0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serdar Bey ben de kornayı değiştirmek istiyorum ama eski tip corolla(98) ya da mercedes kornasını takacak yer bulamadım yahu şu sizin taktığınız ferrari kornası ses olarak tarif etmeye çalıştıklarıma uygun mu? bir de nereden bulabiliriz? şimdiden teşekkürler, saygılar...
Kornayı bulduktan sonra bütün oto elektrikçiler çok kolay montaj edebilir ama gidip mercedes servisinden korna almaya kalkarsanız çok tuzluya patlar bence servilserden almayın aksesuarcılarda işinizi görür.
cok güzel kazadan beladan uzak keyifle kullan arabanı
Teşekkürler Serdar Bey, bahsettiğim kornalar bende zaten mevcut ama aracın üstündeki onlara göre biraz (hacim olarak) küçük olduğundan sığdıracak yer bulamadığımı söylemek istemiştim neyse, artık tamponu söküp bir şansımızı deneyeceğiz. İlginize tekrar teşekkürler...
serdar bey merhaba . öncelikle aracınız çok şık olmuş.bir kaç soru sormak istiyorum size.1-cam filmi ziebart demişssiniz. benimki de ziebart kaça ve hangi ziebartta yapdırdınız,ayrıca benim filmde problem oldu henüz istasyona gitmedim ama gidicem, daha sonra paylaşırım sizinle bunu,2-sis farlarını nereden aldınız,ve en önemlisi nerede takdırdınız. 30 sn. sonra kendinden sönüyor demişsiniz.hangi elektrikçi yaptı adres verirseniz bende oraya giderim.ben hepsiburada.com dan almayı düşünüyorum.3-ben plakayı aracı aldığımda serviste silikon ile tampona yapıştırttım. ancak şuan yapışkanın bazı yerleri tutmuyor.kenarındaki siyah çizgileri tinerle sildim demişsiniz. aracın üzerinde silsem olurmu,plakayı çıkarırsam nasıl yapıştırıcam.biraz fazla oldu amailginiz için şimdiden teşekürler.
gerçekten çok yardımcı oldunuz serdar bey öncekikle teşekkür ederim.dediğinizyere gidicem.ancak önümüzdeki hafta, şu açıköğretim sınavarı bi geçsin de.ayrıca levent sanayi dediğiniz yer maslak Atatürk oto sanayi sitesi dimi.
Hayrullah bey plakadaki siyah yerler için Selülozik Tİner kullanmanız gerekiyor. dip not olarak veriyim dedim
Hayır maslak atatürk sanayi değil seyrantepe girişindeki diğer adıyla eski sanayi diye geçer
jantlar cok hos ama aracın yere basılması lzm;)
Kazasız belasız iyi günlerde kullan. Çok güzel olmuş. Birde spoyler taktırırsan çok daha şık olur.
çook tatlı olmuş allah kaza bela vermesin