0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son videodaki arabada ben mi göremiyorum yoksa gerçekten hiç bir hava yastığı açılmadı mı?
Camry 2012 Accident in Saudi Arabia - 25-5-2012 (drift)Bir de bu var onlardan, ne diyim bilmiyorum ki, sonları böyle oluyor işte; Allah akıl fikir versin diyeceğim ama bu saatten sonra neye yarar bilmiyorum.
bunlar ne yapıyor ya !! üstelik akan trafikte ? bunları yapanlarla aynı dini bile paylaşmak istemiyorum. dindar gençlik yetiştirip bizde tofaşlarla böyle yol ortasında terör estireceksek vay halimize.
Arap yağı bol bulmuş....
konuyu dinle ilişkilendirmek..... enteresan??? 1,5 milyar müslümanı bir tarafa koyup 3 tane müslüman olduğundan da emin olmadığımız kişiler üstünden böyle bir yorum yapmak garip geldi bana.inanış konusunda her insana saygım vardır. Her insan benim inanışıma sayı duyduğu sürece..
konuyu dinle ilişkilendirmek..... enteresan???
arap yağı bol bulmuş....
Ne şam ın şekeri, ne arabın yüzü! (bilmeyenler için gelsin: bu bir anonim atasözüdür, ne güzelde söylemiş atalarımız boşa konuşmamışlar )
ben dinde saygı görüyorum. mevlanaya inanıyorum. insanın kendini olgunlaştırması için bir yol olarak görüyorum. arap deyince tiksiniyorum. aklıma aynı din e inanan millet olduğumuz geliyor ve acaba diyorum sorun ne ? sanırım bizim bir kurtarıcımız vardı ki okumayı öğrendik. aklı başında kimse böyle şeyler yapmaz. akılsız demek istemiyorum, kullanmayı bilmiyorlar demekki. sonunu düşünme yeteneği çok önemli, sanırım 2. videodakiler kollarının bağımsızlık ilan edeceklerini düşünmemişlerdi. ben koltuğumda irkildim ! bu durumu şuan dinlerinden başka birşeye bağlayamıyorum. forumda konuşmak yasak farkındayım.. sadece sorgulamak istemiştim.
Arap=müslüman yanlış bir mantık. Bundan daha yanlış olan ise ne üdüğü belirsiz bir şoför yüzünden dinini istememek
Allah alllaah konu nerelere geliyor
Valla arkadaşım hani hep espri yaparlar ya ''Ne içtiysen bende istiyorum''diye ben dostca ve iyi niyetle söylüyorum bunları yazmadan önce ne kullandın? 3-5 tane muhterem aks kafasının şuursuz haraketlerini nasıl dinden başka birşeye bağlayamıyorsun anlamadım dogrusu.... Gayet samimiyim anlat beni ikna et bende saygı duyayım...