0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tozu toprağı, ineği ve sineği bol olan bir memleket sadece denizi 10 numara.
kadrajın oluyum ercüüü
Hahaha Gel gel hafız
Ercü fotoğraflar güzel ama çok daha iyilerini çekebilirsin.Öncelikle kadraja odaklan, manzara fotoğraflarında ufuk çizgilerine dikkat et. Fotoğraf çekim saatlerini güneşin sert olmadı zamanlara den getirmeye çalış. Macro çekimler için çiçek dışında objeleri de dene (misal paslı bir vida). Kadrajında müdahale ederek yerini değiştirebileceğin nesneler varsa çekimden önce fotoğrafı bozabilecek nesneleri kadrajından çıkart (doğa fotoğraflarında bitkilerin yerini değiştirme ama )
Pencereyi kapatıp, yan taraftan da bir ışık kaynağı sağlasaydın çok daha güzel olurdu
Güzüne sağlık ! Çok doğallar... Bende Roma caddelerinde ki karmala ve renklere bayılmıştım. Güzel kareler çıkıyor arka sokaklarda. Paylaştığın için teşekkürler.
Gördüğünüzü paylaşırsanız sevinirim.
Çektiklerimi paylaşıyorum burada Cenk bey
Demek istediğimde zaten o gördüğünü güzel kareleri yakalıyıp daha fazla paylaşmanızdı
Ercü çok güzel resimler tebrik ederim, bunları hangi makinayla çekiyorsun.ilk çıktığı zaman nikon D3100 almıştım akıllı telefonları kullanmaya başladığımızdan beri kimse makinayı ellemiyor bir kenarda kaldı