0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamam abicim taburen şimdiden hazır
ercü ben girmiyorum artık foruma haftada 1-2 konulara bakıyorum sadece. siteden soğudum benim yaş grubuma sitede ne yazsam suç oluyor. son bir ayda 3-5 yorum anca atmışımdır birkaç kişi var onlar da olmasa hiç girmem siteye
Nagihan seni iyi ki yönetici yapmıyorlar
Üyeliğimin iptalini istiyorum !
Ya bu forum bağlılık yaptı vallahi bırakamıyorum ceza verin bana abey Hazirana kadar
Hemen Ercü, seni kırmayacağım. Hafta başı işlem tamamlanmış olur.
Üyeliğimin iptalini istiyorum !Kabul edilmiştir, ceketini al ve git!
Sabah sabah siteye bakayım dedim ve yine üyelik iptali ve kırık kalpler.Ne oluyoruz arkadaşlar.Seçkin senin adın geçtiği için sana sesleniyorum.Sen de sevilen bir arkadaşsın ve sandığın gibi dışlanmıyorsun hatta tersine senide seven çok kişi var.Ben, seni çektiğin resimlerle hatırlıyorum mesela.Sitede yaşı nisbeten küçük ama aklı ve kalbi büyük çok kişi var.Senin dışında aklıma gelen bir kaç kişi sayarsak ki hepsi dostların. Ercüment,arda,murat can ..... Nagihan a katılıyorum elbette birşeyler değişiyor.Mesela ben eski değilim ama yeni de sayılmam.Yazdıklarımı zahmet edip okuyanların yanında bana uyuz olanlar da oldu....Senin şahsında bütün genç arkaşlar sizler sitenin renklerisiniz.Yüksek hız ve kural ihlalleri yönetim tarafından görüldükçe uyarılıyor ama gözden kaçan olabiliyor tabi....Sevgiyle kalın....
Seçkin katılıyorum sana bir aralar daha fenaydı belki hala aynıdır ben uzun süre takılmadığımdan farketmiyorumdur.. Geçen sene haziran ayında geldiğimde baya hoştu ortam farklıydı Seçkinin saydığı insanların %98i aktifti.. Eskişehirde üniversite okuyan Ahmet Can DİL namı değer A.C.D. ile geçirdiğimiz vaktin haddi hesabı yok diyebilirim.. Canım sıkıldı abi dışarı çıkalım mı müsaitmisin dediğimde hadi kap bisikletini gel oldu bazen sabah kahvaltısına evlerine gittim hatta bizim eve çağırıp kahvaltıyı ben hazırladım yedik içtik çıktık dışarı yine takıldık.. Nagihan ablamı ve Oktay abiyi hiç saymıyorum zaten Eskişehire geldiklerinde A.C.D ile buluşup gidebilirdi yapmadı özel olarak mesaj attı dersim olduğu için dersten yarım saat önce buluştuk yetmedeğinden mütevellit akşamın 9unda bize çağırıp gecenin 12sine kadar oturdular onlara çok teşekkür ediyorum ayrıyetten.. Hande abla geldi haber verdi ailemle birlikte tanıştık.. Berkay,Cihan,Erdem,Seçkin zaten bunlar altın vuruşu yaptılar yıllardır istediğim hava filtresini taktık ve hala kullanıyorum temizleyip temizleyip onların hakkı ödenmez 300 km tepip geldiler ankaradan buraya kadar.. Mesela en yakın zamanda Murat Can Akmanla dün telefondan görüştük uzaktan kumandalı araba düşündüğünden mbeni aradı her ne kadar anlamasamda .. Zamanında herşey hakikaten farklıydı ama şuandada özelden olan muhabbetlerimiz diğer zamanlardan çok daha iyi bunu göz ardı etmemek gerek.. Ama şuanda Nagihan ablanın dediği gibi forum olayını geçtik özelden görüşüyoruz