Gönderen Konu: Yaris d4d modifiyee  (Okunma sayısı 7257 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris d4d modifiyee
« Yanıtla #20 : Mayıs 08, 2008, 18:57:28 »
.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 08, 2008, 18:57:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 08, 2008, 19:00:56 »
Serdar Bey ben de kornayı değiştirmek istiyorum ama eski tip corolla(98) ya da mercedes kornasını takacak yer bulamadım yahu :) şu sizin taktığınız ferrari kornası ses olarak tarif etmeye çalıştıklarıma uygun mu? bir de nereden bulabiliriz? şimdiden teşekkürler, saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #22 : Mayıs 09, 2008, 15:47:11 »
Serdar Bey ben de kornayı değiştirmek istiyorum ama eski tip corolla(98) ya da mercedes kornasını takacak yer bulamadım yahu :) şu sizin taktığınız ferrari kornası ses olarak tarif etmeye çalıştıklarıma uygun mu? bir de nereden bulabiliriz? şimdiden teşekkürler, saygılar...

Kornayı bulduktan sonra bütün oto elektrikçiler çok kolay montaj edebilir ama gidip mercedes servisinden korna almaya kalkarsanız çok tuzluya patlar bence servilserden almayın aksesuarcılarda işinizi görür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 13, 2008, 16:12:21 »
Kornayı bulduktan sonra bütün oto elektrikçiler çok kolay montaj edebilir ama gidip mercedes servisinden korna almaya kalkarsanız çok tuzluya patlar bence servilserden almayın aksesuarcılarda işinizi görür.

Teşekkürler Serdar Bey, bahsettiğim kornalar bende zaten mevcut ama aracın üstündeki onlara göre biraz (hacim olarak) küçük olduğundan sığdıracak yer bulamadığımı söylemek istemiştim :) neyse, artık tamponu söküp bir şansımızı deneyeceğiz. İlginize tekrar teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #24 : Mayıs 20, 2008, 09:31:41 »
cok güzel kazadan beladan uzak keyifle kullan arabanı
Sağol arkadaşım teşekkür ederim.
Teşekkürler Serdar Bey, bahsettiğim kornalar bende zaten mevcut ama aracın üstündeki onlara göre biraz (hacim olarak) küçük olduğundan sığdıracak yer bulamadığımı söylemek istemiştim :) neyse, artık tamponu söküp bir şansımızı deneyeceğiz. İlginize tekrar teşekkürler...

Evet tamponu sökmekten başka çare yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2007 Yaris 1.3 Terra Saten Gümüşü
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #25 : Mayıs 24, 2008, 17:55:10 »
serdar bey merhaba . öncelikle aracınız çok şık olmuş.bir kaç soru sormak istiyorum size.
1-cam filmi ziebart demişssiniz. benimki de ziebart kaça ve hangi ziebartta yapdırdınız,ayrıca benim filmde problem oldu henüz istasyona gitmedim ama gidicem, daha sonra paylaşırım sizinle bunu,
2-sis farlarını nereden aldınız,ve en önemlisi nerede takdırdınız. 30 sn. sonra kendinden sönüyor demişsiniz.hangi elektrikçi yaptı adres verirseniz bende oraya giderim.ben hepsiburada.com dan almayı düşünüyorum.
3-ben plakayı aracı aldığımda serviste silikon ile tampona yapıştırttım. ancak şuan yapışkanın bazı yerleri tutmuyor.kenarındaki siyah çizgileri tinerle sildim demişsiniz. aracın üzerinde silsem olurmu,plakayı çıkarırsam nasıl yapıştırıcam.biraz fazla oldu ama
ilginiz için şimdiden teşekürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #26 : Mayıs 26, 2008, 10:55:30 »
serdar bey merhaba . öncelikle aracınız çok şık olmuş.bir kaç soru sormak istiyorum size.
1-cam filmi ziebart demişssiniz. benimki de ziebart kaça ve hangi ziebartta yapdırdınız,ayrıca benim filmde problem oldu henüz istasyona gitmedim ama gidicem, daha sonra paylaşırım sizinle bunu,
2-sis farlarını nereden aldınız,ve en önemlisi nerede takdırdınız. 30 sn. sonra kendinden sönüyor demişsiniz.hangi elektrikçi yaptı adres verirseniz bende oraya giderim.ben hepsiburada.com dan almayı düşünüyorum.
3-ben plakayı aracı aldığımda serviste silikon ile tampona yapıştırttım. ancak şuan yapışkanın bazı yerleri tutmuyor.kenarındaki siyah çizgileri tinerle sildim demişsiniz. aracın üzerinde silsem olurmu,plakayı çıkarırsam nasıl yapıştırıcam.biraz fazla oldu ama
ilginiz için şimdiden teşekürler.
Hayrullah bey ziebart levent sanayi dekine yaptırdım 1 sene önce 300 ytl vermiştim.sis farlarını yine levent sanayide modacar dan aldım 140 ytl yine levent sanayinin anacadde üzerinden girişinde solda otoshow da yaptırdım hatta oranın sahibi sebahattin abi var beni söylersen mavi yaris filan yardımcı olur plaka çerçevesinide tinerle aracın üstünden silebilirsin amadikkat et tamponun boyasınıda bozma başka kafana takılan bişeyler olursa yardımı olurum kolay gelsin resimlerini bakliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Mayıs 26, 2008, 11:25:49 »
gerçekten çok yardımcı oldunuz serdar bey öncekikle teşekkür ederim.dediğinizyere gidicem.ancak önümüzdeki hafta, şu açıköğretim sınavarı bi geçsin de.ayrıca levent sanayi dediğiniz yer maslak Atatürk oto sanayi sitesi dimi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #28 : Mayıs 26, 2008, 16:50:52 »
gerçekten çok yardımcı oldunuz serdar bey öncekikle teşekkür ederim.dediğinizyere gidicem.ancak önümüzdeki hafta, şu açıköğretim sınavarı bi geçsin de.ayrıca levent sanayi dediğiniz yer maslak Atatürk oto sanayi sitesi dimi.

Hayır maslak atatürk sanayi değil seyrantepe girişindeki diğer adıyla eski sanayi diye geçer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 26, 2008, 20:14:42 »
Hayrullah bey plakadaki siyah yerler için Selülozik Tİner kullanmanız gerekiyor. dip not olarak veriyim dedim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Mayıs 31, 2008, 12:42:55 »
Hayrullah bey plakadaki siyah yerler için Selülozik Tİner kullanmanız gerekiyor. dip not olarak veriyim dedim :)
Hayır maslak atatürk sanayi değil seyrantepe girişindeki diğer adıyla eski sanayi diye geçer
yardımlarınız için çok sağolun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Erkekler büyümez oyuncakları büyür....
    • FIRATPEN BALIKESÝR URETÝCÝ BAYÝÝ TEMPOPEN
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #31 : Mayıs 31, 2008, 12:47:33 »
jantlar cok hos ama aracın yere basılması lzm;)
Sag seritten tın tın gidrken sol serit bos olmsına ragmen arkma girip sellektor yapan syah GTİ ayndan sol seride panikli panikli bakma,birazda sag seride bakta ne oldgunu anla nde olsa altında 120 beygirlik arac var sedan diye kucmseme ıslak yolda pnikleme heleki yndaki tempopen logolarını gorupte icinde isci var diye hic kucmseme ne oldugunu anlıymazsın.sagdan biri kapatır glir bidaha unutamazsın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #32 : Haziran 02, 2008, 11:46:55 »
jantlar cok hos ama aracın yere basılması lzm;)

Evet haklısınızda ben pek basılma taraftarı değilim hani bekar filan olsak neysede çoluk çocuk perişan olur zıplamaktan çok düşündümde bellide olmaz yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 02, 2008, 16:38:29 »
Kazasız belasız iyi günlerde kullan. Çok güzel olmuş. Birde spoyler taktırırsan çok daha şık olur.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #34 : Haziran 03, 2008, 10:37:57 »
Kazasız belasız iyi günlerde kullan. Çok güzel olmuş. Birde spoyler taktırırsan çok daha şık olur.

Sağol hasan düşünüyorumda araştırıyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.viteste farkı hisset . . .
« Yanıtla #35 : Haziran 04, 2008, 01:37:37 »
çook tatlı olmuş allah kaza bela vermesin
2005 COROLLA 1.6 SEDAN SOL  BUZ MAVİSİ . . . """""" MAVİ ŞEYTAN""""""   :)
2007 YARİS 1.3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #36 : Haziran 04, 2008, 16:10:39 »
çook tatlı olmuş allah kaza bela vermesin

Sağol can teşekkür ederim sanada kaza bela vermesin allah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.viteste farkı hisset . . .
« Yanıtla #37 : Haziran 06, 2008, 11:57:39 »
hepimize kardeşim sağolasın
2005 COROLLA 1.6 SEDAN SOL  BUZ MAVİSİ . . . """""" MAVİ ŞEYTAN""""""   :)
2007 YARİS 1.3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #38 : Ekim 13, 2008, 13:43:30 »
hayırlı olsun..

yönetim: kurallarımız gereği kullandığınız resim kendi resminiz veya kullandığınız araç olması gerekmektedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
« Yanıtla #39 : Ekim 13, 2008, 15:15:32 »
güzel araç alalh kaza bela vermesin
eSeR KaŞıK