0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstanbul buluşmalarının gözdesi, en son kadrajlara 19 Eylül buluşmalarında giren Hakkı ERASLAN a ait full+full son samurai 98 secial efsanemiz vicdansız sahibi tarafından satılmıştır.Her ne kadar alana da satana da hayırlı olsun desemde içim kan ağlıyor Neyseki son buluşmada samurai ile jübilemi ağız tadıyla yapmışım.Hakkı kardeşimiz öyle uçuk paraya satmışki samurai ni şu aralar paralarını saymaktan konu açmaya fırsat bulamamış belliki
Demekki neymiş. İnsanlara güven olmazmış. Yolda bırakmazsın, teklemezsin, prestij yaptırırsın sonrada bi çırpıda elden çıkarıverirler Hayırlısı olsun ya, daha güzelleri geliş inşallah
yok ben serdarın fikri tuttum bencede daşlayalım
ey efsaneciler nerdesiniz....linç edelim:)O PARAYI VERENİDE BOŞ KOYMAYALIM:)yav insaf hala aklım almıyor... nasıl bir araba bu yaşta o para... tıp çaresiz:)
kaç paraya gitti ki :??
Sorma abı ya ıykı ben samuraı ıle gelmısım
Allah utandırmasın, hayırlısı olsun... önceki sahibi honda almıştı bakalım hakkı ne alacak ))
Hakkı abinin adına sevindim, Bu paraya 5 yaşının altında full+full donanımlı bir peugeot alabilir.
bak abi son görevini de yapmış 18000 e gitmiş valla süper hayırlısı olsun daha iyilerini alır inşallah.
Aracına içten bağlı olan kişiden bahsediyoruz di mi ? İnanmam valla...Hayırlı olsun ne diyelim güzel araçtı otomatikliği dışında
Hayırlısı olsun.Vardır bir açıklaması ))))) :Neyse ki bol bol resimleri var.Eki buluşması TCT ye iyi gelmedi aracını satn satana
vaay be, gitti güzelim araba...
Yav neyin bağlısı yav 18.000 diyelim dediğine göre Selçuk abinin 18,25o civarıdur heralde o yaşta bi arabaya lokum gibi para ooh maşallahh Allah daha güzelini nasip etsin...
Cepten yazdıgım ıcın lınk atamıyorum. Ama hakkı eraslan arac tanıtım resımlı konusunda bulabılırsınız.Pc den baglandıgımda unutmazsam lınkı ayrıca gonderırım.12 yıllık efsane kullanıcısı olarak gordugum en temız efsane oldugunu soyleyebılırım ancak.Bana gore o parayı hak edıyor.
En azindan, satilmadan samurai ile seyahat etme serefine nail oldum, gerci sahibi kullanmiyordu ama neeeeeeyyseeee =D hayirlisi olsun her iki tarafa da. Tursusunu mu kuracakti, bakin iste miss gibi paraya da satmis.
Ötv yle gelen zam fırtınasıyla mı gitti Hayırlısı olsun Allah daha iyilerini daim etsin
aracı görmeyen merak eden arkadaşlar için buyrun linkhttp://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=22984.0bu arada Allah daha iyilerini nasip etsin Hakkı abi