0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ergun Bey,Bende 5 kollu jantlara bayılıyorum.alacaksam en fazla 6 kollu olur diyorum, sizin linkte örnek gösterdiğiniz aracın jantları gerçekten çok hoş... biliyorum o arkadaşın aracını daha öncede iç geçirerek resimlerine bakmıştım Bu gönderdiğiniz resimleri siz mi yaptınız ? photoshop felan mı ? öyleyse benim aracın resimlerini göndersem aracın üstünde birkaç çalışma yapmazmısınız acaba ?
BuraK bey sizin aracınız nedir ?
2011 model auris.
Sadece 3 cmlik alçaltma dahi konforu çok kötüleştiriyor, tümseklerde tak tak geçmekten varsa böbrek taşınızı düşürüyorsunuz. Hele bir de jant büyütülürse artık Allah belinize kuvvet versin diyeyim çünkü belinizi kırmamanız imkansız. Bir de auris gibi sağından solundan ses gelmeye fazlasıyla meyilli bir araçta bu tarz değişiklikler yapmak bence araca harakiri yaptırmak gibi bir şey olur.
bu hiç iyi olmadı işte beni yaydan soğuttunuz.hadi jantı ve lastik ebatlarını değiştirmiyeyim sadece yay değişse de demi geçerli söyledikleriniz ?
saygı duyarım düşüncenize ama bunları yaptırıpda mı konusuyorsunuz yoksa tahmin mi yürütüyorsunuz merak ettim?ben bu sitede sanırım bi çok kişinin oynamadığı kadar oynamışımdır aurisimle ve 35 lik yaydan tutunda 18" jantına kadar hatta tam rakamlarını hatırlamasamda ince yanak geniş taban lastiğine kadar değiştirdim ve yazdıklarınız kadar bi böbrek taşı filan düşürme olayı olmuyor..tabiki sertleşiyor ve konforunuz azalıyor bir önceki mesajımdada yazmıştım onu ama zaten virajlarda size güven verebilmesi için yapıyorsunuz bunu buda normal...kaldıki geçmişi belki en çok kazalarla dolu olanda benim aracımdır ve ona rağmen bir tane bile sağından solundan ses gelmiyordu...ben bu işlemleri yaptırıp aylarca kullandım bu aracı ve en ufak bir sıkıntıda yaratmadı bana sadece konfor konusunda az biraz etkiliyor ama öyle canınızı sıkacak boyutta değil hatta virazjlarda mutlu ediyor... ki benim 3 ayda yaptığım kilometreyi emin olun forumdaki bazı kullanıcılar senede yapıyordur... jant seçimi hakkındaki düşüncelerimi zaten daha önceki mesajda yazmıştım...ben o arkadaşın söylediklerine katılmıyorum kesinlikle kullandığım ve yaptığım için söylüyorum tercih sizin tabikide...ama yaptırın bence pişman olmazsınız...ki aile değil şahıs olarak kullanıyorsanız çokda keyif alırsınız...
Yaptrıdık da söylüyoruz. Düz yolda bile zıplamak istiyorsanız spor yay takabilirsiniz.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37720.msg505881#msg505881