Gönderen Konu: arabasız kaldım :)  (Okunma sayısı 2898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: arabasız kaldım :)
« Yanıtla #20 : Ekim 28, 2011, 20:53:56 »
Mehmet selam
2-3 gün uğrayamadım foruma haberim yoktu geçmiş olsun...
sağol abi teşekkür ederim ufak bir şey di ama 20 gün falan parça bekledim 1 günlük iş için
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 28, 2011, 20:53:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Eğri cetvelden düzgün çizgi çıkmaz
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 29, 2011, 01:13:58 »
demek 18 kuruş yakıyorsun he :) güzel mizah :alkis:
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 29, 2011, 20:02:30 »
sağol abi teşekkür ederim ufak bir şey di ama 20 gün falan parça bekledim 1 günlük iş için

Mehmet selam

bu gün fuardaydım bende avensisin ek body kiti felam süper durmuş galiba sende onunla ilgilenmiştin yanlış hatırlamıyorsam.. benim araç eski kasa ama sen yine de bi adres felam bulursan msj atarsın bana..  arka taraf iyi duruyordu özellikle çitf ekzos güzeldi..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ekim 29, 2011, 20:27:58 »
Mehmet selam

bu gün fuardaydım bende avensisin ek body kiti felam süper durmuş galiba sende onunla ilgilenmiştin yanlış hatırlamıyorsam.. benim araç eski kasa ama sen yine de bi adres felam bulursan msj atarsın bana..  arka taraf iyi duruyordu özellikle çitf ekzos güzeldi..
abi ben konuştum orda borovalı izmir de duruyormuş araç benimde çok hoşuma gitti ama orda duranların pek bir bilgisi yok aksesuarlar hakkında sadece o var bu var diyor
arabanın panjurunun farklı olduğunun bile farkında değil ama en yakın zamanda borovalıya hem 10 000 bakımı için gidecem hemde aksesuar bilgilerini almak içini, yine burda paylaşırım bilgileri
fotoğraflarını özellikle çektim bir kaç yere daha sorucam . aracı çok farklı bir hale getirmişler resmen özllikle arka çift egzos çok hşuma gitti benimde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ekim 29, 2011, 20:37:02 »
Borovalı dan msj geldı bana biletinizi gelin alın die..sabah gittim aldım biletleri orda standda duran avensis te yoktu body kit?? bişi söyleyeyim sana 4000 liradan aşağı yapmazlar onu eger işin içinde borovalı varsa...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ekim 29, 2011, 20:42:59 »
Borovalı dan msj geldı bana biletinizi gelin alın die..sabah gittim aldım biletleri orda standda duran avensis te yoktu body kit?? bişi söyleyeyim sana 4000 liradan aşağı yapmazlar onu eger işin içinde borovalı varsa...
aynen abi şu an fuar da araba zaten fuardan sonra borovalıya gitçekmiş bende 1000 km bakımını tokullar da yaptırmıştım ordan msj gelmişti banada bilet için ama
malum bucadayım gidip alamadım işimde düşmedi o tarafa. 10.000 bakımı için borovalıya giderim dedim ben de hem aksesuarları öğrenirim dedim . Abi işin içine borovalı giriyorsa
dediğine göre boravalı azcık pahacı demek istedin heralde hiç değiştirmesem mi servisi tokullardan mı devam edeyim 10 000 bakımı için yine .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ekim 29, 2011, 20:55:07 »
aynen abi şu an fuar da araba zaten fuardan sonra borovalıya gitçekmiş bende 1000 km bakımını tokullar da yaptırmıştım ordan msj gelmişti banada bilet için ama
malum bucadayım gidip alamadım işimde düşmedi o tarafa. 10.000 bakımı için borovalıya giderim dedim ben de hem aksesuarları öğrenirim dedim . Abi işin içine borovalı giriyorsa
dediğine göre boravalı azcık pahacı demek istedin heralde hiç değiştirmesem mi servisi tokullardan mı devam edeyim 10 000 bakımı için yine .

valla borovalı için demiyorum ama sizin aracın orjinal dpoble teybine 7000 lira mı ne istiyorlarmış??  dışarda 2000 lira ya takılıyor.. toyota dan bahsediyorum ben eğer servis takıyorsa toyota üretimi ise o parayı bulur.. Servis olarak gayet ilgililer ama parçalar malum pahalı..Tokulları hiç bilmiyorum...