0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emek abey konuyu hortlamış görünce sen geldin aklıma
Bir Sırp Filmi - Srpski Film +18 (En İyisi Seyretmeyin)ÇOK ÖNEMLİ HATIRLATMA:Ruh sağlığınızda bir müddet kalıcı etkiler bırakabilir...Ekşi Sözlük Örnek Yorumlar :- İzlediğiniz en iğrenç şey bu filmin yanında pamuk şekeri yiyen çocuk kadar masum kalır diyeyim ben en iyisi. çok sağlam bir mideniz ama bak kolpadan söylemiyorum bunu hakikaten çok sağlam mideniz varsa seyredin.- Provokasyonun sinema dilindeki karşılığı olabilecek, 2010 yapımı sırp filmi. irreversible filmini falan rahatsız edici bulanlar uzak dursun, bunun yanında susam sokağı gibi kalıyor.- Rahatsız edicilik 10 üstünden 11.- Daha önce de söylenmiş; hostel, irreversible, oldboy, requiem for a dream falan ne kadar bilinen uç film var, hepsinin en rahatsız edici sahnelerini topla bunun yanında Teletabiler gibi kalır.- Biri kemalist, biri dindar, biri liberal, biri milliyetçi 4 tane 50 yaş civarı teyzeyi topla izlettir bu filmi, bir daha ayrılmamak üzere sarılırlar birbirlerine.
Bizim oralarda bir laf vardir. Ne seytani gor ne de Kulhuallahu oku.
Sorma valla 2 gündür dengem bozuldu , nerden seyrettim, Şerefsiz Sırplar aklıma boşnaklara yaptıkları akıl almaz zulümler geldi zaten,Böyle bir milletten başka bir film beklenemezdi...
KESİNLİKLE İZLEMENİ TAVSİYE ETTİĞİM BAZI FİLMLER VAR HEPSİ IMBD 8/10 PUAN ÜZERİNDE3 İdiots (Komedi / Duygusal ) Can Dostum (Komedi / Duygusal)Ghajini ( Macera / Komedi )Geçit Yok ( Aksiyon ) ve zr1 ve camaro da var bu filmde Milyoner Sokak KöpeğiBenjamin Button'un tuhaf Hikayesi