0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Baba akü yok
Akü yok ta nereye elektiriği depoluyor bu?
Anında harcıyordur belki? [emoji4]
Üretimi nasıl yapıyor acaba o halde ? Ama şöyle olabilir.Araç doğalgaz ile çalışır.sürücü arabaya binmeden 2 kilo kurufasülye yer.Koltuk altına döşenecek hotum ile motoru beslerim olur....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-beyaz-57000-km-de-lpg-li-elegant-extra-179284198/detayavensisin özelliklere dikkat..2011 MODEL TOYOTA AVENSİS ELEGANT EXTRA FULL PAKETSADECE 57 BİN.KM DE..ANAHTARSIZ ÇALIŞTIRMASTART - STOP6 İLERİ VİTES9 ADET AİRBAGFONKSİYONEL DİREKSİYONHIZ SABİTLEME - HIZ SINIRLAMAABS - ASR - ESP - ASD - EBDİKLİMSEL - ÇİFT YÖNLÜ KLİMAasd genelde eski araçlarda bulunan fren sistemi değil miydi
ASD'nin açılımı Anti Slip Diffrential.Yani bir nevi kitli diff gibi.Tofaş'lardaki ASD'nin açılımını yazayım mı? [emoji2]
Enes bir yanda ASD yi doğru olarak bilmen için tebrik ederim diğer yanda sanki 16 yaşında değilse 32 gib geliyor bana Ne dersin
işte o tofaştaki açılımından bahsettim.-abi frenleri tutmuyor bizim doğanın--abi bunlarda ASD var yapacak bir şey yok-- he tamam bi ara asd bakımı yaptırayım o zaman---?!?!?!?!?!?1
Sınırlı kayma defransiyel LSD idi ama neyse önemli degil.