Turkay seninle reelde tanışmadık ama baya zamandır yoktun.Hoşgeldin deyim ben.
Aslına bakarsanız bence de ne iç tasarımı, ne de dış tasarımı güzel. Gerçi ben amerikan camrylerin eski kasalarını da sevmiyordum. E sınıfı için bence çok keskin hatların kullanılması bir dezavantaj ama mutlaka bunu da sevenler vardır. İç tasarım ise, önceki versiyona göre daha sadeleşmiş (hatta bayağılaşmış)
Bakalım burada nasıl bir dizayn üzerinde çalışılıyor, umarım amerikadakini burada satmazlar
renault latitude ile accord gördüm sanki.....
Bi arkadaşımız Yeni yarisin videosunu paylaşmış..
Bende 0 km auris ve avensis var yanlız , 2012 yarislerde göstergeler analog, özellikle benzin seviyesini dijitallerde kesinlikle öğrenemiyorsun. Benzin göstergesi analog olmuş ...
Bence bu olmalıydı....Videoda sizinde dikkatinizi çektimi....
Corollanın çakması gibi durmuş bu araba. Ayrıca iç tasarımı da hiç avrupai değil. Ben camrynin bu tasarımla tutacağını düşünmüyorum şahsen gerek iç gerek dış görünüm olarak avensisleri çok daha beğeniyorum.
Ben camrynin bu tasarımla tutacağını düşünmüyorum şahsen gerek iç gerek dış görünüm olarak avensisleri çok daha beğeniyorum.
Ben bu arabanın Camry diye uretilecegindende supheliyim.Yeni nesil Corolla diye satışa sunulursa hiiic sasirmayi
Sana katılıyorum gerçekten Oktay. Gerçekleşen halini merak etmeye başladım bende. Bakalım sonuç ne olacak.
Bu Camry'nin bir spor modeli var, düz vites ile satılıyor ve GT-R'da olan vites değişimi sırasında otomatik aragaz verme olayı var. Amerikalı tuningcilerde baya tutacak bu model, demedi demeyin
Birde açıklamalar türkçe olsaymış daha iyi olurdu..ben şahsen ingilizce bilmiyorum.
camry tamamen abd piyasasına yönelik bir araç olduğu için bizim gibi avrupa için üretilen modelleri kullanan ülkelere bu tasarımlar garip geliyor.. ancak amerikalılar daha düz hatlı sade ve sağlam görüntü veren araçlardan hoşlanıyorlar.. bu yüzden camry abd'de iyi satıyor..
türkiye'de ise bir ara satılıyordu hatırlıyorum 120-130.000 euro gibi bir fiyatı vardı 3.0 v6 benzinli.. dolayısıyla bu araç mercedes fiyatı olduğu için ve 5 sene sonra yok parasına elden çıkarılacağı için adamlar burada satmıyor bu aracı..
yeni corolla da buna çok benzeyecek diye düşünüyorum...
Turkay seninle reelde tanışmadık ama baya zamandır yoktun.Hoşgeldin deyim ben.
çok nadiren giriyorum abi, valla dersleri toparladım biraz sonra bir bakmışım o arada forumdan soğumuşum zaten bir dünya arkadaşım oldu forumdan onlarla görüşüyoruz sürekli ne olduğunu anlamadan hepimiz kopuverdik
kes kel alaka
sitede pm atma durumunu dikkate almadan atılmış bir mesaj

... profil resmindeki araç hybrit.. yakıt durumu ile ilgili sorularım vardı da bi kaç.. hybrit'e sempatisi olan biri olarak
Bu da Uzak doğu versiyonundan bir fotoğraf (japon dizaynı - hibrit versiyonu; japonyada sadece hibrit versiyonu satılacakmış). Tayvan versiyonunda ön tampon ve sis farlarının yerleşimi biraz daha farklı ama ona ait fotoğraf bulamadım
çokgüzel ama o direksiyon pek olmamış, tuşlu falan, pleysteyşın joystiği gibi olmuş...
Camry camrydir. Toyota hep iyisini yapar.Amblemi yeter.