0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
havalandırma peteklerini gördünmü sana okadar diyorum ben o arabada tütün ekilmiş içilmemiş kesin yani tabi dışına hiç gelmiyorum
Evet gördüm fakat teybin solundaki havalandırma peteği benim işimi görür. Malum benimki kırık.
hurdacılarda yokmu sizin o taraflarda o tür parçalar
Aransa buradan veya çevreden bulunur da, sırf bir petek için komple teyp çerçevesi değişiyor. Kim bilir kaç para çekecekler o parçaya.
çok ugraştırmassa ögren bi genede aklında olsun bence ne olur ne olmaz.Allah korusunda tabi
Olacak olan olmuş abi, önceki sahibi nasıl kırmayı becerdiyse kırmış. Dediğin gibi bakmakta fayda var.
Allah korusun mesala daha kötüsü olsa degişmek zorunda kalsa diye nerde bulundugunu enazından bilmekte fayda var diye dedim ;)bilmiyorum gerçekten nasıl kırılıyor bilmiyorum o parçalar
Ogün abi petekler parfüm ya da telefon tutacağı falan takılınca kırılabiliyor. Özellikle telefon tutacağı takıp da sürekli telefonu oraya koyduysa çok rahat kırılır.
ben bunu bi konuda daha söylemiştim telefon tutucuyla ilgili ama ilgi cekmemisti ayni durum su konsoldaki kapaklar icinde gecerli mesala. Onlar nasil kırılıyor onuda çözemedim
bu zamana kadar bindiğim tüm e12 lerde onlar sağlamdı ama forumda nerdeyse herkesin kırık
Bunlar benim uzun zamandır takip ettiğim modeller Mazda ların sunrpoofları araç dururken yada hareket halindeyken güneş enerjisi ile çalışıp arabayı soğuttuklarını çok kişi bilmez
Mazda da sadece xedoslarda bu özellik. Xedos camy nin bir adım önündedir.