Gönderen Konu: TOYOTA COROLLA D-4D  (Okunma sayısı 7302 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Ynt: TOYOTA COROLLA D-4D
« Yanıtla #20 : Mayıs 22, 2008, 10:14:47 »
Gidip gitmemeyi yada ekonomiyi tartışmıyoruz. Yeni kasa 2006 dizellere göre daha pasif. Yani ikisini aynı anda bi yerde test etseler kalkış ve hızlanma konusunda yeni kasa pasif kalır. Hatta yaris bunlara 5 sn de süre tanır.

Yani yarisde de aynı motor var, yeni kasada da 2006 -2007 kasalardada Aurisde de HB lerdede. Her yönüyle aynı motor. Yaris için ideal bi motor ve hızlanması ve ekonomisi daha iyi. Belki Hb ler içinde. Ama bu motoru büyük bi kasaya koyunca haliyle ekonomide performansda düşecektir. O yüzden 1.6 110hp bi motor bu kasa için daha iyi olurdu. Ford focus gibi.

Sadece fikrimi söylüyorum.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 22, 2008, 10:14:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Corolla D-4D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Haziran 09, 2008, 00:05:36 »
İşte Yeni Resimler

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Toyota Corolla D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.orenormanurunleri.com
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #22 : Haziran 09, 2008, 14:54:44 »
gayet de güzel gidiyor.ayrıca bunlar zaten ekonomi motoru,gitmese bile vay neden gitmiyor denmez. haa ama şöyle bişey var,bi önceki aracım fiat marea 2000cc 20V 155 beygir idi. ona göre tabiki gitmiyor fakat corollanın da şu an kendine göre yabana atılacak durumu yok.ekonomi için oldukça başarılı bir performans... 

sanırım HGT den bahsediyorsunuz..Bu ara yeni bir araç almayı düşünüyorum,HGT yi tavsiye edermisiniz? yakıt ve performans olarak nasıl?bilgi veririseniz sevinirim.

Mehmet bey,arabanız hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız kullanmak nasip etsin..Görüntü itibariyle(özellikle önden) çok heybetli,kaslı duruyor..Renk zaten süper,elinizden bez düşmüyor ama :) dizelini hiç kullanamdım onun için performans hakkında bilgim yok ama 90 bg düşündürmüyor değil ilk etapta..gerçi ford focus trend kullanmıştım dizel..onun gibiyse çoğu benzinliye rahat kafa tutar..son hız hariç tabi :) geçen gün otobanda denedim şöle rapma aşağı 5. viteste 215 de kesiciye girdi benzinlisi ;) yani son hız 215 :( dizelde durum nedir? 
Bi Resim Koyamadım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Carina
  • Kilometre: 265700
  • Model Yılı: '98
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 09, 2008, 22:18:26 »
1.2 albea gidiyosa buda gidiyodur ya. ne de olsa toyota
2013 mk3 leon style, 98 Carina E 2.0 GLİ (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Corolla D-4D
« Yanıtla #24 : Haziran 09, 2008, 22:28:44 »
öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim ayrıca evet bu aracın önden görünüşü bi başka bide sürat doğru hem dizel oluşundan çünkü bu araba benzinliyle aynı güçte değil zaten herkes bilir bide bu suratlar yokuş aşağı değil düz yolda test ediliyor  bunuda bilirsiniz   dizelde düz yolda son surat 195 km
Toyota Corolla D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Corolla D-4D
« Yanıtla #25 : Haziran 09, 2008, 22:42:31 »
1.2 albea gidiyosa buda gidiyodur ya. ne de olsa toyota
ya bunları bi tutmayın albea ne ki bu 2008 model benim tavsiyem gidin deneyin ikisinide o zaman görürüsünüz arasındaki farkı olmadı kullananlara sorun ama şimdiden söyleyim toyota corolla 10 numaralık bi araç
Toyota Corolla D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 22, 2008, 21:44:02 »
devir tasarruf devri. az yakıyor ve yakıtına göre yüksek verim sağlayan bir motor. belki inanılır gelmiyor kullanmayanlar için ama yüksek teknoloji ürünü, 1.4 turbo dizel cammon rail motor, bu koca kasayı uçurmaya yetiyor. test edin görün derim. 2000 motor 20v 155 ph nin verdiği tadı vermesede bence yeterli. performanslı, konforlu ve ekonomik bir araç.
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
« Yanıtla #27 : Temmuz 21, 2008, 14:00:42 »
İkisinide aynı gün aynı yerde test ettim.Valla ne söylim rampası bana çok zayıf geldi. Focus gibi değil.