0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiç olmadı supra kaçırırız
Buldukta kaçırmamız kaldı
Nası birşey arıyorsun Emre bu olurmu? 1000+ beygircik
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2007-model-zir-orjinal-toyota-auris-1.6-elegant-sunroof-lu-132130816/detayiç taraf krem renk ama döşemeler siyah, sizce de bir gariplik yok mu bu işte..?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-daha-36-bin-km-de-duz-vites-forester-4x4-takasli-131679440/detaylinkteki ilan açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz? aşağıya da kopyalıyorum.ÖNEMLİ NOT:Bide hasar kaydı modası çıktı şimdi..asıl değinmek istediğim nokta şudur.... bayiler sıfır araba satsın diye tramer iyilik meleği ya.. İKİNCİ EL ARAÇLARDAN VATANDAŞI SOĞUTUP, SIFIR ARABA SATIŞINI ARTTIRMAK İÇİN BÖYLE BİR DÜZEN ÇIKARDILAR.. Arabaya bakmaya gerek yok yani 4.5 tl ye telefonla arabanı anlatıyo sana..!! arabanın durumuna bakan kim.. Üstelik bide az hasar geçirsede hemen aracın kassko bedelini yazıyolar mesajda.. onu bırak tamponu tamir görse veya camı değişse, ona bile çarpma diye yazıyo mesajda..(...başkası alkolden kaza yapar sigortadan faydalanamaz sanayide yaptırır. aracı ağır hasarlı bile olsa hasar ödemesi çıkmaz...Ama aracını sigortadan yaptırdınmı vay senin haline.. )... BÖYLE BİR SAÇMALIK DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE YOK EMİNİM.......... AMA BİZDE HERŞEY OLUYOR MALESEF.. ......... Yılda 7 trilyondan fazla para dönüyormuş bu mesajdan tramere .. niye habire medyaya haber yaptırıyolar sanıyonuz..? GÜYA KENDİNİ AKILLI SANAN VATANDAŞIMA İKİNCİ ELDEN SOĞUTUTUP SIFIR ARAÇ SATMAK... GAYE O.. 5664 le VATANDAŞA YARDIMCI OLMAKMİŞ HEPSİ FASO FİSO....!! MESAJ ATANLAR SAYESİNDE PARAYI ÇUVALLA DOLDURMAK...... bundan bir kaç yıl önce sanki millet 5664-tramer sayesindemi araba alıyodu sanki.. adam gibi ustasına gösteriyodu bilemedin expertiz yaptırıyodu...ama şimdi herkes oturduğu yerden sanki müneccim miş gibi arabayı bakmış gibi biliveriyo hemen.. SİZ SİZ OLUN MEMLEKETTE DÖNEN O KADAR OYUN VARKEN BARİ BU OYUNLARA GELMEYİN LÜTFEN..Zaten aracımda hasar kaydı var diye piyasasından en az 7-8 bin tl düşük yazdım fiyatını.. hesapda ortada.. ama çok paranız varsa.. veya parayıda kolay kazanıyorsanız buyrun diğer ilanlara bakın benim vaktimi almayın zaten..eğer nakit sıkıntısı olmasa hayatta satmam zaten........................
ben beyefendiye inandım resimleri de var bir de 50bin tl lik hasar kaydı çıkıyormuş mesaj atıldığında ondan ötürü beyefendi bu kadar yazmış.
Adam gibi adam benim gozumde cunku hasar fotolarini bile koymus. Biz 2sene once buldugumuz focus ilanlarinin cogu hep pert kayitli veya agir hasarli cikmisti valla onlara ne kadar sovdum bir ben birde Allah bilir.
bu resimlerin o 50.000tl'lik kaydın sebebi hasarlar olduğunu nereden bilebiliriz peki..?ya da diyelim o resimler, belki de araç dereye-göle uçtu, kaportada sadece bu görünen hasar oluştu...parayı kolay kazanmıyoruz falan demiş, zaten para kolay kazanılmadığı için dikkat ediyor insanımız böyle şeylere, düzgün bir araç alayım masrafından başım ağrımasın dedikleri için...
elbette canım belki o resimlerdekiler arabanın 2. kazasından. işte burada yapılması gereken. ustaya göstermek. adam diyor ki alın kime gösterirseniz gösterin. bence tramerden böyle mağdur olanlar çoktur. sadece tramer kaydına bakıp cazgeçen insanlar oluyor. şahsın tramer hakkındaki düşünceleri benim dikkatimi çekti ve hak da verdim.
ben hiçbir ilanda "araç darmadağan oldu, 3 ayda zor topladık" diyen görmedim...hep küçücük-ufacık hasarlardan perte çıkıyor ne hikmetse...mesela bir araç tavandan boyalıysa, asla takla falan atmamıştır, ya saksı düşmüştür, ya da bir demir parçası...
çok güzel duruyor yahu...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2001-euroaccrod-1.8-ls-otm-102.000-km-orjinal-132870816/detay