0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnsignialara tüp takilmiyor kullandiklari malzemeler yüzünden, 6 yıl Astra kullandım, sattigim gün yemin ettim almiyacagim bir daha diye. Servis türkiyede berbat, aşırı pahalı ve araç türkiyede uygun değil, 6 ayda her tarafı gicirdamaya başlıyor, yakitkonusundada aşırı hassas motor.
Neden alınmasın.Aslan besleyen yemini esirgemez 60 bin lira verip insignia alanlar yakıtı o kadarda düşünmez ki zaten.
Daha önce forumda bu insignia ile ilgili uzunca bir sohbet olmuştu diye hatırlıyorum. Eminim ileride yine aynı sohbet olacaktır. Unutmayınki ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Yaktığı kesin ama katlanılabilirmi o önemli...
valla 1.6 180 hp ortalama yakıt tüketimini verdim yukarıda bizzat forumdaki kişiler tarafından verilmiş veriler bence 1.6 180 hp için gayet normal değerler...
Ağzınızla söylüyorsunuz işte.. O verileri ben 2.0 motor 150 bg ile yakalıyorum.. 1,4 motor o araç için hafif kalır bizim demek istediğimiz o..
haybeden gazel okuması kolaydır orçun...herkes tasarruf ister, bunun araç değeriyle alakası yoktur, kaç 60 binlik araçlar var, tasarruf için LPG uygulanmış...