0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anadoludan karşıya geçecek arkadaşlar bulaşalım mı ?? haber verirseniz ona göre ayarlayalım kendimizi
yollarda herşeye dikkat etsekte dikkatsizin biri gelip buluyor sabah sabah kaza geçirdim. çok sinirliyim. halk otobüsü bu ya dikkat etmezmi insan biraz daha şehrin en işlek caddesinde direksiyon hakimiyetini kaybedip çarpıp sürükledi beni az daha devam etseydi sürüklemeye duvara çapışıcaktım. allahtan çok fazla bişey olmadı ama elimde kalıcaktı şöför hala sakinleşemedim
bende kaybolacağımı tahmin ediyorum aslında:)))))))))) yok ya bulurum allahın izniyle:)
gülsüm hanım cok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
ben ümraniyeye uğrayıp selçuğu alcam,sizde oradan bize katılırsınız olurmu ?
okey olur.saat kaçta alacaksınız selçuk beyi ;? ümraniyede nerde buluşalım.
ben oraları pek bilmiyorum açıkcası,ben 10 gibi evden cıkarım,selcuğu aldığımda sizinle irtibata geçeriz,sonuçta o daha iyi biliyor oraları,sizi yönlendirir,buluşup gideriz,uygunmudur?
uygundur tabiki.
F.S.M ümraniye katılımından hemen sonraki kimyasal madde taşıyan araçların park alanı var. oranın girişi uygun mudur? zira şehir içi kalabalığı ile uğraşmaktansa ana yol sütünde buluşmak kolay olur.
pardon pardon. hep F.S.M. kullanınca direk rotayı ordan çizmişim Bakırköye uzak rota çizmişim Boğaziçi köprüsünden gitmek lazım.Ümraniye belediyesi arkasında tantavi parkı var biliyor musunuz?
okey biliyorum orayı saat kaçta orda olayım
saat için hakkı kardeşimde numaranız varsa, biz orada olmadan hakkı sizi bir saat gibi önceden arar olur mu?keza hakkıcım olur mu?
10-10:30 gibi cıkarım,abi ben şimdi seni almaya gelicem evinden,ordan doğru mu neslihan hanımla buluşcaz?
selçuk beyi almadan bana haber verin isterseniz aynı anda dediğimiz yerde buluşuruz.
tamam ben sizi ararım yarın sabah