0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İslamın ne zararı var size keşke hiç gevur,dinsiz marketi,magazası olmasa da müslümanlar kazansa.
Öyle bi niyetim var zaten.Arabam uzun süreler benle olucak Allah sağlık verirse (Piyango filan vurursa başka) o yüzden taktırmışken harbi güzel bi model taktırayım diyorum.Şimdi kablosuzlar çıktı ama daha yayılmadı, onlar bi yerleşse tam manasıyla piyasaya onları da düşüne bilirim aslında.
Ben yeni arabaya Philips'in ön/arka park sensöründen ve Philisp gündüz led lambasından taktıracagım.Mercedes sensör takımına(far-park) 2700+Kdv fiyat istiyor ve hiç gerek yok o kadar pahalısına.Çünkü sensör lambaları içeride oldugu gibi aynalarda da var.Ayna kırıldımı gitti 1.000-1.500 TL... Hem Phlips marka ve güvencesi var.Gerek yok diğerlerine
Ö.m ne Coşkun jeton düşmedi?
Özel mesaj abi yav
İslamın zararı olduğunu söyleyen yok. Aksine yüce dinimiz insanlığa indirilen en büyük hediyedir. Hz.Muhammed (S.A.V) 'de Hakk dinin en son peygamberidir. Burada Kemal abinin dikkat çekmek istediği, riyakarlık denen durum söz konusu. Sen islamiyeti kullanarak diğerlerini ötekileştirir, bir şehrin tüm halkına, yaşam tarzından dolayı gavur damgası vurmaya kalkarsan (ki bu kimsenin haddine bile düşmez zira bu kendini Allah'ın yerine koymaktır), eleştrilirsin. Bu düşünce yapısıyla açtğın markette , bankada, gazetede, okulda ,dersanede , çıkarttığın dergide eleştirilir. Riyakarlığın devreye girdiği nokta, biz müslümanız burdan alışveriş yap ,bizde bu paraları helal işlerde kullanıyoruz zaten bak içki, sigara bile satmıyoruz diyerek, genç beyinlerin kafasını yıkamak suretiyle kazanılan paraların, bi takım ideolojilere aktarılmasıdır. Bu mantık şuna döner ailesinin geçimi için hayatında hiç içki sigara kullanmamış olmasına rağmen ,tekel bayii işleten adam ,rakı yada sigara fabrikasında çalışan adam da günahkardır. Bazı çevrelerin kışkırtmasıyla 2 gün sonra hiç suçun yokken ,bu yüzden linç bile edilebilirsin (Kubilay gibi) . Gidilen nokta budur dikkat çekilmek istenen nokta budur.......Ayrıca son olarak ,şu anda ülkemizde Allah ile kulu arasına girilmeden, herkes dinini özgürce yaşayabiliyorsa, bu PANSİLVANİA 'daki çiftlikten verilen fetvalar ile değil, Gavur denilen İzmir'de Hasan Tahsin'in attığı o ilk kurşun sayesinde olmuştur.....
B İ M in açılımı Birleşik İslam MarketleriYani uzak durulmalı, bu riyakarlardan hiç bir şey alınmamalı