0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biri Zaza mı dedi?
Seref Zazaoglu
Kurtlar vadisi ekibi Elazığlıdır Abdulhey i bilirim Polat arkadaşımın komşusudur Zaza zaten malum İmdat filim adamlar yaaa
Sen Şeref Zazaoğlu'ndan bahsediyorsun.Bende Bingöl'lü bir Zaza yani benden bahsediyorsun sanmıştım Hatunum hepsini yakinen tanıyor.Zaza hariç Ukra İnşaat'ın eski finans müdürü olduğu için şirket dolayısıyla tanıyor.
Valla akşam izliyemicem fener in maçı var son 1 saatini kaçırcam artık internetten bakarız
Bingöl Elazığa çok yakın burada Bingöllü bir kaç dostumda var çok sevdiğim ama nasip olmadı hiç gidemedim
pazartesi Karadayı,Salı 80'ler başka da dizi izlemiyorum. Mersin tarafında Bingöl-Diyarbakır ve Elazığ'lılar bol bol var.Ziyaret etmek lazım bir günDüzeltme:Sizin 33 yaşınızı Mersin'in plakası olarak algılamışım
Mersin tarafında Bingöl-Diyarbakır ve Elazığ'lılar bol bol var.Ziyaret etmek lazım bir gün
Elazığlıların bol olmadığı memleket var mı ki? Ama tüm hemşerilerimi canı yürekten kutluyorum. Gittikleri her yerde güzel izlenim bırakmışlar. Nereye gidip Elazığlıyım desem; ooo Elazığın adamı çok iyidir benim askerde, ev sahibim, komşum vs. vs. bir arkadaşım vardı ..... diyerekten başlıyor muhabbet. Çok mutlu oluyorum.
Sakarya ise inanırım abi Fabrikada kendi kullandıkları öyle farklı araçlar var ki inanamazsınız