen bir şekilde çıkarmaktır . Zevk sizin zevkiniz eğer sizin hoşunuza gidiyorsa bize laf söylemek düşmez fakat bunu yaparkende çevreye rahatsızlık vermemeye özen gösteriniz çünkü her ne sebeple olursa olsun kimsenin başka birini bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yok .
Bu ses arabayı mahfeder. Arka cam silecek süpürgesi gitmiş zaten.
aracımda yüksek bassı sadece yarışmalarda dinliyorum oda mecburiyetten baslar kısıldığı anda normal gayet iyi çalıyo yani ben sadece yarışmadan kareler di,ede belirttim hangi dB yarışlarında mid takımlarının kablosu (rca) takılı girilmiş bana açıklarmısınız ? yüksek bass sistemin iyi olmadığını gösterirmiş demişsiniz ya orada ona dayanarak soruyorum yanlış anlamayın yani, bir ses sistemindende her hrz almak mümkündeğildir nasıl alırsınız yumuşak çalan basslar vardır yani 30 ile 40 hrz arası bunda dolgun sarsıntıyı yaşiarsınız ama 60 70 80 hrz arasında da odun gibi ses çıkar iş spl ye geldiğinde ise nekadar düşük hrz de dB çıkarsa okadar sağlam sistemin olduğunu belirtirsiniz .sarsıntıdan
Bir sistemden sadece yüksek bas almak onun başarılı olduğunu göstermez daha önceki mesajımda bunu söylemiştim gene söylüyorum ama aynı zamanda o sistemden sadece bas alınması onun kalitesiz olduğunuda göstermez sadece o sistemi başarısız yapar . Bir ses sisteminden her frekansı almanın çok zor olduğunu bilyorum ama sadece yüksek veya düşük frekans almakta marifet değildir . Yarışma için yapıyormuşsun orası ayrı.
bende tekrar belirteyim ozaman dB yarışmasında bass ın araç içersindeki şiddetine bakıyorlar bu araç show arabası değil show arabası oluıpta sadece bass çıksa tmm dediğiniz doğru haklısınız ama bu araç normal cadde arabası cadde arabasınında 150 dB çıkartması benim için gurur verici daha iyisini yapıyorsanız ne mutlu size tabiki el elden üstündür
Orkun yapmaya kalkacak olsam her türlü yaparım sonuçta sendeki sistem dünyada tek 1 tane üretilmedi kaldı ki arabama öyle bir para harcıcak olsam jant lastik ve kısa yaya harcıyarak yol tutuşunu arttırırım zaten bu dediklerime orjinal lastikleri bittiğinde harcıcağım .Sana gittiğin yolda başarılar dilerim benim için ses sistemi okadar önemli değil bana benim duyabileceğim şekilde mp3 ve radyo dinlettirsin yeter .Ama ben halen niye bu sistemi yaptığını anlamadım yarışma için demişin yarışmada birinci olanlara ödül falan mı var .
Ama ben halen niye bu sistemi yaptığını anlamadım yarışma için demişin yarışmada birinci olanlara ödül falan mı var .
bursalı olduğunu göstermişsin bildiğim kadarıyla madalyadan kupadan başka bi ödülleri yok ama zevk meselesi. uğraş meselesi gibi..
arabayı büyütüp işide büyütmelisin (corollaya acıdım)Arbanın ses sistemi kızın saçlarını uçuruyor [url=http://www.gonder.in]www.gonder.in[/url]
yarışmalara vs. gitmiyorum.. ama bursa da çevremdekilerin hemen hemen hepsi ilgili.. tanıyor olabilirler seni bi sorayım