0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet selam2-3 gün uğrayamadım foruma haberim yoktu geçmiş olsun...
sağol abi teşekkür ederim ufak bir şey di ama 20 gün falan parça bekledim 1 günlük iş için
Mehmet selam bu gün fuardaydım bende avensisin ek body kiti felam süper durmuş galiba sende onunla ilgilenmiştin yanlış hatırlamıyorsam.. benim araç eski kasa ama sen yine de bi adres felam bulursan msj atarsın bana.. arka taraf iyi duruyordu özellikle çitf ekzos güzeldi..
Borovalı dan msj geldı bana biletinizi gelin alın die..sabah gittim aldım biletleri orda standda duran avensis te yoktu body kit?? bişi söyleyeyim sana 4000 liradan aşağı yapmazlar onu eger işin içinde borovalı varsa...
aynen abi şu an fuar da araba zaten fuardan sonra borovalıya gitçekmiş bende 1000 km bakımını tokullar da yaptırmıştım ordan msj gelmişti banada bilet için ama malum bucadayım gidip alamadım işimde düşmedi o tarafa. 10.000 bakımı için borovalıya giderim dedim ben de hem aksesuarları öğrenirim dedim . Abi işin içine borovalı giriyorsa dediğine göre boravalı azcık pahacı demek istedin heralde hiç değiştirmesem mi servisi tokullardan mı devam edeyim 10 000 bakımı için yine .