Gönderen Konu: VERSO KAPI KİLİT SİSTEMİ...  (Okunma sayısı 8628 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2007 VERSO COMFORT LPG...
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: VERSO KAPI KİLİT SİSTEMİ...
« Yanıtla #20 : Mayıs 15, 2013, 22:33:05 »
Selçuk bey o tamir ettiğin parça var ya 2 yıl önce 345 tl idi...
HAYAT 3,5 İLE 4 ARASINDADIR... YA 3,5 ATARSIN YA 4*4 LÜK YAŞARSIN...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 15, 2013, 22:33:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Celica
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '04
  • 27 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 03, 2013, 22:20:59 »
arkadaslar konuyu hortlatacagim ama kusura bakmayin.2004 celicam var,ilk onceleri sorunsuwdu.icerden vites kolunun ordan kapilari kilitleme dugmesine bastim,ondan sonra sofor kapisi sadece anahtarla kilitlenmeye basladi,kumanda ile aciliyordu ancak.ustaya goturdum,ayni kapinin daha once acildigi ortaya cikti.mekanizmanin icini acti,baska bi motor uydurdu ancak yeni taktigi motor gucsuz geliyormus.Neyse dedik idare ederiz.Simdi diger kapida ayni sekilde oldu.Ilginc olan su ki,diger kapida icerden kilitleme dugmesi ile birkac kere kilitledikten sonra bozuldu.Acaba tesuduf mu?Neyse 20 euro ya komple kilit mekanizmasi buldum.Alicam ancak yine bozulmasindan korkuyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 05, 2013, 23:17:48 »
http://www.drive2.ru/cars/toyota/avensis/avensis_ii/patriot1/journal/?sort=asc
verdiğim linkteki sitede ayrıntılı resimler var. benimde aynı yer kırılmıştı. Bu arada yaptığım plastikde sonradan tekrar kırıldı. bu sefer metal'den yaptım. bir dahakine dişlileri kırar artık...  :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 06, 2013, 21:41:19 »
Yok artık ya o mekanizmanın içindeki motor küçükken oynadığımız ileri ve geri giden uzaktan diye geçerdi ama kablolu kumandalı arabalarımızın içinedeki motorun aynısı ve bu parça 345 lira mı yok artık pazara gidip 3 lira oyuncağı alıp parçalayıp onu taksanız bozulduğunda toyotaya güzel bir cevap olmuş olur bence :D
:) benim araç 101 kasa sağ ön kapı kilit motoru bozuldu ne kitliyor nede açıyordu ankarada telefonla çıkmacıya sordum 150 tl olur dedi 2. el kaç gün çalışacağı meçhul bide kilitle birleşik yapmışlar avuç büyüklüğünde bi tane  sonradan takılan merkezi kilit motorlarından aldım şarjlı matkapla iki vida deliği ucunuda yukarı kalkıp inen dile monte tamam tıkır tıkır çalışıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '06
  • 7 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 04, 2014, 04:19:26 »
Ali Rıza bey, 2 yil önce bu konu basligini acış mesajinizda tarif ettiginiz sekilde sag arka kapi kilidim bozuldu, açiklamalariniz çok faydali oldu (cok tesekkurler !). Bostanci Ri-car'in tavsiye ettigi kilitciye goturdum, 20 dak tamir etti, aynen tarif ettiginiz gibi: 50 tl iscilik.