Gönderen Konu: Üyeliğimin iptalini istiyorum !  (Okunma sayısı 4020 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • eskişehir
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0-
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Üyeliğimin iptalini istiyorum !
« Yanıtla #20 : Eylül 02, 2011, 23:13:41 »
tamam abicim taburen şimdiden hazır :)

ok. görüşürüz
TOYOTA AVENSİS 1.8 MULTİDRİVE S ELEGANT EXTRA CVT

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 02, 2011, 23:13:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 02, 2011, 23:56:20 »
ercü ben girmiyorum artık foruma haftada 1-2 konulara bakıyorum sadece. siteden soğudum benim yaş grubuma sitede ne yazsam suç oluyor. son bir ayda 3-5 yorum anca atmışımdır birkaç kişi var onlar da olmasa hiç girmem siteye
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • eskişehir
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 03, 2011, 00:16:24 »
ercü ben girmiyorum artık foruma haftada 1-2 konulara bakıyorum sadece. siteden soğudum benim yaş grubuma sitede ne yazsam suç oluyor. son bir ayda 3-5 yorum anca atmışımdır birkaç kişi var onlar da olmasa hiç girmem siteye

seçkin kardeş'im akıl yaşta değil baştadır. pire için yorganmı yakıcan.
bu forumda herkesin farklı bakış açıları olabilir. buda yaşla değil olgunlukla alakalıdır.
ben hayatımda ne öğrendiysem ve bugünümü de hep kendimden büyük kişilerle dostluk etmeme borçlu hissederim.
kendine iyi davran....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 03, 2011, 00:45:04 »
 Üyeliğimin iptalini istiyorum !

Kabul edilmiştir, ceketini al ve git!
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 03, 2011, 01:10:32 »
Nagihan seni iyi ki yönetici yapmıyorlar :)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Eylül 03, 2011, 02:29:15 »
ilhan bey site eskiden çok güzeldi. hala güzel fakat eskiyi arıyorum. birçok kişiyle dostluk edindim. geçen sene eskisehire gittik siteden berkay parmaksız, erdem köse ve cihan alptekin arkadaşımla ercumentle gezdik dolaştık arabasına birtakım şeyler yaptık. ayrıca ahmet can dil abimle tanıştık. eskisehire gidersem direk ercumenti arayacağım. aynı şekilde ankarada da bir çok kişiyle dostluk edindim. en başta cihan alptekin kardeşim. bu yaz bir haftanın 4-5 günü görüştüğümüz oldu. selahattin barut kardeşim var. oğuzhan abim var hemşerim olur. türkay abimin az mi başını ağrıtmadim bir fotoğraf makinesi aldm şu nasıl olur bu nasıl olur diye gece gündüz hemde. geçenlerde türkay abimin evini taşıdık. erdem köse her ankara buluşmasını organize eden ve bende araba olmadığı için her buluşma sonrası beni eve bırakan kişi. arda baran derinkaya konyadan geldi erdem beni evden alıp eve bıraktı. burası onda biri bile değil. siz şimdi bunları neden yazdın diyeceksiniz. ben burada çok dostluk edindim.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Eylül 03, 2011, 02:33:54 »
Nagihan seni iyi ki yönetici yapmıyorlar :)

Net olmak iyidir. Karşıda ki kişi asıl demek istediğin anladığı zamanlarda... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Eylül 03, 2011, 02:37:52 »
Telden yazdığım için karakter yetmedi buradan devam ediyorum. yani anlayacağınız abi kardeş gibi olduk. eskiden bir haftada 5 gün ard arda buluşma oldu ankarada. en az ayda bir buluşma oluyordu artık yok. ahmet abi vardı eskiden bu ara kayıplarda. ahmet abiye kaynatırdık. türkay ve oğuzhan abi az mi neşe katmazdi artık yoklar. forumun tadı da yok eskisi gibi anlayacağınız. Ama o ankaradaki ekiple sürekli görüşüyoruz hala hiç baglantimizi kesmeden.
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Eylül 03, 2011, 02:40:07 »
Şahsen Seçkin'e katılıyorum ama bu normal bir durum, sonuçta hiçbir şey ilk zamanlarda olduğu kadar güzel, çekici gelmez ki insana. Bundan bir yıl önceki aktif kişilerle şuankilerin arasında dağlar kadar fark var, kaçınılmaz son. Yine de biz sırt dönen taraf olmayalım. Kaldı ki fazla sayıda fikrin barındığı bir yerde olmak zordur zaten.

Az olur öz olur Seçkin, boşver raad ol :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Eylül 03, 2011, 02:48:37 »
Nagihan abla eski muhabbeti bulamadigim için ortalıkta gözükmüyorum bu ara fazla. eskiden her konunun altında iletim olurdu. son zamanlarda yeni gelenlerin yaşım küçük diye insanların beni takmaması yada kücümsemesi daha çok soguttu. bir de benim yeni geldiğimde araba sürdüklerini yazan hemen banlanıyodu şimdi yok böyle yanladim yok şu hızı yaptım diye elini kolunu sallaya sallaya geziyor ehliyeti olmayanlar.
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Eylül 03, 2011, 02:58:07 »
Onları moderatöre rapor ediyor musun peki?

Ayrıca yalnız değilsin ki farkında değil misin yani ne kadar aktif olduğumuzun? :) Şahsen ben kendimi çok şanslı hissediyorum şu forumda gerekli gereksiz çok kişi tanıdım ama öyle güzel insanlar kazandırdı ki en azından vefa borcum vardır diye düşünüyorum buraya. Hani söylüyorsun ya Ankara'da ortamı sağlamışsınız diye, inan çoğu yerde oldu o gruplaşma. Artık konu açma ihtiyacında bile bulunmuyor insan çünkü bizim olay forumdaşlıktan çıktık yani =) Zamanla ister istemez oluyor böyle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Eylül 03, 2011, 02:58:48 »
bir de avensisinizde şu ana kadar yaşadığınız problemler diye bir konu var. yüksek hızdan bahsediyorlar. eskiden anında uyarıyı vermişlerdi. şimdi herkes kafasina göre
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Eylül 03, 2011, 03:04:00 »
Uzun zamandır foruma ankara buluşması altında konu açılmadı. sayısız buluşma yapılmıştır ama. ben bile daha bugün pazar günü mangala gidelim dedim. bayramdan önce cihanin yanına gittim carrefourdayım atla arabaya gel fotoğraf çekinelim hemen atladı geldi sağolsun. çok dost kazandım bu siteden.
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • eskişehir
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Eylül 03, 2011, 03:39:49 »
sevgili seçkin kardeşim.
anlattığın şeylerin içinde bile yola doğru devam etmeni gerektiren tonla gerekçe görüyorum.
söylediğimide tekrar ediyorum. pire için yorgan yakılmaz, gevur için oruç bozulmaz.
ben şu anda hiçbir saygınlık peşinde değilim ve ortamı tanımaya gayret gösteriyorum.
ama kısa sürede gördüğüm kadarıyla. bana kadar seni burada kurda kuşa yedirmeyecek bir sürü seviyeli,olgun insan var. site idaresiniyse pek bilmiyorum, kuralları yeni yeni öğrenen biri olarak bu alanda en son yorum yapabilecek kişiyim bu kısmı yorumsuz. ama kuralcı görünüyorlar ve ortamdaki kişilere gelincede herhalde hayat galesi, yorgunluğu diyelim,yetişemeyebilirler veya eskideki kadar başları esen olmayabilirler . iyi şeyler bir anda değişmez.su akar yatağını bulur. ve daha birçok güzel sohbetin olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Eylül 03, 2011, 05:12:16 »
Sabah sabah siteye bakayım dedim ve yine üyelik iptali ve kırık kalpler.Ne oluyoruz arkadaşlar.Seçkin senin adın geçtiği için sana sesleniyorum.Sen de sevilen bir arkadaşsın ve sandığın gibi dışlanmıyorsun hatta tersine senide seven çok kişi var.Ben, seni çektiğin resimlerle hatırlıyorum mesela.Sitede yaşı nisbeten küçük ama aklı ve kalbi büyük çok kişi var.Senin dışında aklıma gelen bir kaç kişi sayarsak ki hepsi dostların. Ercüment,arda,murat can ..... Nagihan a katılıyorum elbette birşeyler değişiyor.Mesela ben eski değilim ama yeni de sayılmam.Yazdıklarımı zahmet edip okuyanların yanında bana uyuz olanlar da oldu....
Senin şahsında bütün genç arkaşlar sizler sitenin renklerisiniz.
Yüksek hız ve kural ihlalleri yönetim tarafından görüldükçe uyarılıyor ama gözden kaçan olabiliyor tabi....Sevgiyle kalın....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Eylül 03, 2011, 09:06:37 »

Hah, yakaladık işte, tüm yönetim olarak bu anı bekliyorduk sabırsızlıkla. ;) :):):) Şaka tabikide, tam tersine bir çok sürücüye ve üyeye çok iyi örnek olduğun kesin Nagihan.

Seçkin, her an burada olmamız zor, diğer yandan her yazılanı takip etmemiz de. Böyle durumları moderatöre keyifle ve sorumluluk duygusu içinde bildirebilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Eylül 03, 2011, 09:44:43 »
:D
Ya bu forum bağlılık yaptı vallahi bırakamıyorum ceza verin bana abey Hazirana kadar :D

Al benden de o kadar :) Bilgisayarı kaldırdım 3 hafta boyunca dokunmadım derslerin başından kalkmıyordum ve araya tatil girince acaip gevşiyor insan :/

Hemen Ercü, seni kırmayacağım. Hafta başı işlem tamamlanmış olur.

Thank you so much :)

Kabul edilmiştir, ceketini al ve git!

Teşekkür ederim Nagihan ablam :) Kesin ve net yani :)

Seçkin katılıyorum sana bir aralar daha fenaydı belki hala aynıdır ben uzun süre takılmadığımdan farketmiyorumdur.. Geçen sene haziran ayında geldiğimde baya hoştu ortam farklıydı Seçkinin saydığı insanların %98i aktifti.. Eskişehirde üniversite okuyan Ahmet Can DİL namı değer A.C.D. ile geçirdiğimiz vaktin haddi hesabı yok diyebilirim.. Canım sıkıldı abi dışarı çıkalım mı müsaitmisin dediğimde hadi kap bisikletini gel oldu bazen sabah kahvaltısına evlerine gittim hatta bizim eve çağırıp kahvaltıyı ben hazırladım yedik içtik çıktık dışarı yine takıldık.. Nagihan ablamı ve Oktay abiyi hiç saymıyorum zaten Eskişehire geldiklerinde A.C.D ile buluşup gidebilirdi yapmadı özel olarak mesaj attı dersim olduğu için dersten yarım saat önce buluştuk yetmedeğinden mütevellit akşamın 9unda bize çağırıp gecenin 12sine kadar oturdular onlara çok teşekkür ediyorum ayrıyetten.. Hande abla geldi haber verdi ailemle birlikte tanıştık.. Berkay,Cihan,Erdem,Seçkin zaten bunlar altın vuruşu yaptılar yıllardır istediğim hava filtresini taktık ve hala kullanıyorum temizleyip temizleyip onların hakkı ödenmez 300 km tepip geldiler ankaradan buraya kadar.. Mesela en yakın zamanda Murat Can Akmanla dün telefondan görüştük uzaktan kumandalı araba düşündüğünden mbeni aradı her ne kadar anlamasamda .. Zamanında herşey hakikaten farklıydı ama şuandada özelden olan muhabbetlerimiz diğer zamanlardan çok daha iyi bunu göz ardı etmemek gerek.. Ama şuanda Nagihan ablanın dediği gibi forum olayını geçtik özelden görüşüyoruz :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Eylül 03, 2011, 09:45:56 »
  İyi, Özel'i de kapatalım bari. ;) :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Eylül 03, 2011, 13:58:50 »
Sabah sabah siteye bakayım dedim ve yine üyelik iptali ve kırık kalpler.Ne oluyoruz arkadaşlar.Seçkin senin adın geçtiği için sana sesleniyorum.Sen de sevilen bir arkadaşsın ve sandığın gibi dışlanmıyorsun hatta tersine senide seven çok kişi var.Ben, seni çektiğin resimlerle hatırlıyorum mesela.Sitede yaşı nisbeten küçük ama aklı ve kalbi büyük çok kişi var.Senin dışında aklıma gelen bir kaç kişi sayarsak ki hepsi dostların. Ercüment,arda,murat can ..... Nagihan a katılıyorum elbette birşeyler değişiyor.Mesela ben eski değilim ama yeni de sayılmam.Yazdıklarımı zahmet edip okuyanların yanında bana uyuz olanlar da oldu....
Senin şahsında bütün genç arkaşlar sizler sitenin renklerisiniz.
Yüksek hız ve kural ihlalleri yönetim tarafından görüldükçe uyarılıyor ama gözden kaçan olabiliyor tabi....Sevgiyle kalın....
abicim çok teşekkür ederim seni de ne kadar tanımasam forum içinde sevdiğim abilerdensin. belki de forumdaki eski neşe olmadığından eskisi kadar güzel gelmiyordur bana.
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Eylül 03, 2011, 13:59:51 »
Seçkin katılıyorum sana bir aralar daha fenaydı belki hala aynıdır ben uzun süre takılmadığımdan farketmiyorumdur.. Geçen sene haziran ayında geldiğimde baya hoştu ortam farklıydı Seçkinin saydığı insanların %98i aktifti.. Eskişehirde üniversite okuyan Ahmet Can DİL namı değer A.C.D. ile geçirdiğimiz vaktin haddi hesabı yok diyebilirim.. Canım sıkıldı abi dışarı çıkalım mı müsaitmisin dediğimde hadi kap bisikletini gel oldu bazen sabah kahvaltısına evlerine gittim hatta bizim eve çağırıp kahvaltıyı ben hazırladım yedik içtik çıktık dışarı yine takıldık.. Nagihan ablamı ve Oktay abiyi hiç saymıyorum zaten Eskişehire geldiklerinde A.C.D ile buluşup gidebilirdi yapmadı özel olarak mesaj attı dersim olduğu için dersten yarım saat önce buluştuk yetmedeğinden mütevellit akşamın 9unda bize çağırıp gecenin 12sine kadar oturdular onlara çok teşekkür ediyorum ayrıyetten.. Hande abla geldi haber verdi ailemle birlikte tanıştık.. Berkay,Cihan,Erdem,Seçkin zaten bunlar altın vuruşu yaptılar yıllardır istediğim hava filtresini taktık ve hala kullanıyorum temizleyip temizleyip onların hakkı ödenmez 300 km tepip geldiler ankaradan buraya kadar.. Mesela en yakın zamanda Murat Can Akmanla dün telefondan görüştük uzaktan kumandalı araba düşündüğünden mbeni aradı her ne kadar anlamasamda .. Zamanında herşey hakikaten farklıydı ama şuandada özelden olan muhabbetlerimiz diğer zamanlardan çok daha iyi bunu göz ardı etmemek gerek.. Ama şuanda Nagihan ablanın dediği gibi forum olayını geçtik özelden görüşüyoruz :)
muratcan eskişehire geldiğinde haberim olsun bakarsın bende gelirim hızlı tren stayla :)
2011 Auris Sport