0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2000 olsa iyiydi de 3000 de baya fazla..
bence bu ilan çok karışık, lpg varmış sökülmüş. 6.5 yakıt ne 2 tonluk araçta. birde galerici , yani al ,sat yapan adam. 4x4 istiyormuş. buradan görünen bu kadar.Mesaj Birleştirildi: Şubat 19, 2015, 23:26:10 Gerçekten bu araç, 500 hp mi , o zaman bu lastikler bu aracı taşımaz.
1500 devirde 100 mü ? aldıracaksın bana bi camry.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-sol-sedan-2004-46.000km-kaza-degisen-yok-202169297/detay/Aracımızı satıyoruz ilgilenenlere duyrulur.
@Selçuk Pakaki (18052) Hayırlısı olsun Selçuk. Forumdaki satılık vasıta bölümüne koyabilirsin.
İmkan olsa hiç düşünmezdim.İlan düşmüş. Araç satıldı galiba ?
Aynen kardeşim yarın satışı yapacağız anlaştığım kişi aracın ilanını kaldırmamı istediği için ilanı düşürdüm bende. Aksilik çıkmazsa yarın bana otomobil keyfini cocukluğumdan beri yaşatan e12'den buruk şekilde ayrılacağım. Adamla anlaştık psikolojik olarak durgun şekildeyim şuan kaç gündür sahibinden de araç arıyorum bugün siteye giresim gelmiyor bu kadar üzüleceğimi sanmıyordum
Hayırlısı olsun Selçuk abi şimdi ne bakıyorsun
Sağolasın Orçun normalde 508 bakıyordum pederi ikna edemedik fransız malı almam diyor. Fazla km yapmadığımız için dizel seçeneğini de eledik gibi duruyor ama ben dizel olmasından yanayım tabi, benzinli seçenek olarak astra sedana 1.4T 140bg sıcak bakmaya başladım ama emin değilim araç hakkında pek bişey bilmiyorum. Aynı zamanda şartlar bizi tanıdık yüzlere itiyor, yeni corolla 1.6 cvt premium ile T27 elegant extra arasında kalmamıza sebep olacak nedenler var gibi hala karar veremedik şu modeli alacağız die.
Selçuk Bey Hayırlı olsun. Umarım iyi bir araç alırsınız.
Mustafa bey çok teşekkür ederim sizinle birlikte kısmet olmadı ama hepimiz için hayırlısı olsun.
astra,insignia ,passat ,avensis güzel seçim olur bencede İnsignia Cosmo güzel seçenek olabilir.(Fiyatları ne durumda bilmiyorum) 508 e hiç binme şansım olmadı...Latitude da alternatif olabilir belki..
Bu arada ne hissettiğinizi az biraz da olsa anlayabiliyorum, Allah kolaylık versin. Çocukluğun geçtiği o araçlar her zaman hatırlanmayı hak eder.
Bence avensis alın corolla zaten kullandınız . Premium corolla sizinkinin aynısıydı üst sınıfa geçin rahat edin
Doğru diyosun kaan ancak Avensis'in makyajlanacak olması ve üretimin duracak söylentileri can sıkıcı.