0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Flaşına sağlık Ercü, şu panaromik olayına benimde girmem gerek bir an önce.
Teşekküt ederim Sercan abi çok zevkli bir olay ben ilk denememde yapmıştım kolay yani
Umarım bende yaparım.
Görüşüne sağlık
geçen gün yağmur yağmasaydı sana birşey öğretirdim ekipman sağlamdı 5 lensle geliyodum
Ekipmanı topla gel İstanbul'a gezelim tozalım
ercü son resimler çok iyi olmuş makineyi mi değiştirdin ? pozlamayı konuyu filan öğrenmişsin tebrikler. istanbula gidersen söylede tanışalım.. bende buara resim denemeleri yapıyorum ama makineyi yanlış seçmişim yada resim çekmeyi beceremiyorum.. sen tripot kullanıyomusun ?
Güncellemeden sonraki ilk fotoya bayıldım ERcüü damardan girdin valla yahu gıpte ile bakıyorum bu fotolara az kaldı az yakında SK'nın Kadrajından diye konuda olacak
benim makinem sony h100v sanırım tam bilmiyorum.. biraz denedim resim çekmeyi ancak isoyu kullanamayınca resimler mahvoldu. ben uzun pozlama yaptığım için bide tripot ihtiyacı hissettim. ama en sonunda vazgeçtim resim çekmekten. ister kontrast artır ister hdr yap birşey değişmiyor çünkü çekilen resim kalitesi beni tatmin etmiyor..fotokritikten dan bakabilirsin , bu başlıkta yazarsanız istanbul resimlerini çekmek için biraraya gelebiliriz ve bende çok mutlu olurumhttp://www.fotokritik.com/kullanici/anilkoksalbayburt1