0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
al benden nde o kadar,neslihan hanıma alkış alkış demişken buluşmaya gelenleri de tek tek alkışlayayım yav
gülsem mi ağlasam mı bilemedim sabaha kadar yüklerim arkadaşlar o arada sabah kalktığınızda bakıp gece neler çektiğimi anlarsınız teşekkürler tct
aaa banada haksızlık etme saat gece 1 kadar bende sana göndermekle uğraştım )))))))
herkese iyi sabahlar arkadaşlargene her zaman ki gibi,keyif veren,sıcak ve samimi bir buluşma gerçekleştirdikher ne kadar bir ara yer bulamayıp bi süre aransakta,sonuçta yorgunluğumuzu atacak bi ortam buldukheleki en keyifli olan yanı da buluşmanın sonlarıydıçarpışan arabalara topluca binmemiz bana büyük keyif verdilangırtta da yenilmiş olmamıza rağmen bayağı iddialıydık takım arkadaşım selçukla,bundan sonrası için önümüzdeki maçlara bakıyoruz aramıza yeni katılan kıymetli üyelerimiz de umarım umdukları gibi bir ortam bulmuşlardırkatılım yapan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum,saolun,eksik olmayın
Merhaba Hakkı bey,ben yeni üyelerinizdenim ve çok güzeldi herşey dediğiniz gibi en eğlenceli kısmıda çarpışan arabalardı :=))))))
du fotolara bi bakayım....kimler katıldı liste verdiniz mi? alkış vereceğim....
Çok teşekkür ederim hakkı bey
bak bu mesajlar gaza getirmek için değil, kendini ıspatladığın için olan mesajlar. Yoksa bir sonraki buluşmada gaz pedalının altına yumurta koyarım ona göre
Teşekkür ederim.Yumurtada koysanız hiç fark etmez o şekildede giderim )))))
Yettim Sercan.
Geç olsun, güç olmasın. Seninleyiz Sercan
aa eveet neslihan hanımada çook teşekkür ederiz saolsun benim kadar o da çok uğraştı tekrar tşklrsağol abicim eyv abi en temizi
E Allah selamet versin o zaman diyeceğim ama endişe etmiyorum değil
bu arada Hakan Abi fırfır nedir ?