0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aha hiç diretmedi bile,anlaşılan ucuza gitti ocak neyse mahlleli çay görsün
Bence size mahallede en uygunu SEÇKİN FOTOĞRAFÇILIK olur.
Vedat ayrıca mahallenin İmam'lık görevinide yerine getirir.Malum tek maaşla geçim zor oluyor
işte bu cuk oturdu
Cuk diye oturmasına oturduda benim servis ısı ne oldu.Ses seda yok
devam etsek mi bu konuya ?
Yenilerken beni unutmuşun.....aldırıcam seni askere en sonunda........
ihtiyar heyetinden daha güzel yerler çıkar diye bekliyodum abicim yine de o olsun dersen yazayım hemen
Düzenlemeler ilk iletiye yapılıyodu. artık buraya ekleyeceğim Evet mahallemizi kuruyoruz muhtarından, sokakta son ses müzik dinleyen apaçisine - bakkalından kasabına herkes bu mahallede Hande Terlik& Kundura : Hande BayramMahallenin Delisi : Erdem KÖSEHazım's Tavukçuluk Zinciri : Hazım Şahin Beyaz Faça şahinli Apaçi : Seçkin Ünlüsoy KemalPark Honda satış müdürü : Kemal AksyürekBakkal : Ercüment Enes Kolumanİnternet ve Playstation Salonu: Alper SınavAkin Garage : Mesut AkınGÜLEN BİLİŞİM İNŞ. EML. TUR. GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Mahalle Temsilcisi : Vedat Nurkan GülenMuhasebe : Muhammet YamaçUyanık Manifatura : Nagihan UyanıkAsayişten Tanıdık : Hakkı SaygılıJandarma : Seyit GüvençTaksi - Dolmuş - ve Servis işleri : Özcan Musaoğlu. Nam-ı Diğer Debriyaj Özcan Kahvehane : Hakkı EraslanFilozof : Hakan ÖztürkKebapçı : Murat Gülmuhtarımızı seçelim Muhtarlığa aday olanlar listeye isimlerini eklesinler TCT Mahalle muhtarı adaylar1-Murat Can Akman 2-Ramazan Alkan3-Erdem Özkan4-Seçkin Ünlüsoy