Gönderen Konu: Sahibinden.com'dan inciler  (Okunma sayısı 696038 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
Ynt: Sahibinden.com'dan inciler
« Yanıtla #360 : Temmuz 21, 2013, 23:01:10 »
Hiç olmadı supra kaçırırız :D :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #360 : Temmuz 21, 2013, 23:01:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #361 : Temmuz 21, 2013, 23:09:17 »

Buldukta kaçırmamız kaldı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #362 : Temmuz 21, 2013, 23:10:45 »

:D
Buluruz abi eninde sonunda :D
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #363 : Temmuz 21, 2013, 23:11:43 »

abi ekibi topla ben bulucam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #364 : Temmuz 21, 2013, 23:51:46 »
Nası birşey arıyorsun Emre bu olurmu?   1000+ beygircik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • 116 kere teşekkür etti
« Yanıtla #365 : Temmuz 22, 2013, 00:19:27 »
Nası birşey arıyorsun Emre bu olurmu?   1000+ beygircik

abiiiiii  :(

anahtarın yedeğinden yaptırsaydın bir tane bana  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #366 : Temmuz 22, 2013, 17:12:44 »
Çalışıyor mu bu yahu ?
2008 Corolla D-4D Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #367 : Temmuz 26, 2013, 01:31:23 »
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #368 : Temmuz 26, 2013, 01:49:07 »
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #369 : Temmuz 27, 2013, 00:56:25 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-daha-36-bin-km-de-duz-vites-forester-4x4-takasli-131679440/detay

linkteki ilan açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz? aşağıya da kopyalıyorum.

ÖNEMLİ NOT:
Bide hasar kaydı modası çıktı şimdi..asıl değinmek istediğim nokta şudur.... bayiler sıfır araba satsın diye tramer iyilik meleği ya.. İKİNCİ EL ARAÇLARDAN VATANDAŞI SOĞUTUP, SIFIR ARABA SATIŞINI ARTTIRMAK İÇİN BÖYLE BİR DÜZEN ÇIKARDILAR.. Arabaya bakmaya gerek yok yani 4.5 tl ye telefonla arabanı anlatıyo sana..!! arabanın durumuna bakan kim.. Üstelik bide az hasar geçirsede hemen aracın kassko bedelini yazıyolar mesajda.. onu bırak tamponu tamir görse veya camı değişse, ona bile çarpma diye yazıyo mesajda..(...başkası alkolden kaza yapar sigortadan faydalanamaz sanayide yaptırır. aracı ağır hasarlı bile olsa hasar ödemesi çıkmaz...Ama aracını sigortadan yaptırdınmı vay senin haline.. )... BÖYLE BİR SAÇMALIK DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE YOK EMİNİM.......... AMA BİZDE HERŞEY OLUYOR MALESEF.. ......... Yılda 7 trilyondan fazla para dönüyormuş bu mesajdan tramere .. niye habire medyaya haber yaptırıyolar sanıyonuz..? GÜYA KENDİNİ AKILLI SANAN VATANDAŞIMA İKİNCİ ELDEN SOĞUTUTUP SIFIR ARAÇ SATMAK... GAYE O.. 5664 le VATANDAŞA YARDIMCI OLMAKMİŞ HEPSİ FASO FİSO....!!  MESAJ ATANLAR SAYESİNDE PARAYI ÇUVALLA DOLDURMAK...... bundan bir kaç yıl önce sanki millet 5664-tramer sayesindemi araba alıyodu sanki.. adam gibi ustasına gösteriyodu bilemedin expertiz yaptırıyodu...ama şimdi herkes oturduğu yerden sanki müneccim miş gibi arabayı bakmış gibi biliveriyo hemen..  SİZ SİZ OLUN MEMLEKETTE DÖNEN O KADAR OYUN VARKEN !!! BARİ BU OYUNLARA GELMEYİN LÜTFEN..Zaten aracımda hasar kaydı var diye piyasasından en az 7-8 bin tl düşük yazdım fiyatını..  hesapda ortada.. ama çok paranız varsa.. veya  parayıda kolay kazanıyorsanız buyrun diğer ilanlara bakın benim vaktimi almayın zaten..eğer nakit sıkıntısı olmasa hayatta satmam zaten........................
2012 Auris 1.33 Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #370 : Temmuz 27, 2013, 01:02:52 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-daha-36-bin-km-de-duz-vites-forester-4x4-takasli-131679440/detay

ÖNEMLİ NOT:
Bide hasar kaydı modası çıktı şimdi..asıl değinmek istediğim nokta şudur.... bayiler sıfır araba satsın diye tramer iyilik meleği ya.. İKİNCİ EL ARAÇLARDAN VATANDAŞI SOĞUTUP, SIFIR ARABA SATIŞINI ARTTIRMAK İÇİN BÖYLE BİR DÜZEN ÇIKARDILAR.. Arabaya bakmaya gerek yok yani 4.5 tl ye telefonla arabanı anlatıyo sana..!! arabanın durumuna bakan kim.. Üstelik bide az hasar geçirsede hemen aracın kassko bedelini yazıyolar mesajda.. onu bırak tamponu tamir görse veya camı değişse, ona bile çarpma diye yazıyo mesajda..(...başkası alkolden kaza yapar sigortadan faydalanamaz sanayide yaptırır. aracı ağır hasarlı bile olsa hasar ödemesi çıkmaz...Ama aracını sigortadan yaptırdınmı vay senin haline.. )... BÖYLE BİR SAÇMALIK DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE YOK EMİNİM.......... AMA BİZDE HERŞEY OLUYOR MALESEF.. ......... Yılda 7 trilyondan fazla para dönüyormuş bu mesajdan tramere .. niye habire medyaya haber yaptırıyolar sanıyonuz..? GÜYA KENDİNİ AKILLI SANAN VATANDAŞIMA İKİNCİ ELDEN SOĞUTUTUP SIFIR ARAÇ SATMAK... GAYE O.. 5664 le VATANDAŞA YARDIMCI OLMAKMİŞ HEPSİ FASO FİSO....!!  MESAJ ATANLAR SAYESİNDE PARAYI ÇUVALLA DOLDURMAK...... bundan bir kaç yıl önce sanki millet 5664-tramer sayesindemi araba alıyodu sanki.. adam gibi ustasına gösteriyodu bilemedin expertiz yaptırıyodu...ama şimdi herkes oturduğu yerden sanki müneccim miş gibi arabayı bakmış gibi biliveriyo hemen..  SİZ SİZ OLUN MEMLEKETTE DÖNEN O KADAR OYUN VARKEN !!! BARİ BU OYUNLARA GELMEYİN LÜTFEN..Zaten aracımda hasar kaydı var diye piyasasından en az 7-8 bin tl düşük yazdım fiyatını..  hesapda ortada.. ama çok paranız varsa.. veya  parayıda kolay kazanıyorsanız buyrun diğer ilanlara bakın benim vaktimi almayın zaten..eğer nakit sıkıntısı olmasa hayatta satmam zaten........................

ben hiçbir ilanda "araç darmadağan oldu, 3 ayda zor topladık" diyen görmedim...
hep küçücük-ufacık hasarlardan perte çıkıyor ne hikmetse...
mesela bir araç tavandan boyalıysa, asla takla falan atmamıştır, ya saksı düşmüştür, ya da bir demir parçası...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #371 : Temmuz 27, 2013, 01:08:55 »
ben beyefendiye inandım resimleri de var bir de 50bin tl lik hasar kaydı çıkıyormuş mesaj atıldığında ondan ötürü beyefendi bu kadar yazmış.
2012 Auris 1.33 Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #372 : Temmuz 27, 2013, 01:11:33 »

ÖNEMLİ NOT:
Adam gibi adam benim gozumde cunku hasar fotolarini bile koymus. Biz 2sene once buldugumuz focus ilanlarinin cogu hep pert kayitli veya agir hasarli cikmisti valla onlara ne kadar sovdum bir ben birde Allah bilir.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #373 : Temmuz 27, 2013, 01:32:08 »
ben beyefendiye inandım resimleri de var bir de 50bin tl lik hasar kaydı çıkıyormuş mesaj atıldığında ondan ötürü beyefendi bu kadar yazmış.

Adam gibi adam benim gozumde cunku hasar fotolarini bile koymus. Biz 2sene once buldugumuz focus ilanlarinin cogu hep pert kayitli veya agir hasarli cikmisti valla onlara ne kadar sovdum bir ben birde Allah bilir.

bu resimlerin o 50.000tl'lik kaydın sebebi hasarlar olduğunu nereden bilebiliriz peki..?
ya da diyelim o resimler, belki de araç dereye-göle uçtu, kaportada sadece bu görünen hasar oluştu...
parayı kolay kazanmıyoruz falan demiş, zaten para kolay kazanılmadığı için dikkat ediyor insanımız böyle şeylere, düzgün bir araç alayım masrafından başım ağrımasın dedikleri için...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 16 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #374 : Temmuz 27, 2013, 02:01:23 »
bu resimlerin o 50.000tl'lik kaydın sebebi hasarlar olduğunu nereden bilebiliriz peki..?
ya da diyelim o resimler, belki de araç dereye-göle uçtu, kaportada sadece bu görünen hasar oluştu...
parayı kolay kazanmıyoruz falan demiş, zaten para kolay kazanılmadığı için dikkat ediyor insanımız böyle şeylere, düzgün bir araç alayım masrafından başım ağrımasın dedikleri için...

elbette canım belki o resimlerdekiler arabanın 2. kazasından. işte burada yapılması gereken. ustaya göstermek. adam diyor ki alın kime gösterirseniz gösterin. bence tramerden böyle mağdur olanlar çoktur. sadece tramer kaydına bakıp cazgeçen insanlar oluyor. şahsın tramer hakkındaki düşünceleri benim dikkatimi çekti ve hak da verdim.
2012 Auris 1.33 Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #375 : Temmuz 27, 2013, 04:36:23 »
elbette canım belki o resimlerdekiler arabanın 2. kazasından. işte burada yapılması gereken. ustaya göstermek. adam diyor ki alın kime gösterirseniz gösterin. bence tramerden böyle mağdur olanlar çoktur. sadece tramer kaydına bakıp cazgeçen insanlar oluyor. şahsın tramer hakkındaki düşünceleri benim dikkatimi çekti ve hak da verdim.

günümüzde komple boyalı aracı bile boyasız gösterecek teknolojiler mevcut, maalesef sahtekarların teknolojisi bir adım önde ilerliyor, bunu da unutmayın....
hem usta dediğiniz kaportaya vs bakıyor, aracı komple soyup detaylı bir şekilde incelemiyor ki, ve bir aracın alacağı tek hasar kaporta hasarı değildir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #376 : Temmuz 27, 2013, 09:40:32 »

ben hiçbir ilanda "araç darmadağan oldu, 3 ayda zor topladık" diyen görmedim...
hep küçücük-ufacık hasarlardan perte çıkıyor ne hikmetse...
mesela bir araç tavandan boyalıysa, asla takla falan atmamıştır, ya saksı düşmüştür, ya da bir demir parçası...

Ya da kendini bilmez komşularımızın attığı sigara izmaritlerinden dolayı boyalıdır. Bunu da ekleyeyim dedim. İki kez başıma geldi, çok dualar etmiştim ozaman ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Wolverine
  • Model Yılı: '07
  • 13 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #377 : Temmuz 28, 2013, 15:10:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #379 : Temmuz 29, 2013, 04:12:56 »
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D