Gönderen Konu: Bu araç problem çıkarır mı?  (Okunma sayısı 4544 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '23
  • 5 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu araç problem çıkarır mı?
« Yanıtla #20 : Ekim 16, 2011, 12:51:28 »
Ahmet Can Dil Bey carismanın orta konsolunu beğenmiyosunuz yarisin orta konsolununda bi farkı yok.Benim aradığım aracı ben kullanıcam.Performans ve sağlamlık ilk sırada sonra bagaj hacmi ve konfor.1,3 LT.Lik motor bana artık çok az geliyor.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 16, 2011, 12:51:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 16, 2011, 12:55:48 »
Katılıyorsan git al ozaman arkadaşım burdaki yorum yazan arkadaşlar bilgisiz tecrubesiz değil aldıktan sonra ne demek istediğimizi çok iyi anlıçaksın.Hayırlı olsun mercedesiniz...
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '23
  • 5 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 16, 2011, 13:00:50 »
Sğolun Halil İbrahim Bey teşekkkürler yardımcı olduğunuz içi.Kızmaya ve sinirlenmeye gerek bir durum olduğunu göremiyorum.Burası sonuç itibariyle herkese açık bir sanal ortam o güzel sinirlerimizi yıpratmanın hiç ama hiç manası yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • O ŞİMDİ ASKER!!!
  • Araç: Verso
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 16, 2011, 13:14:58 »
Sğolun Halil İbrahim Bey teşekkkürler yardımcı olduğunuz içi.Kızmaya ve sinirlenmeye gerek bir durum olduğunu göremiyorum.Burası sonuç itibariyle herkese açık bir sanal ortam o güzel sinirlerimizi yıpratmanın hiç ama hiç manası yok.

Sinerlenme söz konusu değil ama şu var burası sanal ortam dediğiniz yer bana göre sanal değil bir aileyiz ve forum  üyeleri bazıları kardeşim bazıları abilerim bazıları ablalarım cünkü onca yorumun altına şiddetle katılıyorum değip alkışlamak bana göre doğru değil ama karar sizin para sizin bizler yorumlarımızı yaptık alıçakda sizsiniz kullanıçakta yani bizim acımızdan bir problem yok.
2006 էօկօէﻪ  νεгรօ 1.6 εlεցﻪռէ

тσуσтα ιçιη кαℓιтє уαℓηız¢α вιя νααт ∂єğιℓ, вιя уαşαм вιçιмι∂ιя.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 16, 2011, 13:33:44 »
sormuşsunuz ki arıza yapar mı baş ağrıtır mı?
demişler arıza yapar baş ağrıtır, yok öyle değil böyle değil karşı çıkıyorsunuz, e o zaman ne demeye bize soruyorsunuz, gidin alın...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 17, 2011, 05:35:12 »
Bencede bi şansını dene belki çıkarmaz 224 000 evet komik rakammercedes için  ama metal yorgunluğu denen bir olay var, bu araç 3 sene içinde 1 milyon km yapar, ama fabrikadan ilk çıktığında ,15 senede toz toprak yağmur kar kış herşeyi görüyor bu arabalar ve ister istemez senelerin yorgunluğu oluyor parçalarda ve sorun çıkarmaya başlıyor aracın yaptığı km önemli ancak dış etkenleride göz önünde bulundurmak lazım ,dedemin arabada 5 senede 20.000 km yapmış 20.000 km de lastik değişirmi tabiki değişmez ama lastikler durduğu yerde çatlamaya başlamış buda böyle bir şey... araç şu an 11 yaşında 30.000 km de ama debriyaj plakası değişti balatalar değişti v.s azcık zorlarsak daha neleri değişçek belli değil.
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 17, 2011, 09:15:35 »
Arkadaşlar, bir birimizi kıracak ifadelerden kaçınalım lütfen.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 17, 2011, 21:41:30 »
Bu paraya bu kadar köfte beyler. 150 bin liram var dedi de git illa bu arabayı mı al dedik. Tabi ki metali yorgun olacak bakım isteyecek. 15000 liraya 2000 motor daha iyi bir araba önerelim o zaman. Arkadaşımız belli ki az paraya büyük motor bir arabaya binmek istiyor. Sanayiden çıkmaz dökülür diyenleri de anlayamıyorum açıkçası. Efsane kasaya binen arkadaşlarımızın arabaları az mı yorgun sanki hala taş gibi gidiyor.
Only when the last tree is cut down, the last river is polluted and the last fish is caught;will the white man realise money can't be eaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 17, 2011, 23:46:29 »
Benim ilk araban 1988 200 d  124 w kasa idi.araç 1988 de almanyadan babam tarafında getirildi.1996 dan 2004 e kadar abimkullandı 2004/2006 arası ise ben kullandım ve km 650 000 de 14500 tl sattım sene 2006 da.Daha da laf söylemeye gerek yok.Sen arabana ne kadar bakarsan oda sana o oranda iyi bakar....Bu araçaların temizini bulursan gönül rahatlığı ile al ancak iyi araştır.Zira ülkeye buzdolabı şekinde girende var.(evrakta sahtecilik)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #29 : Ekim 18, 2011, 02:53:07 »
Fotolara göre araba temız duruyor.Ama bilin illa sorun çıkarır,Bu kasanın elektrik arızası meşhurdur.Bide otomatik şanzıman arıza verırse 3-4 bin tl masraf cıkarır.Bunları göze alırım diyorsanız sorun yok.Konfor bakımından güzel kasadır bunlar ama park etmesi bır ust kasa kadar olmasada yıne zordur.Bu kasalardan birsürü kullandım kısa vade'de bızde de vardı hatta. ama şuan direksiyonuna otursam parketmekte zorlanırım.