0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
he araç ta gözüken bir şey ne çabuk perte çıkmış sağdan fotoları varsa görebilirmiyiz
çook teşekkür ederim dostlarım saolun varolun 18.000 lira masraf çıktı fakat ben halen 2 haftadır bu şekilde kullanıyorum SK'ı hiç bi sorun yok araçda ben hiç bişe anlamış değilim hani derler ya ölüsü bile iş yapar diye 2haftadır her yere gittim geldim uzun yolundan tutun ş.içine kadar her şeyiyle hatta yüksek hızlara dahi çıktım hiç bi aksaklık yok iyikide e12 almışım zamanında tüm dostlarıma teşekkür ederim saolun varolun
moraller düzelmiş, güzel çok sevindim.eene yapılacak şimdi?
Sercan seni görmek güzel. yalnız arabayı yinede kullanmasan daha iyi değil mi? allah korusun ikinci bir üzüntü yaşama. peki araba sende nasıl kaldı onu anlamadım?
yeni gördüm,çok geçmiş olsun sercan...
Bende yeni gördüm kusura kalmayın çok geçmiş olsun. Daha iyilerine sahip olun temennisiyle...
o da güzelmiş yahu araç perte çıkmış ama kullanmaya devam ediyorsunuz...bence aracın işlemleri bitip parası size ödendikten sonra aracı sigorta şirketinden satın alma yolunu deneyin, düşük bir miktara dışarda yaptırıp, gönlünüzce binmeye devam edersiniz...
Çok gecmiş olsun Sercan ben de yeni gördüm
Safır de cok guzel be sercanım.
çok geçmiş olsun kardeşim. iyiki canınıza birşey olmamış. selamlar