Gönderen Konu: Bıktım bu sağlık kontrollerinden  (Okunma sayısı 2199 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Bıktım bu sağlık kontrollerinden
« Yanıtla #20 : Eylül 17, 2011, 22:14:33 »
:D abi meganlara dönüm :) onlar bile bukadar sorun vermiyor

Allah şifa versin , sen bütün dertleri önceden geçirmişsin, ahir hayatın iyi olacaktır rahat edeceksin inşallah.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 17, 2011, 22:14:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 19, 2011, 17:15:27 »
Hande hanım ;Siz iyi niyetle soruyorsunuz anladığım  kadarıyla...Keşke özelden sorsa idiniz o zaman detaylı olarak anlatırdım..
Ben istanbula geçtim artık ankarada değilim..
Ama bu doktorun doktora yaklaşımı büyük bi sorun anladığım ve yaşadığım kadarıyla..
inanın yeryüzünde doktorlardan başka bi meslekte birine kötü davranan bir başka meslek kolu varmı bilmiyorum...
Okuduğumuz derste olsa pratikte kullanmayacaksak, Deontolojinin ne önemi var...
Hasta gelir şu dr şöyle dedi, bu dr o dr a bunu dedi...
Ya yeter tıp fakültelerinden dr değil az da adam çıksın....İnsanlar doğum yaptıracaksınız , bak şöyle olursa dava ederim asarım keserim... İnan bıktım ya... Türkçeyi doğru kullanamıyor, ben aşiretim..
Artık ben dava ediyorum....
ooohh içimi döktüm ...Haksızmıyım hande hanım...

çok haklısınız Mustafa bey de hala anlayamadım ben branşınızı daha doğrusu neden deşifre etmek istemediğinizi..... özelden çok soru sorulur diye çekiniyorsanız ben bugüne kadar aldığım mesajlara elimden geldiğince yanıt vermeye çalıştım çok zor olmuyor....

ve doktorun doktora yaklaşımı konusunu neden burda açtığınızı da çok anlayamadım netice de tamamen medikal dışı bir platformdayız..... ben tanışma başlığınızın olmamasını forum moderatörü olarak eleştirdim amacım sizi kırmak değildi ama halen aynı şekilde düşünüyorum....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 19, 2011, 20:36:39 »
Allah şifa versin , sen bütün dertleri önceden geçirmişsin, ahir hayatın iyi olacaktır rahat edeceksin inşallah.
İnanın hocam isyan etmememin tek sebebi tek ümidim o :)

çok haklısınız Mustafa bey de hala anlayamadım ben branşınızı daha doğrusu neden deşifre etmek istemediğinizi..... özelden çok soru sorulur diye çekiniyorsanız ben bugüne kadar aldığım mesajlara elimden geldiğince yanıt vermeye çalıştım çok zor olmuyor....

ve doktorun doktora yaklaşımı konusunu neden burda açtığınızı da çok anlayamadım netice de tamamen medikal dışı bir platformdayız..... ben tanışma başlığınızın olmamasını forum moderatörü olarak eleştirdim amacım sizi kırmak değildi ama halen aynı şekilde düşünüyorum....
Hende abla bende senin branşı bilmiyorum :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 19, 2011, 20:56:53 »
Hende abla bende senin branşı bilmiyorum :D :D

Bkz: profil-iletiler-son sayfa- sondan ikinci ileti:)

bu arada geçmiş olsun Arda.... bahsettiğin hastalıklar tedavisi olan hastalıklar dert etme canım.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 19, 2011, 21:10:29 »
Bkz: profil-iletiler-son sayfa- sondan ikinci ileti:)

bu arada geçmiş olsun Arda.... bahsettiğin hastalıklar tedavisi olan hastalıklar dert etme canım.....
Böbrek: enfeksiyon işte geçti gitti ama sağ tarafta küçülmeye sebep olmuş 8ml kayıp varmış :) iyi bakarsam sorun olmazmış inşallah olmaz..
Hepatit a baya ağır geçirdim ama çok beslediler bişeyim kalmadı açıkcası :) 2008 yılındaydı zaten :)
Kalp mevzunu takmıyoruma artık kafaya ne olacağı varsa olsun :) tek sıkıntım sinüzit :) ve burunda deviasyon asıl mesele bunlar değil sürekli allerjim var her toza kokuya :) ha bire akıntı oluyo :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 21, 2011, 12:45:30 »
konyada 2 tane tıp fakültesi var onların göğüs bölümlerinde allerji testi yapılıyordur bi baktır adı konursa allerjinin en azından tedbir alınır...
mesala hepimiz domatesi çok severiz di mi ama ırkımızda en sık görülen allerjenlerden kendisi
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 23, 2011, 13:24:26 »
konyada 2 tane tıp fakültesi var onların göğüs bölümlerinde allerji testi yapılıyordur bi baktır adı konursa allerjinin en azından tedbir alınır...
mesala hepimiz domatesi çok severiz di mi ama ırkımızda en sık görülen allerjenlerden kendisi
Evet ikitane doğru yaptıracam bir ara ama ne zaman bazılarını biliyorum arpa tozuna çileğe çikolataya daha birçok toza allerjim var ama napim etraf full toz :D